Şimdi Ara

147 alınır mı???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alfa'nın parçası diğer otomobillerden pahalı değil. FIAT servisleri baktığı için diğer Alman, Fransız ve Japon araçlarından pekde farklı bir fiyat vermeden çıkıyorsun. Honda Civic'e 60 bin yaptırdık birde Alfa'ya yaptırdık. Arada 100 YTL oynuyordu. Bu mu şimdi pahalılık.

Alfa'ları halen 10 sene öncesinin Zeytinoğulları zamanından kalma bilgilerle eleştirmek modası geçmeyen bir hareket olsa gerek.
    Alfa'ların çok sorunlu olması fikride gayet göreceli bir durum.
    Ben ilk 2 sene epey sorun yaşadım ama daha sonra neredeyse hiç sorun çıkartmadı.
    Buna rağmen benle aynı zamanda alıp hiç sorun yaşamamış olan kişilerde var.
    Alfa'ların sorunsallığı tamamen rastlantısal.
    Ayrıca sert süspansiyonun Türkiye yollarında içeriye darbe hissini fazla yansıtması aracı yıpratabiliyor. Dolayısyla kullanım önemli.

FIAT, Alfa ve Lancia modellerini ve bunlarla ilgili hizmeti getirerek eski handikapları silmeye devam ediyor. Bir Alfa servisine gidince sorunlarınız net bir dille açıklanıp kısa sürede net çözümler getiriliyor. Bizde Civic'de var...Ankara'daki iki Honda servisinide kullandık ama Alfa'dan dolayı gittiğim servislerdeki net işleyişi onlarda göremedim.

Ayrıca Alfa eski hatalarını kapatmak için daha kaliteli ürünler sunmaya çalışıyorken rakiplerinin her gün zorlaşan otomotiv rekabetinde daha kar elde etmek için üretim kalitelerini düşürdükleri gerçeğinide unutmamak lazım. Yani Alfa ve rakipleri arasındaki dengeler değişmeye başlıyor.

Ama kişisel bir yorumum. Herkesin zaten Alfa alması taraftarı değilim. Daha Alfa'ya yatkın insanların Alfa alması güzel olur. Aradan Alfa'lar ve Alfacılar seçilmeli. Bu aracı ayağa düşürmemek lazım.

• devir tabikide ekonomi devri ama kafaya takmıyosan alınır
  • Araba karizma diyor herkes ama bir bakıyorsun içine fiat arabalarından alıntı cam açma düğmeleri, kontrol düğmeleri falan. Gel de hasta olma. Bu mudur karizma?
  • nerde fiatdan alıntı var anlamadım alfa 147 2000 senesinde çıktı ve nerdeyse hemen hemen bütün her yeri kopyalandı digital çevirmeli klima dügmelerinden tutunda bmw 1 serisi bile arka tasarımını kopyaladı. zaten seatlardan bahsetmicem tamamen alfa kopyası. artı tabiiki bazı yerleri benzicek nasıl bizim mersedes kamyonun far açma dügmeleri E200 mersedesle aynı ise alfa ve fiatda aynı firma tabi ortak parça kullanıcaklar.
  • tmm görünüş olarak çok kral araç ama tam bir baş belası

zaten alfa en çok arıza veren markaların başında geliyor...bilen bilir.

2. el i de ölüdür...ticareti yapılmaz..

artık devir ekonomi dewri..hele alfa gibi benzini sömüren bi araç tutulmaz.

genelde akıl hocaları çok kral der...alacam derler....al derler...överler ama iş kendilerine geldimi hiç yanaşmazlar alfa lara... öyle sanıldığı gibide hastası yoktur fasla...2. el e düştümü alfa kimse yüzüne bakmaz..
  • iste bukadar Tacox kardes noktayi koymus.
  • Binen memnun binmeyende memnun...Doyasıyla sorun yok.
  • alınmasına bir güzel alınır ama satılmak istenildiğinde satılamazz
  • alırsın elinde patlar bence
    kolay satılan bişey düşün
  • Satmak için araba alınacaksa zaten ülkemizde Alfa Romeo almamak lazım.

Ama kullanmak için alınacaksa, kompakt sınıfta o paraya alınabilecek en iyi araçtır 147.
  • Normal kullanımda benzini 8,5-9 litreyi geçmez...
  •  147 alınır mı????

bu araba alınıpda neresi elinizde patlıyor anlamadım yani şu arabayı kötülemek büyük haksızlık.
  •  147 alınır mı????
  •  147 alınır mı????
  • yukarıda görülen araç benimdir bir gün mutlaka herkesin bi alfa sahibi olması isterim piyasada satılan taklitlerine ve kopyalarına boşa para vermeyin.
  • "Alfa 147: Kompakt Tasarım İkonu ikinci kez ödül alıyor,
    Alfa 159: 156'nın yakalmış olduğu başarıyı devam ettirmekte."

Alfa 159 ve Alfa 147 "Geleceğin Klasik Arabaları 2007" olarak seçildiler. Bu kararı "Motor Klasik" dergisinin okuyucuları vermiş oldular. "Geleceğin Klasik Arabası" ödülünü iki yılda bir veren derginin okuyucuları tasarım ve ileri teknoloji alanındaki özellikleri fark edici olarak karşımıza çıkan araçları seçmekteler. "Orta Sınıf" kategorsinde Alfa 159, 24,3'lük yüzde ile açık ara oyları toplamış oldu. "Alt orta Sınıf" kategorisinde yüzde 17,6 ile Alfa 147 birinciliği almış oldu. Verilen bu ödül aslında bir yandan Alfa Romeo'nun diğer üreticiler gibi ruhu olmayan otomobiller üretmediğini, büyüleyen ve kendine has bir tasarıma sahip olan ve daima dinamik bir performans sergileyen üretimleri olduğunu kanıtlamakta.

Alfa 147 daha 2005 senesinde "Motor Klasik" dergisinin okuyucu oyları ile birinciliği haketmişti. Alfa Romeo iki sene önce, şu anda yerine Alfa 159 modeli ile boy gösteren, bu ödülü Alfa 156 ile kazanmıştı. O zaman olduğu gibi şu anda da her üç Alfa modeli için geçerli olan bir şey var; Bu modeller daha şimdiden otomobil tarihinde silinemez bir iz bırakan "Tasarım İkonları"'dır. Alfa Romeo Almanya'nın CEO'su Ulrich Mehling'ın bu konudaki fikirleri; "Alfa Romeo bir mücevherdir. Dünya'da Alfa Romeo haricinde nerede ise hiç bir marka benzer şekilde "Yoğun Tutku"'ya, "İhtiraslı Bir Güzellik"'e sahip, dinamik ancak aynı zamanda da satın alınabilecek otomobiller üretmemekte" şeklindedir. "Geleceğin Klasiği 2007" ödülü aynı zamanda italyada bu arabaların geliştirilmesinde ve yapımında görev alan insanlara gösterilen saygının bir ödülüdür.

2005 ve 2007 ödül sahibi Alfa 147

• gelecegin klasik otomobili ödülü arac güzel allah icin

marka güzel estetik otomobiller üretiyor buna herkes hemfikir,ama saglamlik ve kalite eklemeyi unutuyor araclarina ve sorunlu olarak lanse edilen bir 147 gercegi var bunu kimse inkar edemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LethaLMissioN

gelecegin klasik otomobili ödülü arac güzel allah icin

marka güzel estetik otomobiller üretiyor buna herkes hemfikir,ama saglamlik ve kalite eklemeyi unutuyor araclarina ve sorunlu olarak lanse edilen bir 147 gercegi var bunu kimse inkar edemez.

yaw neresi saglam degil ben anlayamadım neresi sorun çıkartıyor nerde yolda bırakıyor ben 120000km yol yaptım hiç yolda kalmadım ufak tefek arızalar oldu her arabada oldugu gibi geçen gün arkadaşın 2006 model polosuna bindim rezil ötesi kalite falan kalmamış benim 147 nin her yeri kaliteli kokpit falan oldukca kaliteli yapılmış kapı döşemeleri deseniz öyle kalitesiz bir yer bulamazsınız.yukarıda resimde gördügünüz araba 4 senelik tam 120000kmde eskimiş dagılmış bir tarafını görüyormusunuz.

• sırf devirle çalışan çok yakan ama iyi bi prestije sahip şekilli bir araç.. arkadaşım 2006 model aldı ve çok fazla yaktığından baya şikayetçi... onun yerine az yakan performanstanda ödün vermeyen bi araç istiyorsan soylediğin fiyata honda civic tavsiye ederim.. 147 den her türlü avantajlı bir araç, 2. elde olsun yedek parça fiyatı olsun az yakması ve performansının daha iyi olması olsun seni memnun edecektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mromer911

sırf devirle çalışan çok yakan ama iyi bi prestije sahip şekilli bir araç.. arkadaşım 2006 model aldı ve çok fazla yaktığından baya şikayetçi... onun yerine az yakan performanstanda ödün vermeyen bi araç istiyorsan soylediğin fiyata honda civic tavsiye ederim.. 147 den her türlü avantajlı bir araç, 2. elde olsun yedek parça fiyatı olsun az yakması ve performansının daha iyi olması olsun seni memnun edecektir..

bidefa sırf devirle çalışan bi araba varsa oda hondadır ikincisi yedek parça konusunda honda pahalılıkda birinci sırayı kimseye kaptırmaz 147 nin parça sorunu ve aşırı pahalı bi parçası yoktur.çok yakıyor derken şehir içi 9lt şehir dışı 6.5 lt neresi çok yakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.