Şimdi Ara

147 alırken neye dikkat etmeliyim? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
8.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 156 daha cok tutuluyor 147 ye gore.bagaj hacmı olsun arka koltuk mesafesı olsun bıraz daha geniş bir araç hem aılen varsa cocuk varsa veya dusunuyorsan 156 yı tercıh et.147 de bagaja bebek arabasının pek sıgcagını sanmıyorum gorende 156 kullanıyorum sanıcak.
  • ben halaa 147 arıyorum, hayırlısı artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick24

ben halaa 147 arıyorum, hayırlısı artık...

Geç olsunda güç olmasın
  • katılıyorum temız 147 bulmak suan ıcın cok ama cok zor...aracta boya olmasına bakmayın lutfen benımkınde var cızıkten boyanmıs cokta onemlı degıl benım ıcın sag kapımdada yumruk buyuklugunde gırıklık olmus o tamır gormusbu zamanda park halındekı arabaya vuruyolar bende rotus yaptırcagım yerler bıle var benım sagolsunlar kıpa ozdılek vs alısverıs merkezlerınde park ettımız halde kendını bılmezler kapılarını vurdukları ıcın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 15 Mart 2010; 11:24:59 >
  • Merhaba..2. el 2006 model 147 almayı düşünüyorum, lpg li olması araca nasıl bir etki yapar? lpg li araç almak istemiyorum
    ama malum alfa biraz yakıo
    ve 2006 model 60-70 bin km deki 147 nin fiyatını ortalama söyleyebilirmisiniz ??
  • işte benim 147 im solenıyor 70.000 de suan bende lpg karsıtı bır ınsandım suanda yok aracımda.valla lpg ıle arac azda olsa performans kaybedıyor ama cok anlamazsın hız yapmıyorsa 156 sında lpg olan arkadasım devırlı kullanımda benzıne gore devır saatı daha yavas ılerlıyormus gaza basıldıgında.benım gıbı bıneceksınız lpg ıstemıyorsanız hafta 2-3 ama benzınle hem perfaormans hemde bılmıyorum ama motor omrunu yer dıye dusunuyorum lpg.35 lıralık lpg 50 mılarık benzıne esit.ona gore hesaplanmalı bıde calısırken benzınle calısıcak araba bır surede ole gıder aydada 80-100 lıra benzın atılır dıye dusunuyor.benım aracım 2003 model eskı kasa 147 tavsıye ederım dun balcovadan bostanlıya gıttım gıdıs gelıs 9.2 lıtre ortalama tutturdum.sehır ıcı bu rakam ıyı bence

• teşekkürler Ceyhun bey bende öyle düşüyordum aslında..bide 2006 model 147 nin 60-70 bin km deki ağır bakımları yapılmış temiz
    bir aracın alınacak fiyatını söylermisiniz?
    internetten biliyorum aracın fiyatlarını ama yinede bi sorayım dedim
  • cok temızse 24-25 eder arkadasa 26.500 e aldık bıraz pahalı oldu ama 30.000 de arac ben mesela satsam 22 ısterım suan aracıma zaten gıttıgım her yer soluyor ne 2006-2007 ler gelıyor senın araban gıbı temız alfa 147 yok derler.temız araba bulmak cok zor.
  • 23 e hallederiz olmadı 2005 model yeni kasa bakarım
  • ya yazdıgın zaten yenı kasa oluyor 2006 model 147 60-70 bınde demıssın yazında eskı kasa bakıyosan 2003-2005 model 21-22 arası bulunur.
  • resimdeki araç güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

resimdeki araç güzel

mavi olanmı?bende kırmızı 147 var ustunu aynıs ekılde sıyah cam gıbı kaplatmayı dusunuyordum nasıl olur sızce?
  • Siyah her renge yakışır Ceyhun ama sen askerden sonra yap sonra binemeden zevkini alamadan askere gideceksin içinde kalır
  • zaten asker sonrası ıcın gorus alıyorum dogrusuda o zaten...
  • Bende 147 düşünüyorum ama açıkcası şu benzin içme oranı beni düşündürüyor. Lpg taktırmak Alfa Romeo ruhuna tamamen ters, memlekette benzin ateş pahası.

Arabasını sadece haftasonu şehiriçinde kullanan ve ayda bir şehirdışı yapan için 147 ile getz, symbol, palio tipi bir arabanın harcadığı benzini karşılaştırabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezilvezir

Bende 147 düşünüyorum ama açıkcası şu benzin içme oranı beni düşündürüyor. Lpg taktırmak Alfa Romeo ruhuna tamamen ters, memlekette benzin ateş pahası.

Arabasını sadece haftasonu şehiriçinde kullanan ve ayda bir şehirdışı yapan için 147 ile getz, symbol, palio tipi bir arabanın harcadığı benzini karşılaştırabilecek var mı?

valla kardesım ben en fazla hafta 3 gun kullanıyorum aracı eskıden hergundu tabıde calsıırken ayrı.lpg taktırmadım eger bılınclı bınersen cok kaybın olmaz fakat hergun yada haftada 5 gun bıneceksen lpg sart.ark.147 sınde lpg var benzınlemı lpg ılemı gıdıyor anlamıyorum cok uyumlu ıyı yere yaptırmak lazım lpg ısını

• arkadaşlar ben de bir 147 alarak aranıza katılmak üzereyim. aracın bakımı filan şu anda yapılıyor ama arka ve ön ambleminin değişmesi lazım gibi. birmot'da bulabilirmiyiz amblem. fiyatı hakkında fikriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsadvocate

arkadaşlar ben de bir 147 alarak aranıza katılmak üzereyim. aracın bakımı filan şu anda yapılıyor ama arka ve ön ambleminin değişmesi lazım gibi. birmot'da bulabilirmiyiz amblem. fiyatı hakkında fikriniz var mı?

ön veya arka amblemler birmot'da 100 tl'nin üzerinde fiyat ile satılıyor. ön amblemi kasko'dan değişmişdim fiyatı bana çok uçuk geldi tam olarak hatırlamıyorum ama 120 tl civarı gibi bişeydi.
  • ön amblem konusunda yardımcı olabilirim fiyat max 80 lira civarı olur belki altınada bulabilirim .
  • Arkadaşlar bende bu virüsü kaptım.Normalde honda 1.8 civic hb istiyodum ama Alfa 156 nın içine binince fikrim değişti.Sedan araba sevmediğim içinde alfa 147 düşünüyorum.Bende şuan Polo 2001 var onu verip üstüne ekleyip 147 düşünüyorum eski kasalardan 2003-2004 model 18.000-23.000 lira arası değişiyor fiyatları.Şimdi işin gerçeği ben polodan da memnunum konforlu, sorunsuz bir araba.Ama insan bazen bastımıda gitsin diyor.işte o yok poloda.Sizin önerileriniz nedir arkadaşlar özellikle galericiler ucuza veriyor bu arabayı bi kaç galeriyle görüştüm direk takasa girip cüzi fiyatlara veriyorlar.Bunlarda buyuk ihtimal kaza var.Normal piyasası nedir acaba 2003 sağlam bir 147 nin?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.