Şimdi Ara

15.000 TL e 2. el araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • max. 15000 TL e 2000 model üzeri dizel ya da benzinde az yakan ve birazda en ufak bişiden arıza cıkartmayacak bi araba için yardım istiyorum...

kafamda 01-02 corolla terra sp, 1.6 civic , 2004 model ve üzeri megane II , ford focus benim ilk tercihlerimden olacak... peki sizce bu fiyata ( belki 17.000 TL olabilir zorlarsam) hangisini tavsiye edersiniz...

Birde araç manuel olursa daha ii...

• aynıu dert bendede var:))
  • 17000 e 2006 model mitsubishi colt 1.3 amt( tiptronik) yada mt ( manuel) bulabilirsiniz.

benzinde 1.4-1.6 segmentinden en az yakan 5 araç içerisindedir.

donanım olarakta oldukça dolgundur.

performans olarak 1.6 motorları aratmaz 95 hp.

iç hacim bahsettiğiniz tüm araçlardan daha geniştir.

ufak tefek yada büyük hemen hemen hiç bir şeyden arıza çıkartmaz.

incelemenizi öneririm.

http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=16.000&b[maxprice]=17.500&b[pricecurr]=1&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23566&c=23566&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=23566&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1

mesela bu hiç fena gözükmüyor şayet gerçek ise.

http://www.sahibinden.com/temiz_arac_arayanlarin_dikkatine!!!-21WQQaXQQ15288168WQQpXQQdisplayitem

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Temmuz 2009; 22:01:01 >

• İstediğiniz marka ve modellerde o fiyata 2000 model üzeri temiz araba bulamazsınız. Ufak tefek kazaları boyaları dert etmezseniz o fiyata bulabilirsiniz. Hepsi iyi arabalardır. Günümüzde zaten ufak tefek kazalar yapmak an meselesi. İyi bi baktırırsınız motoruna yürüyen aksamına sorun yoksa alırsınız. 2001 corolla lar tutulmayan kasalardır ve yere çok yakındırlar sürüş olarak yüksek sürüş tercih edin. 2004 model ve üzeri megane II ler pahalıdır. Benim tercihim ya focus ya da civic olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazinga33 -- 8 Temmuz 2009; 22:20:29 >
  • bu colta lpg mi takıcaz yakıt yüksek gelir kardes
  • fiat marea
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkkoc28

bu colta lpg mi takıcaz yakıt yüksek gelir kardes

benzinli bir motor için 7,5 litre\100 km istanbul şehir içi tüketimi var şu anki para ile 22-23 ykr etmekte.

yılda 15000 den fazla yapmıyorsanız dizelden daha mantıklı kanımca.

lpg olsa 17 ykr civarı edecek zaten düşse düşse. ki lpg yılda 15000 km için colta gereksiz.

15000 i geçiyorsanız dizel yada lpg almanız daha mantıklı tabi.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Temmuz 2009; 23:00:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla aslında güzel arbadır ancak ben daha cok sedan bi arabayı düşünüyorum... ama sadece megane hatchback olabilir.. diğer modellerinkiler pek benim istediğim tarzda değiller... aklım baya bi karışık üstelik bide 2. elde fiyatlar 1-2 bin lira zıplamış gibi şubat-mart-nisan a göre... herkese yardım için teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: mkkoc28

bu colta lpg mi takıcaz yakıt yüksek gelir kardes

benzinli bir motor için 7,5 litre\100 km istanbul şehir içi tüketimi var şu anki para ile 22-23 ykr etmekte.

yılda 15000 den fazla yapmıyorsanız dizelden daha mantıklı kanımca.

lpg olsa 17 ykr civarı edecek zaten düşse düşse. ki lpg yılda 15000 km için colta gereksiz.

15000 i geçiyorsanız dizel yada lpg almanız daha mantıklı tabi.

hayırlı günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.