Şimdi Ara

15 bin e araç ne alabilirim ne tavsiye edersiniz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
8
Favori
32.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakayım Clio pek ucuz değil ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myigitt kullanıcısına yanıt
    Ben kendi deneyimimi söylüyorum iyi bakımlı olanlar sorun çıkarmaz bakıp görmeden karar vermek olmaz ona bakılırsa mercedes ve bmw vs kötüleyenlerde var. Bakımlı ve temiz olduğu sürece sıkıntı çıkarmaz.
  • Fiat marea bak.

• Dostum tek kelime ile Renault Broadway 1.4i RN (RNI) araç al. Derim enjeksiyonlu tüplü al. Sağlamını az km yapmış olanı al. İnan sıfır araç aldım. Halen sattigim broadwayimi arıyorum. Bahsettiğim broadway 1997 2000 yılları arasında üretilip üretimden kalkan kaza.

• ford mondeo tavsiye ederim. dolusundaki bazı özellikler şimdiki arabalarda yok
  • 15 binine heba olur türkiyede araba alınmaz... ne sıfır ne 2. el hele 30 bine kadar olan arabalara bineceğine el arabasına bin daha iyi hocam malesef bu sömürge sisteminde iyi araba alınmıyor .. renault hyundai vs bunlar nedir ? yapmayın hem paraya hem sağlınıza zararlı bahsettiğimiz markaların sıfırı teneke 2000 modeli flen öldürür.. hem alacaksın külüstür hem verecen gaza benzine para yapma 2. el pazarını gördüğün an arkana bakmadan kaçman lazım. yani türkiyede herşey hattinden fazla pahalı zaten gaz gile 3 lira artık devamlı kullandan 200 lira yakıyor haftalık o bile sömür beni vergilerrrrrrrrr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault Safrane . Konforlu . Zamanının en iyisi üst segment

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myigitt kullanıcısına yanıt
    E size kolay gelsin o zaman
  • AlköllüTrafikPolisi kullanıcısına yanıt

• Rover 414ler güzel arabalara benziyor. Ben de araştırıyorum, forumda hakkında kötü yazan pek yok, tek kötü noktası parça sıkıntısı oluyor diyolar, o yüzden biraz uzak duruyorum.
  • bune ya hiçbirnde tip yok, otobüsle giderim daha iyi

• 2 sene önce 15 bine 2000 Clio 1.4 aldım çok memnunum fakat şimdi muadillerine bakıyorum 17 binden aşağı yok yinede bulabilirseniz tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    Napalım kardes çekip gidelim mi yoksa öldürelim mi kendimizi hiç bişi ye sesini çıkarmıyor kimse

• ali_6195 kullanıcısına yanıt
    Nerdesin bilmem ama ist otobüs 2 küsür minutes 1 80 metrobüs falan hele hiç demim

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Renault 19 olabilir.Belki alize modelleri işinize yarar .O da olmazsa Kesinlikle Mazda öneririm.

Laguna 1 derim

• s.uzun kullanıcısına yanıt
    Güzel gibi araştırmak lazim

• Ben olsam temiz Tofaş alıp yoluma devam ederdim ama siz beğenmiyorsunuz galiba Proton olabilir.
  • R21 alınabilir

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    O hangi marka hocam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.