Şimdi Ara

15 GB PARAM BOŞ YERE NASIL GİTTİ BAKIN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kazık ymişsin gb tane si 0,75 100 gb üstü 50 ytl sen o paraya 30 milyar alırdın
  • 150 ytl werirlirmi ya adamlar 59 lwl asas itemli charı satio sen demişsin bi raptor için 20 gb alion yazık valla
  • Allah akıl fikir versin
    yalanın da böle kuyruklusunu görmedim
    KOLPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa
  • ID:FOCUSPLAY ŞİFRE:FULLPLAYEMİR DOYA DOYA OYNAYIN 26 GÜN PRE Sİ VAR
    BUYRUN BUDA BNM CHAR AMA ÇIPLAK HALİ ŞİFRE DEİŞTİRİLDİ(OYUNDA BASBAS BAIRDIM)
    Bİ GİRDİM BAKTIM ADAM SOYULMUŞ A.Q 100 GB LİK ADAM ABARTISIZ SYAM:
    İRON İMPACT +7
    SMİTE HAMMER +6
    SS+5
    +8 KIYAFET SET
    +7 SHELL SET
    DD İTEMLER
    LUPUS PENDANT +1
    HER CİNSTEN FP +8 SET
    TAKILAR VSVSVSVSVSVSV

LANET OLSUN BENİ SOYANLARA

• GEcmıs olsun
    Kimse yanliş yapmadan doğruyu ögrenemez de cok saflik yapmis sin bea .
  • ailenin sana verdiği paralarla GB alman senin başta yaptığın hatadır yanlışlıktada olsa en iyisini yapışın
  • yazık olmus
  • bazi seyler cok anlamsiz..14 yasindasin 7. sinifa gidiyorsun..150 ytl ile 20 gb aliyorsun..bunlar nasil oluyor..?
  • 150YTL ye sen 20gb aldıysan zaten hayatının yanlışını yapmışsın..
  • 1 gb her zaman 1 ytl dır 20 gb ye asla raptor alamazsın raptor 180 200 ytl edıyor forumlarda yazıyorlar

bence gb alma asla bır daha +7 raptor alalım aresdeysen ÜCRETSİZ. yaz pmden ama ares dısıysan yardım yapamam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 25 Ocak 2007; 3:40:22 >
  • 1 Senedir Knight Oynuyorum Hiç Premium Almadım Hiç Gb Almadım Koxp Kullanmadım Ex Bug Yapmadım Ama Hiç Sağlam Bi Çarımda Olmadı Öyle Czye Girince Herkezi Kovalayan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z4pDoS

Hata birazda sende.
    İnanmıycaktın.
    LetterLen kendine atıp üstündeki parayı çıkarabilirdin.
    Yazık olmuş
    Herşeyde bir hayır vardır üzüLme
    Sonuç olarak Knight OnLineden kurtuLdun.

Aynen
  • kanka bende senden ii bi ders aldım bende siliyorum şu anda knighti amerikaya yuuuuuuuuuuh
  • senin ettğin parada zararmı dion ben 30 dk içinde 40 gb zarar ettim
  • aptal gerizekalı mal oküz salak salak garyyyyyyyyyyyyyyy
    /
    /
    /bi insan bu kadar mal olabilir zuhahahahahha iyi olmuş o kdr parayı üstünde taşımışın bide harçlıklarınla gb alıyon noob geçmiş olsun yeğenim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

Sen kurtuldun bu vesileyle darısı tüm knight aleminin başınaa aminnnn

Aslında bu oyunu bırakmayı sadece kendim için değil ülkem için de istiyorum biz su anda USA ya çok büyük paralar kazandırıyoruz bu oyuna aylık 100$ weren playerlar war yazık günah o paralarla biz de onların hazinesine katkı yapıyorus onların o ıraklı masum insanları öldürürken kullandıkları silahlara katkı yapıyorus.
    Siz şimdi diyeceksiniz ki salak mı bu adam nerden nereye atlıyo ben nasıl knight oynayarak onların günahlarına katkı yapıyomusum. Ama doğru bu nasıl ki kücücük sevaplar hanemize yazılıyorsa en ufak bir günah da yazılacak Allah belasını versin tüm amerikalıların içlerinde 1 tane bile iyi olduguna inanmıyorum.

Dediklerin çok saçma bence.Bu oyuna para weren insanlar Amerika'nın hazinesi katkı falan yapmıyo.Bu oyuna yatırılan paralar K2 Network şirketinin kasasına gidiyo.Şöyle düşünürsek;Senin bir Türk oyun şirketin war.MMORPG oyunları yapıyorsun.Tüm dünyadan insanlarda bu oyunu daha awantajlı oynayabilmek icin para ödüyor.Şimdi bu paralar senin cebinemi girer yoksa Türkiye'nin hazinesine mi???

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

Orjinalden alıntı: grawpi

anlamadım şimdi ben 13 yaşındayım 8. sınıfa gidiyom nası 14 yaşında 7. sınıfa gidiyon hangi sınıfta kaldın ?

resmen öküzün altında buzagı arıyorsun haa o diyo ankara sen diyon .... kara töbe töbeee

• quote:

Orjinalden alıntı: GhosTMasteR

Sevgili popocorncuuu,

Bence Çok yanlış şeyler yapmışsın Boş bir zamanında babanın - annenin o 150 YTL yi kazanmak için nasıl çalıştıklarını Gözünün önüne Getir yaptığın hatayı anlıcaksın ...

çok doğru hiç biriniz bu oyuna para yatırmayın bu sanal bi şey annenizin babanızın kazandığı paraıy gidipte buna vermeyin çünkü elinde sonunda sizden gidecek bu carlar paralar
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkaykaykay

150 ytl 20 gb

keşke ailenin sana verdiği parayı böle bir oyun için harcamasaydın bu çok ynalış bişey ama genede geçmiş olsun kardesim ne mutlu sana ki oyunu bırakabilmişin!
  • Geçmiş olsun Ne diyelim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.