Şimdi Ara

147 alırken neye dikkat etmeliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
8.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arabamı satıp pejo 206cc almak istiyordum taaa kii 147yi görene kadar. Kırmızı rengi duruşu iç dizaynı ve okuduğum tüm yorumlar beni bu arabaya çekti.
    Ancak hangisini almalıyım? donanım olarak net bir bilgi bulamadım.
    2005 147 Distinctive ile makyajlı 2006 147 Distinctive arasında donanım olarak bir fark varmı? hangisi alınmalı?
    Güvenlik donanımı olarak bazı yerlerde 6 airbag bazı yerlerde 8 airbag geçiyor.
    esp bu modellerde standartmı?
    alırken ve incelerken dikkat etmem gereken noktalar nelerdir?
    2005 kırmızı sunrooflu 147 1.6 Distinctive (120bg) 33.000km 27.000tl nasıl çokmu? tamamen orjinal ve kazasıız boyasız diyor...

• eveeet tam benım gıbı bende bır ara 206 cc baktım gokmavısı almak uzereydım kullandım takı ablama arkaya otur dedım oturamayınca tamam hayırlı satıslar dedım bır 147 kullanıcı olarak 2 seneden berı sana en onemlı verebılcegım ogut hemen temız bulamazsın enrıkoda dahıl 2-3 yere goster arabayı.27.000 ısteyen arakdas gıtsın satsın hemen satabılırse 25-25.500 maksımum edıcegı tahmınım aracta ekstradan yapılmısta bısı yoktur.bua raclarda mk1-mk2 olsun esp standart.benım aracım 2003 147 70.000 de 8 aırbag var ve 8 aırbaglı bulmak cok cok zor genelı 6 dır cunku alıcagına rabada sunroof-bose ses sıstemlı olanlarına bakmanı tavısye ederım sorun varsa cvplamaya calsıırım bıldıgım kadarıyla.
  • ben bakarken nekadr temız 40.000 de bır tek degsen yok boya yok dıyenler araba rezıl cıktı cok dıkkatlı olmak lazım :) neye dıkkat edıcen kılometre dusuk olsun varyator-trıger degıstırmek uzere alıcaksan 1.000-1.200 lıra fıyattan kırdırmaya bak cebıdnen cıkıcak para budur.lastıklere bak en az 700 lıra gıder :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 26 Şubat 2010; 17:18:42 >
  • bilgiler için çok teşekkür ederim.
    araçda sunroof var ses sitemide okadar problem değil benim için. üstelik aracın modifiyesiz orjinal olması önemli ekstra bişey olmasın.
    aylık 800-1000km kadar yol yapıyorum. dolayısıyla düşük km benim için çok önemli.
    airbag sayısıda
    2 önde
    2 yanda
    2 ön perde
    2 arka perde
    toplam 8adet şeklindemi? 6 olunca nasıl oluyor?
    (+4 adet kışlık lastik veriyor yanında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick24 -- 26 Şubat 2010; 17:29:04 >
  • Yeni kasa ve eski kasa arasında fark nedir?
    birde aynı paraya
    2005 27.000de kırmızı yeni kasa 147 (sunroof yok)
    2005 30.000de kırmızı eski kasa 147 (sunroof var)
    hangisini tercih etmeliyim?
    Yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick24

bilgiler için çok teşekkür ederim.
    araçda sunroof var ses sitemide okadar problem değil benim için. üstelik aracın modifiyesiz orjinal olması önemli ekstra bişey olmasın.
    aylık 800-1000km kadar yol yapıyorum. dolayısıyla düşük km benim için çok önemli.
    airbag sayısıda
    2 önde
    2 yanda
    2 ön perde
    2 arka perde
    toplam 8adet şeklindemi? 6 olunca nasıl oluyor?
    (+4 adet kışlık lastik veriyor yanında)

valla dedıgın gıbı kılometre onemlı senın ıcın.bu arabalr hassas bıraz ılgı ıstıyor yerı geldımı konsuucaksın saka bı yana aırbagler nerde dıye kafamı cevırıp bakmadım sıtesınde vardır ayrıntılı.

• quote:

Yeni kasa ve eski kasa arasında fark nedir?
    birde aynı paraya
    2005 27.000de kırmızı yeni kasa 147 (sunroof yok)
    2005 30.000de kırmızı eski kasa 147 (sunroof var)
    hangisini tercih etmeliyim?
    Yardımcı olurmusunuz?

imkanın varsa yenı kasa al tabıkı bana gore daha cekıcı bır kasa yapısı var.ya aramaya devam et bulursun sunrooflu.
  • pazar günü ankara gimatta birmot'a gittim.
    2. ele bakan yetkiliyle konuştum.
    yedek parça olayında megandan ucuz olduğunu söyledi. servisde hiç sıkıntı çekmezsin dedi. heveslendiim iyice.
    airbag olayınada şöyle dedi:
    147lerde 6hava yastığı oluyormuş.
    2 önde
    2 yanda
    2 perde şeklinde.
    yeni kasa ve kırmızı bir 147 arıyorum bilginize
  • quote:

pazar günü ankara gimatta birmot'a gittim.
    2. ele bakan yetkiliyle konuştum.
    yedek parça olayında megandan ucuz olduğunu söyledi. servisde hiç sıkıntı çekmezsin dedi. heveslendiim iyice.
    airbag olayınada şöyle dedi:
    147lerde 6hava yastığı oluyormuş.
    2 önde
    2 yanda
    2 perde şeklinde.
    yeni kasa ve kırmızı bir 147 arıyorum bilginize

valla bende alana kadar 6 aırbag bılıyordum enrıkoya baktırmaya gıttıgımde bu moıdelde 8 aırbag var cok yok demıslerdı ızmırde.bılgınıze.netten de bakarsan belkı eskı aksada 8 aırbaglı satılan gorebılırsın.daha 2 ay once enrıkoya gıttım servıs sorumlusu degısmıs fıattan gelmıs ondekı havalandırma plastını cama bugu almayı saglayan ırnakları catlamıs benımkının fıyat alayım dedım 250-300 dolarmı ne demıstı cocuk sasırdı bu fıyat ne bole dedı :) bırmottada akrabamız calsııyor servıste fıat alfa bırken ızmırde 3-4 yıl once arabayı aldıgımda anlattı bana alfa bızdeyken saat bası ucretı 86.500 du fıat oldugunda araba 46.500 cıvarı bıseymıs alfa oldumu dırek gecırıyolar herturlu zengın arabası sayıyolar heralde.bua rada bı arkadasımda vankara bırmottu galıba yada ıstanbul alfa bakarken ıkıncı elde elındekılerı satmak ıcın full ıstıyorum dedıgı halde cruz control olmayan arabayı onerıp napcaksın hız sabıtlıycıyı dıyormus valla ben cok guvenmem servıslere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 1 Mart 2010; 20:48:24 >

• merhaba tekrar arama çalışmalarım devam ediyor
    147nin hangi rengi tutulur?
    gri buldum 30.000km de 2005 yeni kasa içi çift renk koltuklar bej, göstergeler beyaz.

147 alırken neye dikkat etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick24 -- 1 Mart 2010; 22:49:08 >
  • hepsı beyaz tabandır gostergelerın ısıkları kırmızıdır.kırmızı ve sıyah en tutulan renk ama sen tutupta grı beyendım yada mavısı hosuma gıttı dersen al benım aracımda cıft renkdır ıc mekanı ole bakarsan daha ıyı olur gercektende durusu degısıyor ıc mekanın.arkadasım aldı 27.000 de 2006 sıyah.ıcıne sınıyorsa al derım.
  • ceycey84x hocam çok teşekkür ederim verdiğin bilgilere.
    çok taktım bu arabaya resmen aşk bu. geceleri rüyalarıma giryo. 206cc de hoşuma gitmişdi ama bukadar etkilememişdi.
    çift renk çok güzel duruyor. düz siyahdaan daha zengin duruyo bence. ama kaporta rengine karar veremedim. hemen hemen aynı km de aynı fiyatta kırmızı, gri ve füme var. yeni kasa 3de. kırmızı çook deli duruyor.+1 önde. ancak grininde içi çok güzel. siyah istemiyorum bakmı çok zor.
    kırmızımı grimi offf
  • sımdı lafımı olur kardesım ayıp edıyosun bılgılerımız paylasalım tecrubelerımızı bırbırımıze aktaralım yardımcı olalım.yenı aksada en gzuel renk kırmızı ve sıyah kırmızı daha tatlı bence :) kırmızı bakarsan tam genc ısı bakımı zor ama 6 ayda bır pasta cıla detay temızlık dedınmı parlıyor.206 cc bende bakındım yazdımda sana b segmentı bır arac be peg ya bakınma hıc...ıc renk tamam hos ıkı renk guzelde bakımı daha zor kır kaldırmaz sıyah kadar solıyım ben hep temızlıyorum
  • Aha Bir arkadaşa daha bu virus bulaşmış.
  • off başka arabalara bakamıyorum artık...
    147 arıyoruuuum....
  • Cep telefonlarımızda aynıymış bu arada.
    Başkalarının lafını boşver dostum zaten 3 günlük dünya hangi arabayı almak istiyorsan al keyfini sür yaşamana bak. Bende 147 almayı düşünüyorum ama bunu en erken yaza yapabilirim. Bu arada hangi şehirde yaşıyorsun?
  • ankaradayım.
    kafama göre, aklıma yatan 147 bulursam alıcam. seat leon, astra, 307 veya daha kolay satılabilen megan, focus yada yeni fiesta hiç bir şey ifade etmemeye başladı artık bakarken zevk almıyorum.
    bukadar heveslenmişken acaba aldığımda hevesim gider pişman olurmuyum diyede endişeleniyorum ama aklımdanda çıkmıyo bu meret
  • dedıklerınden focus,megane,astra,307 kullandım bunları hıc bır sekılde dusunme 147 varken sadece leon ve 147 dusun bunların arasında kaldıysan oda yenı kasası tabıkı.yakıtı 147 ye oranla daha ıyıdır.102-110-115 bg secenegı var sanırım yanlıs bılmıyorsam.cokta arastıramadım ama yınede bakıcaksan 2 sıne bak ıkısını kullan ben bu kullandıgım dedıklerımden focus ve megane test suruusne cıkmıstım astra dayımın eskı arabası cok kullandım 307 alıp 2 gun sonra gerı verdıgım tek araba dusunme bıle kesınlıkle fiestayada arkadasımın arabasıydı eskı kasa onu 1 kere surdum.
  • Zaten ikinci el şans işi Sorunsuz dedikleri bir Toyota alırsın Geçmişini bilmediğin için başına bir ton iş alırsın. Ama diğer taraftanda temiz bakılmış bir 307 bile sana sorun açmıyabilir.

Bak dayımın sarı Fabia sını bir hemşireye satmıştık Adana da Arabayı satın almaya kardeşi gelmişti biraz sohpet ettik motor kullanıyordu. Bana otomobillerden tiskindiğini söyledi. Neden dedim zamanında bir Mazda 323 ( Piyasadaki en sorunsuz araçlardan biri) ne motoru kaldı dedi ne şanzımanı ocağıma incir ağacı dikti dedi. Bende sattım bu motoru aldım 2 yıl garantiside var zaten sıfır azda yakıyor şimdilik böyle mutluyum diyor.

Suç elbette Mazdanın değil suç o mazdayı nasıl kullanıpta o hale getirende. Yanı kısacası ikinci elde iyice araştıracaksın dedektif gibi sonrada işin şans. Ben artık araba araştırmayı bıraktım bir problem çıkmazsa alacam 147 yi. Sonuçta araba bu amacım yatırım yapmak olsaydı gider arsa falan alırdım. Binmek için alıyorum buna ve rahat 5-6 sene de kullanırım

• tekrar merhaba
    vw golf goal nasıldır bilginiz varmı? 2.el olarak daha iyi sanırım 147ile karşılaştırınca ne dersiniz? belliki sağlamlık olarak daha üsütüün ama...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.