< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
[Gigaspeed] 100 Mbps İnternet 169.90TL - 35 Mbps İnternet 149.90TL - Fiber ve VDSL İnternet (12. sayfa)
-
-
peşin ödeme yoksa pek bir avantajı yok o zaman. siz geçtiniz mi bu iss e
-
abonelik iptalinde iade ediyolar kalan ayları
-
Merhaba,
Uzun dönemde bir zam planımız bulunmuyor. Piyasa şartlarından dolayı zam yapmamız gerektiğinde ise tecrübe bakımından kıyasladığınızda, en uygun fiyatları yine sağlayacağız. Abonelik ve diğer sorularınız için 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilir veya internet sitemizdeki formları doldurabilirsiniz.
Saygılarımızla -
Merhaba,
Tarafınıza iletişim merkezimiz üzerinden birden fazla kez aranma gerçekleştirilmiştir. Çağrılara cevap vermemeniz ve meşgule attığınızdan dolayı işlem sonlandırılmıştır. Tekrardan kaydınızı oluşturduk. Size ulaşabilmemiz için çağrılarınızı lütfen takip edin.
Saygılarımızla -
Merhaba Hocam
Merak ettik sorun çözüldü mü
-
Görüştüm. Tahmin ettigim gibi teknik bilgi ileri olayan birisi aradı. elinden geldiğince cevaplamaya calıştı.
rica etsem siz yanıtlar mısınız?
1) Ankarada pop noktanız varmı?
2) ip v6 durumu nedir?
3) Aktivasyon ücreti nedir?
-
telefonu aradıgında kayıt alındı dıyor. sonra donus yapılıyor. Ben o arayan kişinin teknik konulara hakim olmasını beklemiyorum zaten. İşi satış yapmak. vodafone da aynı sekilde sordugum hiç bir teknik soruya cevap veremedi kayıt actı ertesi gun tek tek cevapladı.
Forumda konusu var yetkilisi var ise ondanda net cevap ve tatmin edici beklerim.
Bu hafta yeni iss e geçöişi başlatmam lazım. 6 sdında sol u kapatıyorum
-
Merhaba,
POP noktamız Kocaeli'dir. IPV6 ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Aktivasyon ücreti yeni aboneliklerde geçerli. 12 ay kalma sözünüze sadece aylık 30TL olmak üzere 360TL olarak tahsis edilecektir. 12 aydan önce iptal durumlarınızda ise toplam 900TL kurulum ve aktivasyon ücreti tahsis edilecektir.
Saygılarımızla -
Hocam bu konum üzerinden ilgili firmaların pop noktalarına bakabilirsiniz.
-
-
Şu an 02:43 geldi
Tekrar ne zaman gider artık Allah bilir.
Bu arada online oyunun tam ortasında gitti bağlantı Allah yine yeniden razı olsun gigaspeed
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gece bir sorun olmuş heralde sorun düzeldi mi
o saatte uyuduğum için farketmemişim
-
sağlık için en az 8 saat uyumak şart
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X