Şimdi Ara

15.000-20.000 TL ARABA ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizin önerilerinizle geçen sene tempra almıştım. Aracı sattım şu an başlıktada belirttiğim gibi 15.000-20.000 arası araba arıyorum. Benim boyumun biraz maşallahı var (1.90) o yüzden ilk kriter araç geniş olacak.Özellikle arka diz mesafesi tempradan geniş olursa harika olur.İkinci kriterim ise az yakması malum tüp fiyatları bile başını aldı gitti. Tüplü olması biraz işime gelir fakat az yakan dizel olsada olur. Bir diğer kriterim ise sol sinyali yaktımmı beni utandırmasın tempra bazen tekrar sağ sinyali yaktırabiliyordu Araçları genelde agresif kullanmayı seviyorum bu nedenle performanslı bir araba olması benim açımdanda araba açısındanda iyi olur. Önerileriniz için şimdiden hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

• arkadaşlar forumda kimse yokmu ya benim bildiğim en kalabalık forum bu Allah Allah bu işte bir terslik var ama anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar_44

arkadaşlar forumda kimse yokmu ya benim bildiğim en kalabalık forum bu Allah Allah bu işte bir terslik var ama anlamadım

Kelin ilacı olsa başına sürer:D:D Ben de 2-3 haftadır yazıyorum yardım ediyor çoğu arkadaş sağolsun ama fikrim keşke olsa da yazsam:D
  • marea olabilir tempradan geniş değildir ama sanırım.. agresif kullanımada gelir..
  • mitsubishi lancer
  • 99 polo çekişi felan iyi bende alacaktım birkaç ilan var elimde link atarım istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

marea olabilir tempradan geniş değildir ama sanırım.. agresif kullanımada gelir..

hacı sen kendi mareanı beğenmediğini defalarca yazmışsın ama herkesede marea öneriyorsun. ne iş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    70-75 bin TL araba tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    1.500.000 TL Araç Önerileri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

marea olabilir tempradan geniş değildir ama sanırım.. agresif kullanımada gelir..

hacı sen kendi mareanı beğenmediğini defalarca yazmışsın ama herkesede marea öneriyorsun. ne iş ?

ben zor beğenirim herkes benim gibi değildir..
  • aynı fiyat aralığında arabalara ben de bakıorm ağustostan beri..2-3 defa direkten döndüm ama bayramdan önce de almak istiorm,bulursan bana da haber verir misin :)
  • arkadaşlar ben bir tane buldum araç opel vectra b 2000 model 1.6 comfort 16 valve araç 200.000 de sıralı sistem tüplü fiyatı 18.500 ama indirim yapılır diye tahmin ediyorum. Yalnız merak ettiğim 200.000 deki araba alınırmı çok masraf çıkartırmı bide bu araçlar orjinalde kaç beygir bu arada yardımcı olan arkadaşlara çok tşkr ediyorum ama d segment araç almak daha mantıklı gibi geliyor bana ? fiziki özelliklerimden dolayı
  • arkadaşlar her ne kadar yardımcı olamasanızda 2000 model ford focus ghia 150.000 de aldım. Araç 1.6 16 valf sıralı sistem tüplü. Tenezzül edipte cevap yazan arkadaşlarımada teşekkürü borç bilirim. Herkese saygılar...
  • ne kadara anlaştınız,kazası varmı?servis bakımlı mı bilgi verir misin?
  • k.bakma arkadaşım işlerim dolayısıyla giremiyordum mesajını yeni gördüm aracı 18.500 e aldım kaza yok 100.000 den sonra servis dışı bakımlı :) boya 1 parça bile yok yani boyasız ve kazasız ayrıca değişensiz bir araç rengi gümüş kri, lastikler lassa 1 aylık 4 ü sıfır sayılır. İç döşemeler iyi sayılmaz...
  • konuyla alakası yok ama corsa da aklım takıldı 2006 model 70 binde 24.000 liraya opel corsa mı? 2010 model 44 binde 22.000 liraya hyundai getz mi? ( aracı yakında alacağım için konu açmadım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncfbolcay

konuyla alakası yok ama corsa da aklım takıldı 2006 model 70 binde 24.000 liraya opel corsa mı? 2010 model 44 binde 22.000 liraya hyundai getz mi? ( aracı yakında alacağım için konu açmadım )

kardeşim kesinlikle hyundai getz inş. 1.5 dizelinden bahsediyorsundur bu arada. 1.5 CRDİ Dizel motor gerçekten hyundainin geliştirdiği mükemmel bir motor hem performans hemde yakıt tasarrufu konusunda tek geçerim. 1.5 Dizel motoru 2009 accent erada denedim beni bir hayli tatmin etti. 170-180 gözün kapalı çıkarsın. Turbonun devreye girmeside çok güzel dipgaz yaptınmı koltuğa yapışıyorsun. Araba aniden öne fırlıyor. Tek kötü yanı virajlarda gerçekten arka havada gidiyor. Frenleride fazla güven vermiyor açıkcası. Fakat velakin 1.5 dizel motor accent de öyle ise durum getz de ne olur tahmin etmek hiçde zor değil. Daha fazla yakıt tasarrufu ve daha fazla performans. Ben her zaman alman arabalarını sevmişimdir, bilmiyorum belki bir marka takıntısı. Fakat bahsettiğiniz iki araç arasından getz her şekilde önde gibi. İç hacim olarakta getz daha geniş bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.