Şimdi Ara

15-19 bin arası öğrenci için araç tavsiyesiAylardır bakıyorum yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç aydın bakmadığım araba kalmadı öğrenciyim ilk aracım olucak
    Bütçem max 18 bin. Opel vectra b ler hoşuma gidiyor sunruuf deri koltuk olanına dahi denk geldim fakat hep elimden kaçtı her türlü tavsiyeye açığım. Herkes gibi az yakan parçası uygun olan araç arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ama bu da dikkat çekici:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-car-centerdan-sadece-kaporta-hasarli-otomatik-346460550/detay

• Ardabt97 A kullanıcısına yanıt
    sadece merak ettiğim için soruyorum neden araba almak istiyorsunuz? Sizin için ihtiyaç mi? Bütçeniz Öğrenci adam için güzel bir para.

• ben de aynı durumdayım. o paralara düzgün bi araç yok malesef araba işini askıya aldım.
  • Araç Ankara da olursa iyi olur benim için. Hocam ihtiyaçtan lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ardabt97

Araç Ankara da olursa iyi olur benim için. Hocam ihtiyaçtan lazım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyata-corolla-2007-model-triptonik-vites-355942427/detay

Sadece 4000 TL kaporta masrafı varmış.
    Hızlandırılmış trenle size yakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardabt97

Kaç aydın bakmadığım araba kalmadı öğrenciyim ilk aracım olucak
    Bütçem max 18 bin. Opel vectra b ler hoşuma gidiyor sunruuf deri koltuk olanına dahi denk geldim fakat hep elimden kaçtı her türlü tavsiyeye açığım. Herkes gibi az yakan parçası uygun olan araç arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Megane 1 e bakın temizini bulursanız kaçmaz.

• Pug 206, Palio tavsiye ediyorum.. Vectra alınmaz.

• Vectra b iyidir lpgde üzmez elektroniği biraz hassastır ama donanım olarak full bi araba cd yada cdx bulursanız tadından yenmez birde 97 modell ve öncesi 2 hava yastıklı 98 ve sonrası 4hava yastıklı die biliyorum 15 sene kullandık banamısın demedi.

• vectra b / 2000 cc / 20 senedir kullanıyorum bizzat aynı araç . söyleseler bende inanmazdım . ama sen arabayı bırakmak istesen araba seni bırakmıyor . bence 2,5 dan ziyade 2,0 tercih edin hem daha sorunsuz motor. az yakıt (2,5 e göre ) performansta yabana atılamaz .
  • Pejodanda uzak durun diye çok söylem aldım.Corsa genellikle tek kapı buda benim hoşuma gitmiyor. Herkes neden corsa veya palio tavsiye ediyor anlamıyorum vectra b nin doluluğunu hiç biri vermiyor kimisi vectraya çok hoş diyor kimisi ise alınmaz diyor inanın hocam çok kararsız kaldım kafayı yemek üzereyim ne kadar zahmetli bir işmiş.

• beyazakbil B kullanıcısına yanıt
    Bu kadar çok memnun musunuz hocam almalımıyım cidden? Biraz daja bilgi alabilir miyim. Bu arada ilgilenen herkesten Allah razı olsun sanırım artık sizin sayenizde inşallah alabilicem.

• Değişensiz boyasız hatasız sorunsuz sıfır lasıklı full bakım
    İlan No: 347308453
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-degisensiz-boyasiz-hatasiz-sorunsuz-sifir-lasikli-full-bakim-347308453/detay
    Az yakar çok kaçar. Ben aldım sirion, ayin 18inde. Cok memmunum.

• Ardabt97 A kullanıcısına yanıt
    arabadan ne beklediğinize bağlı . hor kullanılacak bir araba değildir. ama senede bir bakım yaptırırsanız uzun yıllar sorun çıkarmaz . genç biri olarak yeni nesil 250- 320 nm torklu dizel araçlar gibi atak değildir ama 3200 devirde verdiği 188 nm torku da yabana atamazsınız , çok ağırbaşlı ve oturaklı bir arabadır. arkasını asla bırakmaz ne yapsanız mutlaka arkasını toplar , önden çekişlidir . bence en büyük özelliği araç tamiratı kabul ediyor yanı bunca sene sonra bile bir yerini tamir ettirin ve artık o sorunu unutun . ben benzinli kullanıyorum hiç lpg taktırmadım ve station wagon . senede 10,000 km yapıyorum . belki senede 4000 tl yakıta dazla para ödüyorum . 2000cc D sınıfı 136 hp bir araç senelik vergisi 295 tl ödüyorum , trafik 485,- tl kaskoya zaten inanmıyorum .araçta fren balatalarının değişmesi gerektiği uyarısı vardır o kadarda bol sensörlü bir araçtır. dolayısıyla zaten sene sonunda genel bakarsanız fazla bir masrafı da yok . bence ikinci elde iyi bir araç bulmak çok zor. öncelikle tanıdık ve akrabalardan bakılmalı hatta biraz beklenmesi gerekiyorsa beklenmeli en azından tanıdık araba olur . alacaksanız mutlaka bildik tanıdık birinden alın . koltuklar deri olasın kadife olsun . üzerinde original teybi olursa daha iyi olur . yağ yakma sorunu vardır ama 20 yaşında bir araç 1000 km de 1 litre yağ yakıyorsa zaten 5000 km sonra yağ değişim zamanı geldiğinde yağ değişimi yapılacak demektir.

• Ben o bütçeyle avrupaya gidip bir dil okuluna gitmenizi veya erasmus falan yapmanızı tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.