Şimdi Ara

147 alırken neye dikkat etmeliyim? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
8.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/sahibinden_hatasiz_alfa_147-99WQQaXQQ20908330WQQpXQQdisplayitem
    bu araba blackline mı gerçekten?
    nasıl anlarız hangi model olduğunu?
  • 147 1.6 TS Distinctive-Blackline aranıyor...
    Güncel....
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick24

147 1.6 TS Distinctive-Blackline aranıyor...
    Güncel....

BlackLine nın farkı nedir?
  • "Alfa 147 Blackline"

Benzersiz sportif ruhu, çarpıcı tasarımı ve en küçük ayrıntısına kadar gösterilen özen ile Alfa 147 Blackline, ismi ve sürüş keyfiyle özel bir seri. Dış mekanda alçaltılmış sportif süspansiyon, Blackline tasarımlı 17’’ hafif alaşımlı alüminyum jantlar, koyu renk arka camlar, siyah tavan (opsiyonel) ve spoiler’ı dikkat çekiyor. Siyah renge hakim olan iç mekanda ise alüminyum vites topuzu (opsiyonel), Alfa Romeo logolu sportif koltuklar ve aluminyum pedallar mevcut. Alfa 147 Blackline sayesinde artık konfor ve performanstan birini tercih etmek zorunda değilsiniz. "

147 alırken neye dikkat etmeliyim?

147 alırken neye dikkat etmeliyim?

• ayrıca Blackline modelınde asr ve hız sabıtlıycı yoktur.
  • Demek blackline nın bir numarası yok o kadar.
  • sadece goruntu spor tabı 17 jant falan degısık jant yapısı cam degıl ama tavan sıyahtır dosemelerı logoludur bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 9 Mart 2010; 1:46:50 >
  • Boşver o zaman Ceyhun kendi zevkime göre cant seçerim daha iyi. Giulietta nın cantları çok hoş mesela
  • oarası ole daha hos hem bua raclar 30-34 2.eli arası o fıyata degmez bence
  • ozaman alınabilecek en iyi model Distinctive oluyor demek.
  • aynen ole
  • Distinctive olacak. Kırmızı veya Siyah olacak rengi içide Bej renkli oldumu tadından yenmez
    Aslında bana Progression donanımı bile yeterli. Ama Distinctive ile Progression arasında neredeyse hiç fiyat farkı yok hal böyle olunca neden daha fazlasını almak varken azını alalım değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Distinctive olacak. Kırmızı veya Siyah olacak rengi içide Bej renkli oldumu tadından yenmez
    Aslında bana Progression donanımı bile yeterli. Ama Distinctive ile Progression arasında neredeyse hiç fiyat farkı yok hal böyle olunca neden daha fazlasını almak varken azını alalım değil mi.

hadı sımıdıden hayırlı olsun
  • Ceyhun dostum senin 147 ne yapacaksın Askerlikte iyice yaklaştı
  • valla gıdısat kalıyo benım kadar ıyı bakcak bırını bulursam dusunurum anca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 10 Mart 2010; 23:22:44 >
  • s.s ten uzak dur bozuldumu kı muhakkak bozuluyor tamırı mınımum 1.500-2.000 arası sıfır yaptırıyım dersen 4.500 lıra.
  • 2006-2007 kırmızı alfa romeo 147 mi ,2005-2006 alfa romeo 156 siyah mı ,bir türlü karar veremedim sizce hangisi daha iyi seçim olur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: drifter67

2006-2007 kırmızı alfa romeo 147 mi ,2005-2006 alfa romeo 156 siyah mı ,bir türlü karar veremedim sizce hangisi daha iyi seçim olur ??

Bu kişiye göre değişen bir cevap. Biri HB diğeri Sedan
  • 2006-2007 kırmızı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.