Şimdi Ara

1447 TL Xiaomi Redmi Note 7 32GB/Snpdrgn660/3GB/48MP(S5KGM1)+13MP(OV13855)/4000mAh/Xiaomi TR Grn.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 22 Eylül 2019; 13:33:56 >

• Teşekkürler üstad...
    Güzel telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128 GB olanı kullanan var mı acaba

• 3 GB yazıyo; farklı bi model mi? Yakış mı yazılmış

1447 TL Xiaomi Redmi Note 7 32GB/Snpdrgn660/3GB/48MP(S5KGM1)+13MP(OV13855)/4000mAh/Xiaomi TR Grn.

• 32 liğin rami 3 sanırım.

• Hocam 32 GB olanın RAM 3 GB

• 3 gb ram'li redmi note 5 kullandım bir seneye yakın yine bir seneye yaklaştı 4 gb ram'li note 5 kullanıyorum arada sadece 1 gb olmasına rağmen multitasking konusunda üç kat fark var kesinlikle 3 gb ram'li xiaomi alınmamalı diyorum ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 64GB &2000TL&
    4 ay önce açıldı
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta Xiaomi Türkiye garantili 64'lüğünü 1635 liraya aldık gittigidiyordan, üstüne 100 de chippara vardı. Artık 8 de geliyor, bu telefon 1500 olmadıkça sıcak fırsat değil bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

Geçen hafta Xiaomi Türkiye garantili 64'lüğünü 1635 liraya aldık gittigidiyordan, üstüne 100 de chippara vardı. Artık 8 de geliyor, bu telefon 1500 olmadıkça sıcak fırsat değil bana göre.
    Aynen en az 200 lira daha düşmesi lazım

• pingu81 kullanıcısına yanıt
    Düzenledim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 21 Eylül 2019; 20:10:51 >
  • Geçen haftalarda 3/32 versiyonu GittiGidiyor'da yine bu fiyata düşmüştü ayrıca 100 chip para da vardı. Böyle giderse daha da düşecek gibi. Acele yoksa biraz daha beklenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: M-A-K

Geçen haftalarda 3/32 versiyonu GittiGidiyor'da yine bu fiyata düşmüştü ayrıca 100 chip para da vardı. Böyle giderse daha da düşecek gibi. Acele yoksa biraz daha beklenebilir.
    Şu telefona bakıyorum bir de diğer markaların bu fiyatlardaki telefonlarına bakıyorum akıl alır gibi değil. Meizu, Realme yaklaşıyor onların da geliştiricisi kullanıcısı az. XDA üzerinde rom ararken, gcam yüklerken sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.
  • Arkadaş garantisiz 1100 liraya aldı. Daha fazlasını haketmeyen bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfc var mı bunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: ehiamico

Nfc var mı bunda?
    Yok
  • Ben yeni Redmi Note 6 Pro aldım cok memnunum batarya ve kamerası 4000 liralık telefonlara taş çıkartıyor.Gayet akıcı ve şık da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 3 aydır Mi Not 7 kullanıyorum. Xiaomi Türkiye Garantili 64 GB modelini 1800 TL karşılığı telefoncudan aldım sanırım fiyatlar biraz düşmüş. Bu telefonu almayı düşünen arkadaşlara öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu telefonun hiçbir modelinde NFC yok sanırım
  • Xıaomı saf androıd mı onerırsınız yoksa arayuzlu mu? A3(1800), mı9t(2700) garantısız mı9t(2000) ve mı9(2700) arasında tavsıye verebılecek olan var mı ?

• Diyelim ki note 7 aldiniz 1500 lira para verdiniz. Dunya kadar sey yapiyorsunuz...
    Diger taraftan baska bir telefon 1000 lira daha fazla para istiyor sizden. Onunla hangi seyi yapmalisiniz ki 1000 lira verdiginize degsin, bunu dusunun telefon alirken...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.