Şimdi Ara

15 GB PARAM BOŞ YERE NASIL GİTTİ BAKIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buradan nasıl kaçıcam adamlar çok itemlerimi yakamzsam dc olurum ve knight a yeniden başlarım dedim ama artık hiç sonunda kurtuldum yemin ediyorum knight a girpde sinir oluyordum annemi üzüyordum duvarları yumruklayıpda bilgisayar masasını parçalamaktan iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: grawpi

anlamadım şimdi ben 13 yaşındayım 8. sınıfa gidiyom nası 14 yaşında 7. sınıfa gidiyon hangi sınıfta kaldın ?

Zuıahahahahha işte ben FArklı bakış acısı die buna derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: popocorncuuu

arkadaşlar merhaba ilk öncelikle ben 14 yaşında 7.sınıf öğerncisiyim haşlılarımdan biriktirdiğim para ile hayalin olan raptor u alacaktım hergün biriktirdim paramı aylarca gb 150ytl aldım en sonunda 20gb sonra oyunda raptor ararken clana aldılar sonra clan beni pelerin görevine çektiler 10gb param gitti kalk vericez dediler söz verdiler vermediler yine öldürdüler 500m param kaldı knight online benim için bitmiştir paramı yollasalar bile item alcam + basacağım ve yakacağım bitti artık benim için ama bunda aylarca emeğim var haram zehir zıkkım olsun onlara charlar hack yesin beni öldürüpte paramı vermeyenlerin

İyi Olmuş Bende 13 Yaşımdayım 7 Ye Gidiyom Bi kere Sen Sınıfta kalmışsın çek Kezanı derim

• ii olmus öyle biri karşıma cıksa bende cekerdim walla oyun bu nie gerçek paranla gb alıosun ki ailen o harclık için kim bilir ne kadar calııso
  • pelerin görevinden kurtuldum şimdi itemlerimi yakacağım ve knightdan tamamen kurtulacağım çok sevinçliyim inşallah sizde kurtulursunuz şimdi bırakın desem bırakmazsınz ama sizede böyle bir olay gelince göreksiniz çok mutlu olacaksınız
  • hatanın hepsi sende bu foruma iye olan %99 kişi beleşten para kazanmak istemesmi hatta sen bile iistersin bankaya koyucaktın.Ailenin verdigi harclıgıda buna yatırman hiç mantıklı değil.
  • oyuna girdim xgenonda 10gb para kaldı yaklaşık şimdi onu boş yere harcıyacam gitcem silah alcam normal np ciye satacam bu parayı gb olarak satıpda başkasına zarar vermek istemiyorum bırakın bu oyunu MichealDevil adım x2 deyim kurtuldum oyundan haklısınız ailem zor kazanıyor parayı parra kazanmak kolay değil ben çok büyük bir salaklık yaptım bu pislik oyuna başladım asıl bu oyuna

• arkadaş dedi paraları bana ver sana kötülük yapmam istemiyorum diyorum ver ver ben oynarım diyor ama sevinçliyim ailem affet ti beni bıraktım bu oyunu yoksa rakam gittikçe 1milyarada çıkabilirdi knight a verdiğim para sonradan pişman oluyor insan :
  • Geçmiş Olsun kardeşim..
  • ßu 0yun böyLedir sende diikkat etsene 150mye itemli char alsan daha kara girerdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: popocorncuuu

buradan nasıl kaçıcam adamlar çok itemlerimi yakamzsam dc olurum ve knight a yeniden başlarım dedim ama artık hiç sonunda kurtuldum yemin ediyorum knight a girpde sinir oluyordum annemi üzüyordum duvarları yumruklayıpda bilgisayar masasını parçalamaktan iyidir

ewt salla gıtsın bende bıraktım da benım ımzamı nıye calıyon onu anlamadım ??
  • calmak bıraz agır oldu galıba
  • gecmıs olsun kardes ole ibneler var ama sen baya kazık yemıssın gb tanesi 1m :
  • bir hiç uğruna bu kadar para vermen çok yanlış kimbilir annen baban nasıl kazanıyor o parayı.
  • üzülme kötü olmamış aksine ii olmuş eer dewam etsedin daha çok paralar kaybedecektin
  • cok fazla para harcamıssın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: icemonster

ya şunuda söliiyim 20 gb 150 ytl etmess sen bayabii kazık yamişin ben 30 gb yi 50 milyona alıom... yanii bayabii kazıklanmıshınn ama ii olmushh knight gibii pislik bii oyundan kurtulmushunnn.....

alllahım sözlerrimii gerii aldımmm knight ı chokkkk sewiom :D

• Sevgili popocorncuuu,

Bence Çok yanlış şeyler yapmışsın Boş bir zamanında babanın - annenin o 150 YTL yi kazanmak için nasıl çalıştıklarını Gözünün önüne Getir yaptığın hatayı anlıcaksın ...
  • arkadaşım bak knight den kurtuldun işte hemde paranı gb almak için biriktirmen yanlış...üzme kendini..
  • üzüldüm kötü olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.