Şimdi Ara

15 gb lik tarife istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 gb lik tarife arıyorum. Hiç biryere taahhüdüm yok hangi hattin hangi tarifesini önerirsiniz. Çekim gücü en güzel olan türkcell heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkcell'de 200 TL ücret ödersin şehir içindeysen bir farkı kalmadı aklınızdan çıkarın artık

Boşuna para vermeyin Türk Telekom'a geçin 10 gb internete 5 TL ödüyorum hangi operatör veriyor pardon ?

Daha önce Türkcell'e ödediğim 200 TL ücretlere yanıyorum her neyse köyde çekiyordu geçen gittim çekmemeye başlamış Vodafone gayet iyi çekiyordu diğer hattım ile köye gidince idare ediyorum.

Türkcell istiyorsanız buyrun:http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/platinum-15-gb-paketi?place=packages_category
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Türkcell'de 200 TL ücret ödersin şehir içindeysen bir farkı kalmadı aklınızdan çıkarın artık

Boşuna para vermeyin Türk Telekom'a geçin 10 gb internete 5 TL ödüyorum hangi operatör veriyor pardon ?

Daha önce Türkcell'e ödediğim 200 TL ücretlere yanıyorum her neyse köyde çekiyordu geçen gittim çekmemeye başlamış Vodafone gayet iyi çekiyordu diğer hattım ile köye gidince idare ediyorum.

Türkcell istiyorsanız buyrun:http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/platinum-15-gb-paketi?place=packages_category

10 gb 5 tl nasıl oluyor hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• the fall of max payne kullanıcısına yanıt
    20 gün 8 gb kullanıyorum son 10 gün internet paketi alıyorum 5 TL'ye geliyor.

• quote:

Tarifeye ek yani peki

• the fall of max payne kullanıcısına yanıt
    Evet siz Türkcell geçin daha iyi hizmet verirler

• quote:

Evet siz Türkcell geçin daha iyi hizmet verirler

Yok ben vodafoneda mutluyum sağolun diğer operatörler oturduğum mevkide güzel çekmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Paket adi ?

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Fırsat 8 Gb kullanıyorum Aylık 10 Gb Ek paket alıyorum 5 TL'ye geliyor
  • 15 gb lik türkcellin 79 liralık kampanyalisi vardı. Bulunduğum yer ilce. En uygunu zaten türktelekom.

• quote:

Ne 5 TL'ye geliyor? Fırsat 8 GB 29 tl 10 GB ek paket 39 tl. Ne 5 tl'ye geliyor?

Türkcell 15 GB kullanıyorum. Her yöne 1000 dk + Turkcellilerle sınırsız konuşma + 1000 sms 79 TL.

200 TL olan ne?

Türkcell 15 GB. Her yöne 1000 dk + Turkcellilerle sınırsız konuşma + 1000 sms 79 TL + Evden yalın VDSL 35 mbps limitsiz 100 GB akk + ücretsiz servisler kullanıyorum, tamamı 144 lira.

200 TL olan ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Herkesin kafası basmaz

fazla dillendirme anlayamayanlar var

• Alamıyorsanız paranız yetmiyorsa kötülemeyin kardeşim bu artık türk halkının şizofren bi vakası işine gelmiyosa almassın, bende geçicem turkcell platinuma 79 tl olan tarifeye extraları vs çok uygun geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Ne 5 TL'ye geliyor? Fırsat 8 GB 29 tl 10 GB ek paket 39 tl. Ne 5 tl'ye geliyor?

Türkcell 15 GB kullanıyorum. Her yöne 1000 dk + Turkcellilerle sınırsız konuşma + 1000 sms 79 TL.

200 TL olan ne?

Türkcell 15 GB. Her yöne 1000 dk + Turkcellilerle sınırsız konuşma + 1000 sms 79 TL + Evden yalın VDSL 35 mbps limitsiz 100 GB akk + ücretsiz servisler kullanıyorum, tamamı 144 lira.

200 TL olan ne?

Faturalıda bir pakete kullandığınız gün kadar ödersiniz.

• SoftRock kullanıcısına yanıt
    Derdimi anlayan bir kişi gelmiş

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorsun bari yorum yapma ama Türkcell'e fazla para ödemek hoşlarına gidiyor zengin edecekler hocam

Daha şafağı çok onun öğrenecek aynı telden çalmaya devam zamanla öğrenirler

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Türkcell kaliteliymiş , Türkcell iyi çekiyormuş , Türkcell ucuzmuş , Türkcell'den kazık yemek güzelmiş Türkcell babalarının şirketi ya savunsunlar ben cebime bakarım hangisi uygunsa hocam ona geçerim

Bursa için konuşuyorum çekmediği bi çok yer var hala her gün elimin altında adı var diye kanıyorlar

Ama kırsalda köylerde çekiyor

Bi köy biliyorum sadece TürkTelekom çekiyor

• quote:

Biraz daha açarmısın ?

Bende fırsat 8 gb yim 15 günde 8 gb bitiyor kalan 15 güne 30 tl ye 8 gb ek alıyorum sen nasıl alıyon nerden alıyon

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.