Şimdi Ara

147 alınır mı???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım senin araba makyajsız 147 mi? Alfanın sitesindeki 147 nin ön farlar keskin, ama seninkilerde yuvarlak kısımlar var?
  • Arkadaşlar bırakın bunlarla uğraşılmaz, cevap bile vermeyin he he deyin geçin.

Hem bence Alfa'yı herkes bilmesin herkes almasın. Bilen biliyor kıymetini değerini.

Hayatında Alfa'ya binmemiş adamlar atıp sıkıp tutuyor. Alma kardeşim sen, zorla Alfa satan mı var sana. Bütçen varsa gider isteğini alırsın Polo mu alırsın, Civic mi alırsın, Corolla mı alırsın bilemem artık.
    Alfa'ya binen adam bile düşünmüyor nasıl satacağını , bunlar daha hayatında Alfa'ya binmemiş nasıl satarız diye kafa yoruyorlar. Bırakın kardeşim bu kafayla sizin yolda yürümeniz bile başarı sayılır.
  • valla bilmiyom da çevremde binenelr hiç öyle demiyo adamlar illallah etmiş hep
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

quote:

Orjinalden alıntı: mromer911

sırf devirle çalışan çok yakan ama iyi bi prestije sahip şekilli bir araç.. arkadaşım 2006 model aldı ve çok fazla yaktığından baya şikayetçi... onun yerine az yakan performanstanda ödün vermeyen bi araç istiyorsan soylediğin fiyata honda civic tavsiye ederim.. 147 den her türlü avantajlı bir araç, 2. elde olsun yedek parça fiyatı olsun az yakması ve performansının daha iyi olması olsun seni memnun edecektir..

bidefa sırf devirle çalışan bi araba varsa oda hondadır ikincisi yedek parça konusunda honda pahalılıkda birinci sırayı kimseye kaptırmaz 147 nin parça sorunu ve aşırı pahalı bi parçası yoktur.çok yakıyor derken şehir içi 9 lt. şehir dışı 6.5 lt neresi çok yakıyor.

Cemy'e katılıyorum...
    Şehir içi benim araç 9 litre yakarken yeni Honda'ların başlığına girdik baktık o da aynı yakıyor.
    147'nin tüm parçaları mevcut. En olmadık parça için 2-3 gün ya bekler ya beklemezsin. Ayrıca servis ve yedek parça FIAT-TOFAŞ bünyesinde
    ve Japon araçları ile bir farkı yok.
    Halen Alfa ile ilgili 8-9 sene öncesinin ağızlarını yapmaktan kurtulamadılar.

Kaç kez yazdım bir daha yazayım...Aynı evde yaşadığım annem 2003 Civic kullanıyor.
    O aracı kullandıktan sonra Alfa'ya binince OTOMOBİL kullandığımı anlıyorum.

Ha sorunsuz mu Civic..sorunsuz. Ama öyle sorunsuz aracım olacağına ara sıra ufak sorunları olan bir Alfa'm olsun daha iyi.
    Şu hayata kaç kez daha gelicez. Bazı şeyleri damardan tadamadıktan sonra anlamı mı kalıyor.
    Arıza yaptığında servise götürmesi bile adama zevk veriyor Alfa'nın. Bu mudur, budur.

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

valla bilmiyom da çevremde binenelr hiç öyle demiyo adamlar illallah etmiş hep

senin çevrende alfa sahibi olan birisi olduguna bile inanmıyorum
  • evet makyajsız olan sitede olanların ön farları degişik.
  • soylediğin laflara dikkat et adam gibi konuş arabadan bahsediyosun çok mühim bi konu değil .. bu kafayla yolda nasıl yürüyosun dediğin kişinin kafasının ne kadar çalıştığıyla ilgili en ufak bi fikrin varmı? al alfanı başına çal adam gibi bi araç değil işte almışsınız zamanında simdi b.. attırmamak için millete hakarete varırcasına laflar ediyosunuz adam olsanız bindiğiniz arabanızla ulaşmanız mümkün olmayan insanları aynı kefede tutmazsınız.. kurduğun cümlelerle önünü görmekten aciz insanlar için soylenecek tek söz siz arabalara değil arabalar size binsin onlar daha bi insancıl hiç değilse farları var önlerini görüyolar siz ondan bile acizsiniz...
    arabasına b.. attırmamak için insanlara hakarete yönelen zihniyeti çarpıklara
    bu arada hangi işle urasıyosun yaz da ne kadar kafan var, o kafayla yolda nasıl yürüyosun herkes görsün, hatta abartalım hangi okullardan mezun oldun, IQ n kaç onlarıda yaz bakalım aklına kafasına hakaret ettiğin insanlardan ne denli üstünsün bi alfa almakla oluyomuymuş olmuyomuymuş herkes görsün....
    quote:

Orjinalden alıntı: Sportivo

Arkadaşlar bırakın bunlarla uğraşılmaz, cevap bile vermeyin he he deyin geçin.

Hem bence Alfa'yı herkes bilmesin herkes almasın. Bilen biliyor kıymetini değerini.

Hayatında Alfa'ya binmemiş adamlar atıp sıkıp tutuyor. Alma kardeşim sen, zorla Alfa satan mı var sana. Bütçen varsa gider isteğini alırsın Polo mu alırsın, Civic mi alırsın, Corolla mı alırsın bilemem artık.
    Alfa'ya binen adam bile düşünmüyor nasıl satacağını , bunlar daha hayatında Alfa'ya binmemiş nasıl satarız diye kafa yoruyorlar. Bırakın kardeşim bu kafayla sizin yolda yürümeniz bile başarı sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mromer911 -- 11 Ağustos 2007; 16:24:37 >

• quote:

soylediğin laflara dikkat et adam gibi konuş arabadan bahsediyosun çok mühim bi konu değil .. bu kafayla yolda nasıl yürüyosun dediğin kişinin kafasının ne kadar çalıştığıyla ilgili en ufak bi fikrin varmı? al alfanı başına çal adam gibi bi araç değil işte almışsınız zamanında simdi b.. attırmamak için millete hakarete varırcasına laflar ediyosunuz adam olsanız bindiğiniz arabanızla ulaşmanız mümkün olmayan insanları aynı kefede tutmazsınız.. kurduğun cümlelerle önünü görmekten aciz insanlar için soylenecek tek söz siz arabalara değil arabalar size binsin onlar daha bi insancıl hiç değilse farları var önlerini görüyolar siz ondan bile acizsiniz...
    bu arada hangi işle urasıyosun yaz da ne kadar kafan var, o kafayla yolda nasıl yürüyosun herkes görsün, hatta abartalım hangi okullardan mezun oldun, IQ n kaç onlarıda yaz bakalım aklına kafasına hakaret ettiğin insanlardan ne denli üstünsün bi alfa almakla oluyomuymuş olmuyomuymuş herkes görsün....
    quote:

Kimse kusura bakmasın ama forumlarda en çok tabiri caizse b.k atılan araç Alfa Romeo.
    Artık herşeyin bir dayanma sınırı var.
    Sportivo'nun patlaması çok doğal.
    Her gün birileri senin kullandığın otomobille ilgili başlıklara girip Uçan İtalyan Tenekesi yazsa senin tepkin ne olurdu?
    Bizler devamlı uygun açıklamalarla otomobil markamızı anlatmaya çalışıyoruz ama her şeyin bir sınırı var di mi?

Haa şunuda hatırlatıyım.
    Hemen bu kadar ciddi cevaplar yazmandan çok belli Mesaj sayına bakmaya gerek yok. Yenisin forumda.
    Otomobil forumlarında üslup bu şekilde kullanılıyor. Biraz ARABACI üslubu...patlama ve tepki konularındanda önce bunu hatırlatmam lazımdı.

Birileri biri başkasının topicine girer hafif yollu provake eder. Sonra bu tarz hafif argo üsluplarla ara sıra birbirlerine cevap verirler takılırlar falan.
    Tabi daha 25 mesajı olupta bu üslubu ve Alfa Romeo kullanıcılarına nasıl yüklenildiğini bilmeyen senin gibi yeni forum kullanıcılarıda anında işi ciddiye alır
    İşi hemen delikanlılığa vurur "adam gibi konşulara" vs getirir.

Biraz daha forumu ve forum üsluplarını inceleyip ciddi tartışmalara girsen iyi edersin.

• bu videodaki alfa 147 nin cin otomobillerinden ne farki var? biri bana söylesin

http://www.youtube.com/watch?v=HxyH9I41dwY
  • quote:

quote:

valla forumdan hemen 2 adam sayayım sana:

En yukarıdaki Manin benim okul arkadaşım oluyor kendisi, ve Cilikka da da 156 2.0 var herkes biliyor

Valla iyiki bi Alfan var bu kadar savunmana gerek yok

Sokakta 10 kişiden 1 ine sor bu arabaya girme diyor. Ben çok almak istedim, ama bi araba hakkında iyi diyen yok mudur herkes kötü diyo. Yoksa banane

Yani ister inan ister inanma

kaldı ki ben forumda Alfa için zaman zaman yorumlarımı hep olumlu söyledim. Bir ker Alfa kötülediğimi hatırlamıyorum.

Ben sadece dışarıdakilerin söylediğini söyledim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 11 Ağustos 2007; 20:55:18 >

• Lütfen bir de şu youtube'da olan Chrash Test videosunun altındaki yorumları okuyun...
    İngilizcesi olmayanlara iyi kötü çevirmeye çalışırız daha sonra.

lubkins (1 month ago) Marked as spam
    Do you really think your tuned VW would save your ass if you crashed at 160 mph ?
    I knew that alfas are poor about safety and I like fast ride but when sometning goes wrong it does not matter because you will die.
    (Reply) (Spam)

AdrianoMarelli (1 month ago) Marked as spam
    PS Is anyone buying a car for a crash? It's a surprising and freaky revelation, but let me tell all Alfa haters the truth - you'll die anyway - would it be an accident or not.
    (Reply) (Spam)

AdrianoMarelli (1 month ago) Marked as spam
    I think the problem with this test is that it is featuring the 3-door model. I have seen a couple of tests for the other makes and what I saw was that 3-doors are performing more poor than 5-door. I think this is because of the more rigid rear end of the car - it stays intact and thus causes more deformation in the front door areas (meaning more trouble to the driver).

• quote:

quote:

quote:

valla forumdan hemen 2 adam sayayım sana:

En yukarıdaki Manin benim okul arkadaşım oluyor kendisi, ve Cilikka da da 156 2.0 var herkes biliyor

Valla iyiki bi Alfan var bu kadar savunmana gerek yok

Sokakta 10 kişiden 1 ine sor bu arabaya girme diyor. Ben çok almak istedim, ama bi araba hakkında iyi diyen yok mudur herkes kötü diyo. Yoksa banane

Yani ister inan ister inanma

kaldı ki ben forumda Alfa için zaman zaman yorumlarımı hep olumlu söyledim. Bir ker Alfa kötülediğimi hatırlamıyorum.

Ben sadece dışarıdakilerin söylediğini söyledim yani.

senin şuanda kullandıgın araba ne marka?

• quote:

Orjinalden alıntı: 147BLACK

quote:

soylediğin laflara dikkat et adam gibi konuş arabadan bahsediyosun çok mühim bi konu değil .. bu kafayla yolda nasıl yürüyosun dediğin kişinin kafasının ne kadar çalıştığıyla ilgili en ufak bi fikrin varmı? al alfanı başına çal adam gibi bi araç değil işte almışsınız zamanında simdi b.. attırmamak için millete hakarete varırcasına laflar ediyosunuz adam olsanız bindiğiniz arabanızla ulaşmanız mümkün olmayan insanları aynı kefede tutmazsınız.. kurduğun cümlelerle önünü görmekten aciz insanlar için soylenecek tek söz siz arabalara değil arabalar size binsin onlar daha bi insancıl hiç değilse farları var önlerini görüyolar siz ondan bile acizsiniz...
    quote:

Kimse kusura bakmasın ama forumlarda en çok tabiri caizse b.k atılan araç Alfa Romeo.
    Her gün birileri senin kullandığın otomobille ilgili başlıklara girip Uçan İtalyan Tenekesi yazsa senin tepkin ne olurdu?
    Bizler devamlı uygun açıklamalarla otomobil markamızı anlatmaya çalışıyoruz ama her şeyin bir sınırı var di mi?

Haa şunuda hatırlatıyım.
    Hemen bu kadar ciddi cevaplar yazmandan çok belli Mesaj sayına bakmaya gerek yok. Yenisin forumda.
    Otomobil forumlarında üslup bu şekilde kullanılıyor. Biraz ARABACI üslubu...patlama ve tepki konularındanda önce bunu hatırlatmam lazımdı.

Birileri biri başkasının topicine girer hafif yollu provake eder. Sonra bu tarz hafif argo üsluplarla ara sıra birbirlerine cevap verirler takılırlar falan.
    Tabi daha 25 mesajı olupta bu üslubu ve Alfa Romeo kullanıcılarına nasıl yüklenildiğini bilmeyen senin gibi yeni forum kullanıcılarıda anında işi ciddiye alır

Biraz daha forumu ve forum üsluplarını inceleyip ciddi tartışmalara girsen iyi edersin.

ya sen ne diyosun forum uslubuymuş ben forumda yeniymişim bilmiyomuşum.. bunlar neyi değiştirir bu forumda yeni olmam hayatımın ilk forumu bu anlamına gelmez forum uslubunu gayet iyi bilirim hiç canını sıkma sen... ben alfaya yüklenmedim sadece arkadasın o fiyata daha az yakan daha sorunsuz bir araç olarak civic alabileceğini soyledim ama birileri buna bile katlanamayıp, artık arabasıyla kendini oyle özleştirmiş ve arabasınında gerçekten mukavvadan yapılmış bir araç olduğununda farkında olmuşluğun verdiği bir ezikliğide içinde bulundurarak, ne söylediğimize bile bakmadan havlama pozisyonuna geçip saldırmıştır.. he bunuda savunanlar olacaktır senin gibi ancak merakım şudur; aceba neden sadece alfaya binenler savunuyo bu aracı ve baska kimse soylenenlere itiraz bile etmiyo?? forumu okuduğumuz zaman bir hondayı bir toyotayı herkes savunur, korur, saglamlığı, kalitesi, 2. el piyasasının iyi oluşu vs. vs. tonla konuda.. ancak alfayı sadece alfa binenler hırçın bir şekilde koruyo. Sebebiyse alfanın hiç bir zaman herhangi bir konuda başarı elde edememiş olması.. kimi araç çok saglamım der kimi cok konforlu, kimi cok performanslı der kimi motorum cok dayanıklı, kimiyse cok sorunsuzum der benim için servise yüz yılda bir gidersiniz der.. peki alfa ne diyor?? tasarımım güzel hımm evet baska pahalı bir aracım evet baya iyiymiş peki daha daha fiyatıma göre vasat bit konforum var, youtube tan da izlediğiniz gibi sadece yeni 159 modelim çarpışma testlerinde fena değil onun harici araçlarım mukavvadan yapılmış.. evet bu özellkleride sevdim ben onun haricinde çok yakarım, türkiyede 2. elim yoktur ölü fiyata giderim servis ağlarım fazla gelişmemiştir, hiç bi zaman sorunsuz araçlar katogorisine giremedim giremicemde, her ne kadar aksi idda edilsede çok yakarım vs. vs. bana alfayı anlatmayaın heleki o forum uslubu diye kakalamaya çalıştığınız uslupla asla, o kendini gayet anlatıyo...

• c4 dizel al derim alfaların görünümünü beğenmeyen yokki zaten tasarımı şahane ama benzinli ve çok yakıyo ekonomik olsun diyosan c4 yada megan II dzel en iyi seçenek olur hemde geniş arabalar 147 e göre
  • sana bir atasözü :D
    Alfa bir italyandır, italyansa işe yaramazdır.
    benden söylemesi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambo53

sana bir atasözü :D
    Alfa bir italyandır, italyansa işe yaramazdır.
    benden söylemesi...

pohahahaha
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Haa şunuda hatırlatıyım.

ya sen ne diyosun forum uslubuymuş ben forumda yeniymişim bilmiyomuşum.. bunlar neyi değiştirir bu forumda yeni olmam hayatımın ilk forumu bu anlamına gelmez forum uslubunu gayet iyi bilirim hiç canını sıkma sen... ben alfaya yüklenmedim sadece arkadasın o fiyata daha az yakan daha sorunsuz bir araç olarak civic alabileceğini soyledim ama birileri buna bile katlanamayıp, artık arabasıyla kendini oyle özleştirmiş ve arabasınında gerçekten mukavvadan yapılmış bir araç olduğununda farkında olmuşluğun verdiği bir ezikliğide içinde bulundurarak, ne söylediğimize bile bakmadan havlama pozisyonuna geçip saldırmıştır.. he bunuda savunanlar olacaktır senin gibi ancak merakım şudur; aceba neden sadece alfaya binenler savunuyo bu aracı ve baska kimse soylenenlere itiraz bile etmiyo?? forumu okuduğumuz zaman bir hondayı bir toyotayı herkes savunur, korur, saglamlığı, kalitesi, 2. el piyasasının iyi oluşu vs. vs. tonla konuda.. ancak alfayı sadece alfa binenler hırçın bir şekilde koruyo. Sebebiyse alfanın hiç bir zaman herhangi bir konuda başarı elde edememiş olması.. kimi araç çok saglamım der kimi cok konforlu, kimi cok performanslı der kimi motorum cok dayanıklı, kimiyse cok sorunsuzum der benim için servise yüz yılda bir gidersiniz der.. peki alfa ne diyor?? tasarımım güzel hımm evet baska pahalı bir aracım evet baya iyiymiş peki daha daha fiyatıma göre vasat bit konforum var, youtube tan da izlediğiniz gibi sadece yeni 159 modelim çarpışma testlerinde fena değil onun harici araçlarım mukavvadan yapılmış.. evet bu özellkleride sevdim ben onun haricinde çok yakarım, türkiyede 2. elim yoktur ölü fiyata giderim servis ağlarım fazla gelişmemiştir, hiç bi zaman sorunsuz araçlar katogorisine giremedim giremicemde, her ne kadar aksi idda edilsede çok yakarım vs. vs. bana alfayı anlatmayaın heleki o forum uslubu diye kakalamaya çalıştığınız uslupla asla, o kendini gayet anlatıyo...

Arkadaş kendini bir güzel rezil etmiş, üzüldüm kendisine yoksa cevap yazmaya değmez.

1. Git benim ilk mesajımı tekrar oku, direk olarak sana yazılmış bir cevap mı? Sen nedense üstüne alınmışsın. Yarası olan gocunur Sanırım bu konuda ek bir söz söylemem bu laftan sonra gereksiz.

2. Alfa ile ilgili sana son lafım,bir daha cevap verilmeyeceksin bu konuda: Sen zaten alma Alfa, zorla satan mı var sana.

3. IQ konularına falan girmişsin de aslında cevap vermeyecektim ama bil de bir daha bu konuda bulaşma diye yazıyorum. Endüstri Mühendisiyim, Türkiye'nin en iyi en üst düzey okullarında okudum. Öyle özel okul, özel üniversite falan değil. Türkiye'nin alanında en iyi şirketlerinden birinde çalışıyorum. Cevap yeterli değilse bir ara gel merakını gidereyim.

• quote:

Bırakın kardeşim bu kafayla sizin yolda yürümeniz bile başarı sayılır.

Senin adına en azından yolda yürüyebilecek kadar bi kafan olmasına sevindim, güzel ve önemli seyler buınlar
  • Al işte çelişkiye bak.
    Alfa'yı neden binenler savunuyormuş.
    Tabiki binen adam savunacak Alfa'nın olayını o yaşıyorda o yüzden.
    Diğerleri binmeden bunu anlayamaz.
    Aslında binmek veya 1-2 defaya mahsus kullanmakta yanlış terimler.
    Alfa'yı yaşamak ve benimsemek işin özüdür. Alfisti kavramı içi boş bir pazarlama kavramı değildir. Kendiliğinden çıkmış bir kltürel birikim ve mirastır.

Bunu yapamayan kişiden zaten kalkıpta Honda, Toyota mantığı dışında yorum yapmasını bekleyemezsin.
    Honda Toyota mantığıyla bozulmaz, sağlam, ikinci eli değer kaybetmez yorumları insanın sosyal ihtiyaçlarından önce fiziksel ihtiyaçlarını
    giderme güdülerinden gelen yorumlar.
    Alfa'nın olayını yaşamak ise insanın fiziksel ihtiyaçtan öte SOSYAL BİR VARLIK OLABİLME durumu ile ilgili.
    Ama anlayana tabbi...

Yukarıda demiştim ya. Alfa Romeo herkesi mutlu edebiliyor.
    Binmeyenler almayanlar yanlış seçim yapmadık ammannnn şeklinde mutlu olabiliyor alan ve kullananlarda ammannn ne iyi bir seçim yaptık
    şeklinde mutlu olabiliyor.
    Çevrede insanları bu kadar mutlu edebilen 2. bir marka daha yok.

• quote:

Al işte çelişkiye bak.
    Alfa'yı neden binenler savunuyormuş.
    Tabiki binen adam savunacak Alfa'nın olayını o yaşıyorda o yüzden.
    Diğerleri binmeden bunu anlayamaz.
    Aslında binmek veya 1-2 defaya mahsus kullanmakta yanlış terimler.
    Alfa'yı yaşamak ve benimsemek işin özüdür. Alfisti kavramı içi boş bir pazarlama kavramı değildir. Kendiliğinden çıkmış bir kltürel birikim ve mirastır.

Bunu yapamayan kişiden zaten kalkıpta Honda, Toyota mantığı dışında yorum yapmasını bekleyemezsin.
    Honda Toyota mantığıyla bozulmaz, sağlam, ikinci eli değer kaybetmez yorumları insanın sosyal ihtiyaçlarından önce fiziksel ihtiyaçlarını
    giderme güdülerinden gelen yorumlar.
    Alfa'nın olayını yaşamak ise insanın fiziksel ihtiyaçtan öte SOSYAL BİR VARLIK OLABİLME durumu ile ilgili.
    Ama anlayana tabbi...

Yukarıda demiştim ya. Alfa Romeo herkesi mutlu edebiliyor.
    Binmeyenler almayanlar yanlış seçim yapmadık ammannnn şeklinde mutlu olabiliyor alan ve kullananlarda ammannn ne iyi bir seçim yaptık
    şeklinde mutlu olabiliyor.
    Çevrede insanları bu kadar mutlu edebilen 2. bir marka daha yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.