Şimdi Ara

1452 TL Lenovo Moto Z 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 Dört çekirdekli 4G 5.5' Akıllı Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1452 TL Lenovo Moto Z 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 Dört çekirdekli 4G 5.5" Akıllı Telefon
    www.amazon.com.tr
    Server Busy
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07C5ZSDTV

Detaylı özellikler:
    www.gsmarena.com
    Motorola Moto Z - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/motorola_moto_z-8094.php

Modlarla geliştirebileceğiniz işlemci anlamında fiyat segmentindeki en güçlü telefonlardan biri

1452 TL Lenovo Moto Z 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 Dört çekirdekli 4G 5.5" Akıllı Telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 21 Kasım 2018; 0:14:41 >

• Normal fiyat bu telefona. Hatta alınmaz bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya kapasitesi çok düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200-1250 bandında satıldı bataryadan hep şikayet var uzun kullanımda söylenen, hızlı şarj olayı çabuk deforme ediyormuş bataryasını

• Bayağı eski bi telefon değil mi bu?

• servisi tırt
    sorun çıkınca çok tırmalarsın
  • 1200 tlye jbl moduyla almadım. Batarya felan riskli diye vazgeçmiştim. Bataryası zaten zayıf. Bir de bataryası ölüyormuş felan diye almadım. Bu fiyata hiç alınmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1234 e almistim 4 ay once.

Kur dikkate alininca su an fiyat bu ozellikler icin uygun gibi.

Batarya evet biraz sorun cikaracak gibi, ama batarya da 3500 olsaydi fiyati zaten boyle olmazdi

• fiyat performans olarak iyi cihaz...
  • Lenovo Vibe P1 kullanıyorum, telefondan da memnunum (gerçi hem ekran hem anakart değişti garantiden) ama sırf güncelleme olayından dolayı Lenovo almam bir daha. Hanıma Xiaomi aldık 2 haftada bir güncelleme geliyor bize 1 büyük güncelleme geldi o kadar.
  • Kardsime jbl modu ile almistik. 1100 kusurlu bir rakama. Cok ince bir telefon. Ben o incelikte kullanamazdım. Ayrica batarya günü cikartmiyor. Kutusundan cikan sarj aleti canavar. 3 A cikisi var. Cok kisa surede sarj oluyor telefon. Bu fiyata alirmiydım? Asla. Mi a2 lite tercihim olurdu.

• Moto z den yazıyorum. Jbl modlu daha uyguna almıştım. Şu an telefon alacak olsam yine bundan alırım.

Batarya modu da aldım. Bana sarjı iki gün yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Moto z den yazıyorum. Jbl modlu daha uyguna almıştım. Şu an telefon alacak olsam yine bundan alırım.

Batarya modu da aldım. Bana sarjı iki gün yetiyor.
    satamadınmı hocam ilanın vardı bi ara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Moto Z2 Play modeli gelir mi Amazona?

• 2018'in sonu gelmiş bu cihaza bu para bence verilmez.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Madem yine alırdın neden satıyorsun

Z2 play kullanmıştım bende daha motoya bulaşmam.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Niyetlendim bir ara ama vazgeçtim. Satsam ne alırım diye 1500-2000 lere kadar baktım ama alternatif olabilecek model yok. 1200lere satmak yerine çöp olana kadar rahat rahat kullanırım dedim. Kılıf, koruma hiç bir şey yok şu an.

Önceki telefonum moto g4 plus tı. Ondan da çok memnundum. Anneme de aynısından aldım, kullanıyor. Bu fiyatlara daha iyi telefon öneremezsiniz. Pili sizin İhtiyacınıza uygun değilse bir şey diyemem.

• 3 ay kadar her şey mükemmeldi. 3 aydan sonra 2.5 saat ekran süresi alınca iade etmek zorunda kaldım.
  • Ekran kasa oranı ateş ediyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.