Şimdi Ara

15 GB PARAM BOŞ YERE NASIL GİTTİ BAKIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çocuğa bak ya ben bile daha harçlıklarımlan en fazla 70ytl biriktirdim.sen nası oluoda 150ytlbiriktirdin?hem o parayıda knight için verdin ya aferin! insan benim gibi o parayı toplayıp okul malzemelerine veya kitaplara harcar.ya sen! ailene yazık valla acıyorum...
  • [Xcello abi bana önere bileceğin bi oyun var mı counter strike var ama oda bence çocukları etkileyen bi silah bi çocuk kardeşini vurmuş etkilenip fifa felan oynayacağım abi sizde itemlerinizi satın bence bırakın knight ı itemleri ytl ile satın kurtulun sonra sizde sevineceksiniz
  • 14 yaşında 7. sınıf öğrencisisin. Sen üzüntünden sınıfını veya yaşını unutmuşsun
  • ya şunuda söliiyim 20 gb 150 ytl etmess sen bayabii kazık yamişin ben 30 gb yi 50 milyona alıom... yanii bayabii kazıklanmıshınn ama ii olmushh knight gibii pislik bii oyundan kurtulmushunnn.....

alllahım sözlerrimii gerii aldımmm knight ı chokkkk sewiom :D

• SU anda senı tahmın edebılıyom şilk 5 dakka intihar eder gibi oldun sonra içinden sıldın kbngh ve oynamıcam bitti diye sayıklamay basladın ama hala için titiriyor histediorem
  • abiler o parayı biriktirdiğim 100 gün olmuştur günde 1 ytl fln ama en sonunda kurtuldum böyle bir oyundan knight olımpıa ya geçen arkadaş bence bırak hazır char hack yemişken ben yemin edeceğim camii e gidip yoksa bu oyun lanet gibi peşimizi bırakmayacak benimde sizinde
  • çok geçmiş olsun kardes ama gb almakla yannıs yapmıssın paranı iyi şeylereharcasan daha iyi olurdu
  • geçmiş olsun
  • çok yazık olmuş
  • bi oyun icin aglanır mı
  • 20 gb yi bikaç gün paper elbisesi basarak da yapardn emin ol,neyse geçmiş olsn üzüldm
  • abiler oyuna girdim x genon 2e ama level kasmak için değil tüm itemleri yazmak için para mı yollamışlar galiba azda olsa hepsini yakacağım 30ytl geleceğine adsl internet knightyüzünden 150ytl geldi annem affetdi bıraktığım için oyunu oda aferin dedi sizde bırakın mutlu yaşayın itemleri yakacam şimdi x2 e girdim abiler itemleri anvilde yakcam
  • iyi ki paran gitmis bak bu olayla oyunu bıraktın bundan iyi bir seymi war bir kisi daha knighti birakti hele bunun bir TÜRK olması bni daha da mutlu etti
  • adamlar dedi ki mesaj yazmışlar seni aliens clanına alacaklar diye evet doğru eski char sahibi soktu bu adaam +7 shell set +7 raptor +7 avedon +7 blade axe +7 toto ve deep scar aldılar gördüm bende yemin ederim ama itemleri yakacağım bitti artık knight bence sizde oynamayın satın itemleri şimdi pelerin görevinden adamlar var nasıl kaçıcam para kaptırmadan town yapmayıncada adamlar görümüyor pelerin atı felan
  • zuhauah gecmişlermi geçirmişlermi olsun diyeyim inan bilemiyorum
  • 15 gb 150 ytl atmezki 15milyona satılıyor ben öle aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z4pDoS

Hata birazda sende.
    İnanmıycaktın.
    LetterLen kendine atıp üstündeki parayı çıkarabilirdin.
    Yazık olmuş
    Herşeyde bir hayır vardır üzüLme
    Sonuç olarak Knight OnLineden kurtuLdun.

• quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

Ailenin sana ihtiyaçlarını karşılamak için verdiği harçlıkları gb almak içinmi harcıyorsun?

Doğru diyosun ailenin durumu yoksa sen ailene üzül bence knight yalan...
    Ailen bu paraya ihtiyacı yoksa boşa harcamışın derim ben sana oyuna para yatırılmaz para ile eğlence bu alemde olmaz :)

Şimdiye kadar pre parası vermedim var çünkü bi bildiğim
  • yazık ama ailenede yazık sana harçlık veriyorlar sen böyle şeyler için çar çur ediyorsun daha yararlı şeyler için harcıyabilirsin
  • şimdi pelerin görevinin orası dolu nasıl moradona gidecem +8 horn +7 kalkan felan deneyecem olmayan şeyleri glave alcam sonra glave deneyecem bitti knight benim için yakacam itemleri çok sevinçliyim şimdi normal oyun alcam 150ytl internet parası geldi knight yüzünden kaç kişinin başı yandı paranızı doğru şeylere harcayın benim gibi gb almayın paranız varsa iyi şeylere harcayın o kadar insan açlıktan ölüyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.