Şimdi Ara

15 gb lik tarife istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gün bazlı işlediği için uyguna geliyor mesela faturanın kesilmesi 10 gün var 10 gb kullanıyorsun 10 günlük bedel yansıyor tabikide vergiler içinden çıkıyor.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/aylik-10gb-internet-paketi-mevcut.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Gün bazlı işlediği için uyguna geliyor mesela faturanın kesilmesi 10 gün var 10 gb kullanıyorsun 10 günlük bedel yansıyor tabikide vergiler içinden çıkıyor.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/aylik-10gb-internet-paketi-mevcut.aspx

Yani sen diyorsun ki

Faturan kesildi 20 gün geçti üstünden yeni fatura dönemine 10 gün kala bu 39 tl olan aylık 10 gb yi alacaksın bunu sadece 10 gün kullanabildiğin için (çünkü 10. Gün fatura kesilince paket siliniyor)

39 tl yerine 10 gün kullandığın için 5 tl ye mi geliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aylık faturan kaç lira geliyor? 18 gb + 1000 dk 1000 sms'e ne kadar ödüyorsun toplam? Faturanın ekran görüntüsünü at konuya.

Fatura 5 lira mı geliyor?

Bir de 200 lira gelen 15 gb'lık Türkcell faturasını at konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 15 Mayıs 2017; 11:25:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    İş yerindeyim yoğunum akşam eve geçince atarım size

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Okey dasti.

• sosyalfacia22 S kullanıcısına yanıt
    Anlamışım iptal etmen lazım yeni donemde yenilenmemesi için ama

Sonra tekrar alırsın diğer ay bitince

• Arkadaşın verdiği linkin şartlarda öyle demiyor ama,
    Ek 10 gb paketinin tamamını kullanırsanız 10 gün kalsada 5 gün kalsa da tam ücret yansır arkadaş muhtemelen kotayı doldurmadığından 5 tl ödüyor olabilir..ki öyle de dememiş..

Aha da açıklama girin okuyun..

Paketinizi satın alındığınız ay fatura dönemi sonuna kadar paketin tamamını kullandığınızda paketin tam ücreti yansıtılırken, paketin tamamını kullanmadığınız durumda ise gün bazlı ücretlendirme yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 15 Mayıs 2017; 14:51:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell pLatinum tarifelerinde 99 TL.ye 15GB internetli tarife var..
    http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/platinum-15-gb-paketi?place=packages_category
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Zamanında bu yolla beleş kullanılıyordu 1mb bırakmak çok mu zor peki

Paketi bitirme yeterki

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    ee söz konusu TT olunca iki kere düşüncek işte insan

Ben 7 senedir kullanıyorum 1 kere bile düşünmüyorum işi bileceksin

• Alt seviye telefonlar ttelekom, orta seviye telefonlar vodafone, üst seviye telefonlar Türkcell hat kullanmalı bence ve gördüğüm kadarıyla da çoğunluk bu yönde. Arada bazı istisnalar olabiliyor.

Tamam

Eyvallah

• quote:

Türkcell kaliteliymiş , Türkcell iyi çekiyormuş , Türkcell ucuzmuş , Türkcell'den kazık yemek güzelmiş Türkcell babalarının şirketi ya savunsunlar ben cebime bakarım hangisi uygunsa hocam ona geçerim

Adam tarife önerisi istemiş, leş ttyi övmüşsün, belki adamın evinde çekmiyor ? Teallam ya.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    15 Gb 99 tl de tuzluymus bayağı

• Bu 10 GB 39'u ogrendigim cok iyi oldu

TT yi seviyorum valla tam bir F/P ustte cok gereksiz bir yorum var yahu amiral gemi telefonlar turkcell kullanirmis

Hani böyle fasaryadan konuşmasak, faturayı görsek bi,hani arkadaşınız da ekleyemedi ya daha

sizin matematikte bi garip ama 8 gb a 29 lira öde sonrada 10 gb a 5 lira öde

• Şehirin göbeğinde yaşıyorsanız öyle dün barajdaydık ben türk telekom'da 1 diş edge ile mesaj gönderebilmek için özgürlük heykeli gibi olmuşken dayım turkcell ile 4/3 diş 3g de çayını yudumlayarak takılıyordu sabahtan akşama kadar can sıkıntısından ölecektim

Birde turkcell'in servisleri çok hoşuma gidiyor;
    5gb tv+
    kotadan yemeyen bip ve fizy ve abonelikleri
    50gb lifebox ve ona özel 5gb internet
    ve 5gb dergilik uygulaması interneti ve aboneliği

Dergilik hariç diğerlerini kullanıyorum ben sadece servisleri için bile tercih edebilirim ayrıca turkcell turk telekom kadar cimri değil heryerden hediye geliyor arkadaşım 15 tl ye mini 1gb kullanıyor hediyelerle her ay 4-5 kullanıyor adam taahhüt bitsin geçicem turkcell'e tekrar o kaliteyi özlettirdi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dmrl -- 17 Mayıs 2017; 0:14:17 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.