Şimdi Ara

14k OLUP YEDITEPE %50 HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçmalık midir? Sıralama 14.771 ilk 15kya girenlere yemek spor tesisi 4 Kişilik yurt bursu veriyorlar. Yoksa Marmara ikinci ögretim mı secmeliyim? Biraz yardım lutfen kafam cok karisik ayrıca yeditepenin hukuku hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mı

Edit: 14k olup 26k ile kapatan bi yere gitmek biraz koyuyo bu düşünce tarzı yanlis midir sonucta burs falan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damikk -- 3 Temmuz 2015; 2:16:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Bi Allah'ın kulu cevap yazsın

• Damikk D kullanıcısına yanıt
    Bende senin durumdayım tm-3 8059 istanbul hukuk tutuyo gibi ama izmir ekonomide de aklım kaldı kafam inanılmaz karışık , ama ben yeditepe hukuku kesinlikle tavsiye ederim ingilizce okuyosun gerçekten kasar ama çok iyi bi fakülte amerikada yapılan üniversiteler arası bi hukuk turnuvasında dünya birincisi olmuşlardı imkanım varsa orayı tavsiye ederim

• Kardesim marmara ekoldur.Dersler almanca,ingilizce.Bursu da kesiyolar dusun yani.Ben de gidicektim,vazgectim.Hocalari seker gibi ama.Yine de yeditepe dag basi cok ters l.Yurt da olsa sikinti yani.70 binlik adamlar da geliyo sonucta yazik etme puanina.Benim istanbulda devlet olsa giderdim ama buyuk ihtimal aydin yuzde yiz yazcam.Basarilar

• Yeditepe derim hem yabancı dil hem yurt dışı imkanı olarak marmaranın çok önünde. Hoca kalitesine değinmiyorum bile. Devlette derse asistan yollayan proflar özelde tanıtım günlerine gelirler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 20k Arası Tıp Fakülteleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkür ederim hepinize yeditepenin derslerinin de cok ağır oldugunu biliyorum haftada 40 saat ders koyurmus diğer unilerde seçmeli olan dersleri zorunlu veriyormuş falan gozum korktu açıkcası 14.714 sıralamam baska hangi özel ünileri tavsiye edersiniz

• Damikk D kullanıcısına yanıt
    Ben kültür hukuk u da iyi diye duymuştum oraya bakabilirsin

• Araştırcam teşekkürler var mı başka fikri olan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.