Şimdi Ara

15 gb lik tarife istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam eklesin ben beleşe kullanıyorum 26 lira örüyorum adam orada açıklamasını yazmış bu herkese olan bişi ayrıntılarıda paylaşmış daha neyi anlamadın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Şehrin göbeği değil d büyük şehirlerde daha iyi aslında bursa da da ben kullanıyorum rahatlıkla

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Her zaman söylerim ve devamlıda söylemeye devamda edeceğim.

Bölgenizde hangi operatör iyi çekiyorsa ona geçiniz.

Kırsal kesimlerde zaten Türk Telekom zayıf fakat 3 hattım olduğu için benim için problem teşkil etmiyor.

Şehir içindeyseniz ve Türk Telekom Full çekiyorsa gidip Türkcell'e daha fazla para bayılıp aynı hizmeti alacağınızı ben anlattım zira kırsal kesimde yaşıyorsanız Türk Telekom'da çekmiyorsa başka operatöre geçersiniz.

Servislere gelince Türkcell kendi şirket çıkarları için her şeyi yapar.

Türkcell Tv'nin yanına + geldi 5 gb kotaya getirdi.

Mobil'de Lider operatör olabilir ama Diğer operatörlerin kötü olacağı anlamına gelmez.

Şehir merkezinde 3 operatörde Full çekiyorsa ben neden Kazıkcell'e geçeyim mantıklı değil bundan dolayı gerek yok.

• Az önce türktelekom müşteri hizmetlerini aradım.Suanda teahhutsuz faturalı kullanıyorum. Hat taşıma ve faturasıysan faturaliya geçilince alınabilen kampanyalardan yararlanamıyoruz.15 gb 1000 dk 100 sms turkcellde 79 lira. Türktelekom da 85 liracikmis. Ne isim var o fiyata gider türkcell kullanırım. Bugün nasipse operatör değişikliği için gideceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemall058

Az önce türktelekom müşteri hizmetlerini aradım.Suanda teahhutsuz faturalı kullanıyorum. Hat taşıma ve faturasıysan faturaliya geçilince alınabilen kampanyalardan yararlanamıyoruz.15 gb 1000 dk 100 sms turkcellde 79 lira. Türktelekom da 85 liracikmis. Ne isim var o fiyata gider türkcell kullanırım. Bugün nasipse operatör değişikliği için gideceğim.

Müşteri hizmetlerini arayın hattımı iptal ettireceğim deyin. 3-5 gün sonra size dönüş yapacaklar ve indirim verecekler 12 ay kalma karşılığında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bugün aradılar öyle dediğimde. 15 gb lazım bana dedim 70 yaparız en son dedi. 10 gb ı 40 liraya veriyor 15 gb ı 70 lira diyor :))

• muratoto kullanıcısına yanıt
    internet üzerinden radyo dinlediğim için 10 GB yetMiYor
  • türk telekomda 10 gb gunduz 10 gb gece bide 10 gb 3 aylik paket 65 lira toplamda 30gb internet 65 milyon hala neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmemki 76 milyona yada 99 milyona 15 gb interneti napiyim ben ya 30 gb internet 65 lira türk telekomda oh keyfime bakıyorum gayette güzel çekiyor valla miss

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Şuan hangi tarifeyi kullanıyorsun.
  • Turkcell internet cekim konusunda ve sundugu avantajlar acisindan baya iyi gorunuyor

10gb interneti 60 tl aliyorum cogu yerde lte war

Ama diger operatorlerde boyle bir durum yok malesef

40 tl verip 3g kullanmakta cogu zaman sacma gelir

Heleki yuksek cihaz kullaniyorsaniz iphone samsung vb gibi

Platinum 15GB 99TL.ye veriyorlar..

internet üzerinden radyo dinlemede ortalama 15GB yetiyor..

Bu arada kullandığım cihaz iPhone 6S
  • 5 liraya gelen telekom ve 200 liralık turkcell faturasının konuya atılmasını bekliyoruz beyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Platinum 15GB 99TL.ye veriyorlar..

internet üzerinden radyo dinlemede ortalama 15GB yetiyor..

Bu arada kullandığım cihaz iPhone 6S

Sana hediye 5 gb gelmedimi.
    Bana 5GB hediye gelmedi ama Katlanan 15GB geldi..

Yani 15GB + 15GB = toplam 30GB şeklinde oldu.. Aynı fiyata..

Dergilik, TV+, BiP ve diğerleri de 2'ye katlandı, nasıl oldu anlamadım ama kullanıyorum..

Bu aralar Vınn WiFi almayı düşünüyordum, böyle olunca vazgeçtim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 19 Mayıs 2017; 0:10:2 >
  • quote:

Bana 5GB hediye gelmedi ama Katlanan 15GB geldi..

Yani 15GB + 15GB = toplam 30GB şeklinde oldu.. Aynı fiyata..

Dergilik, TV+, BiP ve diğerleri de 2'ye katlandı, nasıl oldu anlamadım ama kullanıyorum..

Bu aralar Vınn WiFi almayı düşünüyordum, böyle olunca vazgeçtim..

Yukarıdaki arkadaşın 5 liraya geliyor dediği gibi sana da 0 liraya 15 gb gelmiş olmuş. İlk defa 4.5g kart aldıysan ya da telefonun yeniyse kampanya vardı ondan faydalanıyorsundur. 3 ay faydalanacaksın. 15 x 2 = 30 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 19 Mayıs 2017; 0:41:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    4,5G kartımı geçen sene ilk çıktığında almıştım.

Ayrıca sim kartı alırken iPhone 6S almıştım. Bu bağlamda 4,5G için yeni kullanıcı değilim.

Ancak;

Plantinum 15GB tarifesinde olan başka bir hattım vardı. O hattımı cihaz taksitleri olduğu için kapattıramadım ancak dondurdum ve kullanmıyorum

Bir ihtimal dondurduğum ve kullanmadığım hattımda tarifeden kaynaklanan haklarımı şu an kullandığım hattıma devrettiler diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 19 Mayıs 2017; 0:45:44 >
  • 79 liraya 15gb trcell kullanıyorum bu ay ücretsiz kullandığım net 32gb. Turkcell tv, 100gb depolama, ücretsiz müzik ekstra avantajları. Tamam fizy bi Spotify değil ama iş görüyor. Ve bence en önemlisi hep LTE görüyorum.

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    platinium da 1 yıl boyunca her ay 5 gb diyordu. Vermiyor mu 5 gb ti

• cemall058 C kullanıcısına yanıt
    O senin dediğin 10GB'Lık pakette idi.

Her pakete vermiyor.

10GB'lık pakete 5GB eklediğinde sonuçta benim dediğime geliyor. 15GB..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.