Şimdi Ara

15 gb lik tarife istiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam o zaman :)) Ben o tarifeye geçmek için başvurdum da. Daha hat aktif olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paketi bende düşünüyorum. Turk telekom faturalı kullaniyordum. Herkese indirim yaparken bana indirip yapmadılar. Üstüne faturasıza geçirin blöfünü görüp faturasıza geçirdiler. 39tl.ye 10gb'lı tarife alabiliyorum ama Turkcell'de hediye olayı çok fazla olduğu için buna geçeyim diyorum.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    yazdıgın saçmalık üst telefon türkcel miş felan fasa piso kampüsüme 4g çeken baz istasyonu kursunlar ben de yarın gidip geçmezsem adam değilim 3g de türktelekom ile turkcell arasında pek fark yok türkcell bana adam akıllı 4g veremeyecekse neden boşuna fazla para vereyim
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    bi Türkcell hattı bi 950xl si var öve öve bitiremiyor ha bide ses kaydetme ozelliği

Üst seviye diye kendini avutur

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Bu 10 GB 39'u ogrendigim cok iyi oldu

TT yi seviyorum valla tam bir F/P ustte cok gereksiz bir yorum var yahu amiral gemi telefonlar turkcell kullanirmis

abim sa kesin bilgimi bu fatura kesime kaç gün kala bu paketi alırsam 5tl yansır 10gün kalamı 10gün 39tl bölü 10 13lira etmezmi 10günlük kullanım tabiki onu okduum 10gbın tamamını bitirirsen 39tl ödüyrsun evet 100mb bıraksan gün bazlıyamı dahil oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercanakgul22

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Bu 10 GB 39'u ogrendigim cok iyi oldu

TT yi seviyorum valla tam bir F/P ustte cok gereksiz bir yorum var yahu amiral gemi telefonlar turkcell kullanirmis

abim sa kesin bilgimi bu fatura kesime kaç gün kala bu paketi alırsam 5tl yansır 10gün kalamı 10gün 39tl bölü 10 13lira etmezmi 10günlük kullanım tabiki onu okduum 10gbın tamamını bitirirsen 39tl ödüyrsun evet 100mb bıraksan gün bazlıyamı dahil oluyorsun

Günlük 1.3-1.7 alıyor.Öyle hesapla işte 30.7 idi normalde fatura 7 gün kala aldım 41 lira fatura geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatura kesim tarihine kac gün varsa paket fiyatı kaç liraysa 30 a böl günlük fiyatla kalan günü hesapla

Kesim tarine 5 gün kaldı az gb paket alirsan daha mantıkli yalnız paketi bitirme

• cemall058 C kullanıcısına yanıt
    Vodafone da 10 gb 49 tl 15 gb 65 tl 20 gb 78 tl

• Güzel kampanya imiş :) Ilçede olduğum için türkcell ı tercih ettim .En pahalisi turkcell oni biliyorum.Fakat son zamanlarda fiyat farkini indirdi biraz.bu ay 30 gb internetim oldu.

Hocam bende bu sabah turkcell platinuma geçtim 10 gb tarifesine 5 gb da yeni gelen platinum hediyesi 79 tl ben şuan salla kazanı kullanamıyorum ve katlanan internette gelmedi bana pazartesi denicem mh pazartesi büyük ihtimal salla kazanı kullanırsınız dedi salla kazanı kulandım zaman benimde internetim fln katlanır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serolar98

Hocam bende bu sabah turkcell platinuma geçtim 10 gb tarifesine 5 gb da yeni gelen platinum hediyesi 79 tl ben şuan salla kazanı kullanamıyorum ve katlanan internette gelmedi bana pazartesi denicem mh pazartesi büyük ihtimal salla kazanı kullanırsınız dedi salla kazanı kulandım zaman benimde internetim fln katlanır mı ?

Daha önce Turkcell'den katlanan interneti kullanmadıysan kullanabilirsin. 4.5G kartın ve telefon uyumlu olmalı. 532'yi arayınca platinumluları bekletmiyorlar. Bağlanıyor hemen. En iyi onlar bilir.
    Kullanmadım hocam hiç az önce canlı destekden konuştum mh ile katlanan internet kampanyası sone erdi dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: serolar98

Kullanmadım hocam hiç az önce canlı destekden konuştum mh ile katlanan internet kampanyası sone erdi dedi

Doğrudur. 4.5G çıktığında 3 ay için geçerliydi.
  • Türk telekomu bilmiyorum ama. Uzun yıllar vodafone da kullandım Turkcell de. Turkcell'in yaptığı kıyakları vodafone'dan göremedim. Turkcell iki ayrı dönemde, müşteri memnuniyeti kapsamında iki kere faturamı düşürdü. birinde 150 lira diğerinde 20 lira sildiler ikiletmeden.

Vodafone ise, ben bu faturayı ödemeyeceğim dediğimde siz bilirsiniz dedi. Kaç kere bağrıştık telefonda. Ödemedim ayrıca. Ödemiyorum.

Hız olarak da Turkcell önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 27 Mayıs 2017; 22:41:46 >
  • 2 tırnakla böyle.

15 gb lik tarife istiyorum
  • Tüh yaa yararlanamadık desene neyse sağlık olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.