Şimdi Ara

15 GB Dönüşen Selfy İnternet 39₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
6.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kişiye özel adı altında birçok kişiye 750DK+1000SMS+15GB tarzı bir paket veriyordu zaten, aşırı konuşmayanlar için daha avantajlı sanki.
    1000DK+5000SMS gibi bir şey de olabilir sadece internetiyle ilgilenmiştim ben
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Bugün bana da dedi on liraya verseniz de geçmem faturalıya dedim. Ben bazen 40 gün ara ile yüklüyorum TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır kullanıyorum (28 gün olmuş)

Turkcell' i aratıyor bazı yerlerde ama yeterli.

ücretlendirme;

1-60 sn => 1dk
    61-120sn=> 2dk
    ..... Diye gidiyor

15360 mb - (5mb x dakika)

Bilgilendirme servisinde ne kadar internet kaldı diye bir şey yok.

6:25 (6 saat, 25 dakika) arama kaldı diye bilgilendiriyor. Yani ;

60 x 6 +25 = 385 dakika

385 x 5 mb = 1925 mb internetim kalmış

MAALESEF hep bu şekilde hesaplıyorum.

5-10 saniye de konuşsam, 1 dk diye düşüyor. Tarifenin kötü yanları bunlar.
  • Yeni geçenler için 10 gb olanı kötü geldi bana çünkü 8 gb 750 dk 5000 sms zaten 27 tl. Neden neredeyse aynı paketi gidipte 6 tl fazla verip alasınız ki? Ama 15 gb 39 TL olanı epey mantıklı geldi bana şahsen. Ben ayda taş çatlasın 250 dakika kullanırım. Hadi ne olur ne olmaz diye de 500 sms koyayım. Kalıyor 13985 mb internet yani düz hesap 14 gb diyelim. Şahsen bu fiyata faturasızda 14 GB internet bulunmaz gibime geliyor. Az konuşan biriyseniz gayette geçilebilir.
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim seninle. Son iki yılın kayıtlarını inceledim Max 250 dakika konuşup 20 mesaj atmışım. Bir GB telefon ve mesaj için gidiyor desek geriye kalanlar bizimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selfy yaz fırsatı mi mantıklı bu mu, ben ayda en fazla 250 300 dk konuşuyorum sms 3-5 tane.. Yani 14 gb gibi bir şey kalıyor net olarak, 39 tl fena değil.. Faturalıdan mantıklı gibi duruyor.. Ama sitede 6 ay sonra 50 tl olacak gibi bit şey yazıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Selfy yaz fırsatı mi mantıklı bu mu, ben ayda en fazla 250 300 dk konuşuyorum sms 3-5 tane.. Yani 14 gb gibi bir şey kalıyor net olarak, 39 tl fena değil.. Faturalıdan mantıklı gibi duruyor.. Ama sitede 6 ay sonra 50 tl olacak gibi bit şey yazıyor..
    Bende o 6 aya takıldım. 6 ay sonra 50 TL olacak diyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.