< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Gigaspeed] 100 Mbps İnternet 169.90TL - 35 Mbps İnternet 149.90TL - Fiber ve VDSL İnternet (14. sayfa)
-
-
Merhaba,
35Mbps ve 100Mbps VDSL paketimiz bulunmaktadır. Altyapı kontrolleri ve başvuru için 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilir veya internet sitemizdeki formları doldurabilirsiniz. Sizi en kısa süre içerisinde arayacağımızdan emin olabilirsiniz.
Saygılarımızla -
Merhaba @gigaspeed 100Mbps Fiber kullanıyorum
1 aylık Giga 1000 Mbps Fiber paketine geçip denemek istiyorum
bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekir .
bilgi verebilirmisiniz.
-
Dijital abonelik var mı
-
Merhaba,
Memnuniyetiniz bizim için çok önemli. Altyapınız desteklediği takdirde, sizi yönlendirmek için hazırız. Mevcut aboneliğiniz üzerinden, Giga 1000Mbps paketine geçiş yapabiliriz. Abonelik işlemleri gibi konular için iletişim merkezimiz hazır. 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilir veya internet sitemizdeki formları doldurabilirsiniz. Sizi en kısa süre içerisinde arayacağımızdan emin olabilirsiniz.
Saygılarımızla -
İlginiz için teşekkür ederiz Giga 1000 Mbps Fiber pakete geçişim tamamlandı. Beklediğimden daha iyi sonuç verdi
kablolu olarak neredeyse tam 1Gbps hız alabiliyorum
-
Merhaba yıllık azami hat dondurma süreniz ne kadar ve ücreti aylık mı yoksa bir seferlik mi alıyorsunuz hat dondurma işlemlerinde ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok derbi yok şampiyonlar ligi günleri karşılaşma saatleri durum nedir, dün mesela internet ne durumdaydı?
kendi sunucularına değilde yurt dışı amsterdam frankfurt lokasyonlarına test yapıp gönderilirse daha anlaşılır olur.
speed.cloudflare.com burası da güzel bilgiler veriyor.
Ana çıkış TT görünüyor. Ufak bir kısmı fixnet üzerinden cogent ve vodafone karşılıyor.
10Gigabit TurkIX trafik değişimi var ve 2048 adet ip görünüyor. (az ip modem aç kapa sonrası cgnat ip değişim yüzdesini düşürür)
Gigabit hızları yurt dışına akşam yoğun saatlerde sağlayabilmek kolay iş değil.
https://www.peeringdb.com/net/21288
-
@PowerPC
Yurt dışı testler gayet güzel Frankfurt testi yaptım çıkan sonuç.
Dün gayet güzel sorunsuz kullanabildim hiç sorun yada yavaşlama hissetmedim
-
@PowerPC Sonuçlar inanılmayacak kadar güzel bu saatte 19:30 da aldığım test sonucu
-
Gecesim var ama bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurulum ücreti nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tavsiye ederim
Ben de tereddüt etmiştim sorun olursa 3 ay sonra taşırım diye gözümü karartıp daldım
-
Geçiş yaptığım için kesin bilmiyorum ama forumda gerilerde yazılmıştı 500 tl olan fiyatı kampanyalı 30x12=360 diye hatırlıyorum
-
20:30 da yaptığım testte burada
en yoğun saatte bile yurt dışı full performans var
-
Merhaba,
Dondurma süremizle ilgili bir sınırımız bulunmuyor. Aylık 100TL ödemeyle, dondurma işlemi sağlayabilirsiniz. Ancak belirtmemiz gerekiyor: bölgenizde port doluluğu %90-95 dolaylarındaysa, dondurma işlemini sağlayamıyoruz.
Saygılarımızla -
Merhaba,
Kurulum ücreti 12 ay kalma sözünüze aylık 30TL olmak üzere 12 ay boyunca ödemeli toplam 360TL'dir. Abonelikten erken ayrılmanız durumunda ise 900TL ödeme tarafınızdan tahsis edilecektir.
Saygılarımızla -
Merhaba,
Gigaspeed olarak müşterilerimizin uygun fiyatlı ve kaliteli internete sahip olmaları için çaba gösteriyoruz. Memnuniyet seviyeniz bizim için çok önemli. Altyapınıza en uygun interneti sağlamak isteriz. Dilerseniz 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilir veya internet sitemizdeki formları doldurabilirsiniz. İletişim merkezimiz sizi en kısa süre içerisinde arayıp, bilgilendirme sağlayacaklardır.
Saygılarımızla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X