Bildirim
15 bin e araç ne alabilirim ne tavsiye edersiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiçbir kriteriniz yok mu ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
model km beğendiğiniz bi araç olur mazda 626 falan palio hani hatchback sedan vs -
Renault 19 olabilir.Belki alize modelleri işinize yarar .O da olmazsa Kesinlikle Mazda öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Klimalı olmasıni istiyorum lpg li bi araba baktıklarını içinde alfa romeo 146 vardı olumsuz yorum yapmışlar di hyundai accent vardı olumsuz yorum aldım bu şekilde
Hatchback 5 kapılı bi araç ilk tercihim lpg li olsa iyi olur klimalı olursa :)
96-98 model Polo 6N 1.6 LPG li ve Klimalı araçlara bakabilirsiniz.
Güzel gibi ama ben istanbul dayım :)
Polo falan bende istiyorum ama acayip km si var olanların 228 260 bin falan tirsiyorum elimde patlamasın diye
Tipi de az bi güzel olsun r 19 lar hiç çekici gelmiyor bana :)
quote:
Orijinalden alıntı: Myigitt
Polo falan bende istiyorum ama acayip km si var olanların 228 260 bin falan tirsiyorum elimde patlamasın diye
mümkünse 200 bin altı bakın genelde o rakamlar yorgun araçlar oluyorlar..ama bakımı tam takım,düzgün kullanılan bir araçsa 300 bin km de olsa hala yeterince diridir.
Aynen temiz olsa dediğiniz gibi ama çok ta anlaşılma ihtimali yok sonuçta tamirci yada expertise ne derse ona inanacagiz kaç kişi sürmüştür kim bilir birisi hor kullanır birisi düzgün kullanır
tofaşk -
Tofaş a vereceğim e gider Karaköy de yerim daha iyi
Önerilen araçları boşver o paraya en iyi araba yumurta kasa Hyundai accent 1.5 gls klima abs var. İkinci eli iyi parçası ucuz yol tutması emsallerine göre daha iyi. Lpg ile az yakar daha nolsun
En iyi araba derken? Ford Scorpio'yu bilmiyorsunuz galiba. Çift taraflı dijital klima var mı Accent'te? Veya koltuk ısıtma? Yol bilgisayarı? Alcantara koltuk? Daha saymama gerek yok bence
İmzamdaki araca bakın derim pişman olmazsınız. E39 5 serisi kadar lüks bir araç. O araba 50.000. Bu araba 15.000. Piyasada tutunmuyor kıymetini bilmiyorlar bu arabanın.
Hyundai accent bende bakıyordum ama olumsuz yorum yapanlar var yokuş çıkmıyor şu olmuyor bu olmuyor falan
quote:
Orijinalden alıntı: Myigitt
Tipi de az bi güzel olsun r 19 lar hiç çekici gelmiyor bana :)
Hocam şu olur mu?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tofaş a vereceğim e gider Karaköy de yerim daha iyi
|
Benzer içerikler
- opel 1.5 dizel motor yorumları
- araba kaç gün çalışmazsa akü biter
- elektrikli araba yorumları
- benzin bozulur mu
- kuru çekiç nedir
- l200 mitsubishi 2024
- opel mokka elektrikli yorumlar
- mg hs phev fiyat
- honda civic 2024 fiyat listesi
- opel rocks e
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X