Şimdi Ara

15.dakkandan sonra pc kasıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15.dkkadan sonra pc kasıyor ısınmadanmı yoksa başka bişidenmi bilmiyorum....pc eski sayılır yardım ederseniz sevinirim..

• PC bileşenlerini yazarsanız iyi olur birde o an birde everest vb. sıcaklık ölçen programlarla sıcaklık değerlerini belirtirseniz iyi olur...
  • intel p 4 2.66ghz
    1gb ram
    geforce fx5500/256 ekran kartı

temp1-- 51c(yükseliyorda)
    temp2-- 38c
    temp3-- 51c

temp sens-- 35,0c
    temp sens1--37c
    Memavail 604mb
    server total 0,000mb/s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to7lose -- 8 Aralık 2009; 1:18:55 >
  • peki o 15.dakikadan sonra ne işlem yapıyorsunuz bilgisayarda ve daha 15.dakika öncesi işlemlerinizi söyleyebilirmisiniz
  • normal mozilla açıyorum ve msn, bearshare açıyorum başka hiç bişi açık değil..ona rağmen kasıyor sorun nerde bulamadım tavsiye üzerine bende bu foruma yazdım derdimi..
  • Öncelikle virüs taraması herkesin dilinde olan bir tavsiye zaten daha sonra çalıştır a msconfig yazarak başlangıc programlarını devre dışı bırak o şekilde devam et daha sonra gereksiz prgram var ise bilgisarından kaldır rahata kavuştur şimdilik bu kadar bu arada harddiskinden ses geliyormu hiç
  • dediklerini yapıcam harddiskten ses gelmiyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlemcine göre ısılar normal yanlız mozilla ile ilgili söylemem gereken birşey var son sürümüne güncelle eğer güncel değilse. bundan önceki birkaç sürümde benim pc yi de acayip kasmaya başlamıştı hatta o yüzden bir kaç ay google crome kullanmıştım şimdi gene firefox la devam tabii.
  • ek olarak bilgisayarım->yönetten disk birleştiricisinide kullanabilirsiniz
  • dediklerinizi yaptım saolun eskisinden daha iyi oldu biraz:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.