Şimdi Ara

144 HZ Türkiye'de Satisi Olan Monitörler [08.07.2016] [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
10
Favori
4.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 700-800 TL arası 120 hz monitör var mı? Bir de 120-144 hz monitörlerde tearing oluşur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum. Uzun süredir de takip ediyorum. Aklımda 144 hz bir monitör var. G-sync olsun olmasın kararsız kaldım. Aoc'nin 24 g2460pg modelini geçen tanıttılar onda da aklım kaldı. Henüz piyasada yok ama yakın tarihte geleceğini duyurdular. Bugün nette bakarken bunu gördüm hepsiburada sitesinde Asus VG248qe modeli 1099 düşmüş ve yanında asus echelon mouse hediyeli bunu alsam mı? Kararsız kaldım fikirlerinize önerilerinize açığım.
    Asus vg248qe hepsiburada

• quote:

Orijinalden alıntı: sudden_44

Şimdi arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum. Uzun süredir de takip ediyorum. Aklımda 144 hz bir monitör var. G-sync olsun olmasın kararsız kaldım. Aoc'nin 24 g2460pg modelini geçen tanıttılar onda da aklım kaldı. Henüz piyasada yok ama yakın tarihte geleceğini duyurdular. Bugün nette bakarken bunu gördüm hepsiburada sitesinde Asus VG248qe modeli 1099 düşmüş ve yanında asus echelon mouse hediyeli bunu alsam mı? Kararsız kaldım fikirlerinize önerilerinize açığım.
    Asus vg248qe hepsiburada

O monitorden bi kac tane aldik arkadaslara gayet iyi. Alabilirsin, mouse hediyesi guzel olmus.onceden yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel konu olmuş tebrikler. Her geçen gün yeni modeller çıkıyor, umarım hep takip edebilirsiniz konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

Güzel konu olmuş tebrikler. Her geçen gün yeni modeller çıkıyor, umarım hep takip edebilirsiniz konuyu.

Tesekkurler, Bi suredir guncelleyemedm fakat degisen biseyde yok, g sync geldi sadece onlarda cok pahali zaten.onuda musait bi zamanda eklicem suan mobile im

• quote:

Orijinalden alıntı: erkange

Güzel konu olmuş tebrikler. Her geçen gün yeni modeller çıkıyor, umarım hep takip edebilirsiniz konuyu.

Tesekkurler, Bi suredir guncelleyemedm fakat degisen biseyde yok, g sync geldi sadece onlarda cok pahali zaten.onuda musait bi zamanda eklicem suan mobile im

• quote:

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

Umarım 120 hz monitörlere istek artar.Rekabet arttığı zaman fiyatlar daha uygun olur

Öyle tabi fakat monitör alanlar ne olduğuna bile bakmıyor açıkcası. Çerçevelere tasarımına bakıp alıyorlar. Bu seviye monitörler genelde oyun için alınıyor. 3-4 Bin TL değerinde bilgisayar alıyorlar yanına da 5 MS 60 HZ monitör ekliyorlar. Bir de IPS monitör alanlar var. İnsanları anlamak güç.

cahillik kötü daha kötü olan bunda ısrar etmek

çoğu insan monitör işte ne gerek var diyor. ondan oluyor birazda..

bilgilendirme için çok teşekkür

• Başka tavsiyelerde bulunacak arkadaşlar varmı??
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 19 Haziran 2020; 11:23:8 >
  • Oyun Bilgisayarları İçin 27 mi 24 sizce?Rpg Oynamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Oyun Bilgisayarları İçin 27 mi 24 sizce?Rpg Oynamıyorum.

bence 27 fazla büyük
  • Hardcore Fps oynuyorsaniz 24 ustune cikmayin 24 bile buyuk geliyor hatta. Ben sadece cs:go oynadgm icin 20 inc bulsam 144 hz ve ayni fiyat olsa 27 ile. 20 yi alirim.

Yani kullanim alaniniza gore secim yapin :)

• Fiyatlar değişmiş, güncelledim. Benq ler biraz daha ucuzlamış. Diğerleri yaklaşık aynı fiyatlarda devam ediyor.
  • quote:

Hardcore Fps oynuyorsaniz 24 ustune cikmayin 24 bile buyuk geliyor hatta. Ben sadece cs:go oynadgm icin 20 inc bulsam 144 hz ve ayni fiyat olsa 27 ile. 20 yi alirim.

bende aynı fikirdeyim ips panelli viewsonic monitörüm var sanırım 8 ms anlıcağınız durumum içler acısı, üstelik hangi servera girdiysem pingim hep 80 lerde mermi gitmiyor resmen sizde durumlar nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yus01

quote:

Hardcore Fps oynuyorsaniz 24 ustune cikmayin 24 bile buyuk geliyor hatta. Ben sadece cs:go oynadgm icin 20 inc bulsam 144 hz ve ayni fiyat olsa 27 ile. 20 yi alirim.

bende aynı fikirdeyim ips panelli viewsonic monitörüm var sanırım 8 ms anlıcağınız durumum içler acısı, üstelik hangi servera girdiysem pingim hep 80 lerde mermi gitmiyor resmen sizde durumlar nasıl?

Şuan piyasada bulunan IPS monitörler FPS oyunlar için ideal değil. Eğer sıkı bir oyuncuysanız, yoksa tabi ki önemi yok.
  • monitör almaya karar verdim sizce hangisini almalıyım???
    asus-24vg248qe

viewsonic-24vg2401mh

philips-242g5djeb

birde3d özellikli BenQ XL2411Z modeli var çok kararsızım
    http://www.hepsiburada.com/liste/benq-xl2411z-24-1ms-analogdvihdmi-full-hd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd802137&categoryId=3002879
    başka önerisi olan varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yus01 -- 26 Kasım 2014; 13:39:58 >

• yus01 Y kullanıcısına yanıt
    vala kardeş bende 15 gündür arayış içerisindeyim sonuç olarak aşağıdaki ürünü bu gün yarin almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wild8080

vala kardeş bende 15 gündür arayış içerisindeyim sonuç olarak aşağıdaki ürünü bu gün yarin almayı düşünüyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-236-vx2452mh-genis-ekran-led-monitor.html

csgo gibi bir fps oyunu oynuyosan bence bu monitörü seçmemelisin 2 ms olmasının yanında 60hz lik standart bir monitör
  • Benim secimim benq olurdu.

• yus01 Y kullanıcısına yanıt
    WOT oyununu oynuyorum. sizin belirtmiş olduğunuz linklere baktımda fiyat olarak çok pahalı geldi bana :)
    benim bütçem 500 TL civarıdır. zaten her sene farklı modeller ıkıyor çıkmasınada bizim TR internet alt yapısı hala eski olduğu için
    bence o kadar para vermeye gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.