Şimdi Ara

15 GB PARAM BOŞ YERE NASIL GİTTİ BAKIN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkaykaykay

150 ytl 20 gb

gb burda 75 ykr :D D: D :D: D: D:: D: D:D:D::DD:D:D:D:D:
  • la sen 150 ytl ye 20 gb mı aldın ben o paraya 150 gb alırrdım ama sende hata cok

• quote:

Orjinalden alıntı: fullplay2

ID:FOCUSPLAY ŞİFRE:FULLPLAYEMİR DOYA DOYA OYNAYIN 26 GÜN PRE Sİ VAR
    BUYRUN BUDA BNM CHAR AMA ÇIPLAK HALİ ŞİFRE DEİŞTİRİLDİ(OYUNDA BASBAS BAIRDIM)
    Bİ GİRDİM BAKTIM ADAM SOYULMUŞ A.Q 100 GB LİK ADAM ABARTISIZ SYAM:
    İRON İMPACT +7
    SMİTE HAMMER +6
    SS+5
    +8 KIYAFET SET
    +7 SHELL SET
    DD İTEMLER
    LUPUS PENDANT +1
    HER CİNSTEN FP +8 SET
    TAKILAR VSVSVSVSVSVSV

LANET OLSUN BENİ SOYANLARA

:D nıe yazıyorsunkı buraya sıfrenı boş ver....

• quote:

Orjinalden alıntı: immo64

Allah akıl fikir versin
    yalanın da böle kuyruklusunu görmedim
    KOLPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa

aynen bencede 14 yasında + 7.sınıfa gıdıo bunu bırak 8m gb alırmı bı ınsan heryde 1mılyon
    150 ytl ye 65 lvl char satıolar ıtemsiz
    + bı dediği bı dediğini tutmuo tam bır yalan rusgarı ıcınden kıs kıs guluodur velet
  • yaptıın yanlış real para ile hiçbirşey yapmaman lasım bu oyunda çünkü kolaylık çalınabiliyor paran ve emein
  • quote:

Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu

quote:

150 ytl 20 gb

ewet bazı yerlerde gb 7.5 m

bizim burda 1m 750 binliraya satan bile var
  • Sana bişe diyimmi benim 100gb param gitti 2dk içinde yılmadım lan dedim çalsınlar +7 shell setimi nelerim gitti lan dedim size inat gene kasacam ardından 2 gün geçti adamı maradonda gördüm para dileniyodu banada bi arkadaş var internet cafesi var gb satıyodu gece saat 1de gitmiştim cumartesini günü baya önce bana dedi gel yapak çarını gb düpledik çarı eskisinden 1000 kat iyi yaptık +7 ımpacht varken +8 oldu +7 shell varken +5 rebirht oldu set öle öle avenıon koydu çara +1 2tane 30gbde bankaya koydu oh devam ettim adam beni gördü şaşırdı sordum ne oldu dedim çarım soyuldu dedi:) Haiç bişeden yılma harşlığınıda oyuna verme oyun seni doyurmaz geleceğinide kurtazmaz herkes çok abartıyo bu oyunu kendiniz için oynamayın eğlence için oynayın
  • Senin adına üzüldüm kardeşim ben olsam bende bırakırdım yani o kadar uğraşmışsın o kadar biriktirmiş sin hepsi gitmiş üzüldüm yani ne diyim geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun birader

150YTL sadece basit bir oyun için biraz fazla değilmi?
  • Yazık olmus. Sende nie 20 gb parayla dolasıosn ki?

dipnot : avatarımı calmaktan cok mu hoşlanıyorsunuz ya? 3. ye değiştiriyorum 3. ye başkası tarafından kullanılıyor
    !
  • gecmiş olsun ne diyelımm
  • hata sende harclıklarınla yemedin içmedin gb aldın sonun kötü oldu ama 1 şey daha diyeceğim hiç üzülme sana bunu yapanlar cezalarını çekcekler burda olmasa bile ahirette en kötü suç kul hakkıdır emin ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiyV

quote:

150 ytl 20 gb

1 m bizim burada gb 150 m 20 tane deil 150 tane alırdım

Sizin Orası Nere???
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

Ailenin sana ihtiyaçlarını karşılamak için verdiği harçlıkları gb almak içinmi harcıyorsun?

katılıyorum önünde oks var ve sen bu oyunla ilgileniyorsun benden sana bir abi tavsiyesi GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSAN BU OYUNU OYNAMA
  • yazık olmus benımde de clever gorevınde 50 m fln gıtmıstı nasıl oldugumu hala anlamıs deılım ok mu sekıyo ne
  • cok cok iyi etmisler bu youna para werılmez ıste haram edemessın sen bır kere kendın hata yapmıssın kkumara oluoyr bu sen ailenin paranı olur olmaz seylere wer daha ufaksın sen
  • 150 ytl ye 20 gb mi ??

Oha.. Böyle kazık ne görüldü ne duyuldu

Yazık olmuş..

Sende AYlarca 150 ytl biriktirip 20 gb almak yerine yine AYlarca moradonda takılıp GB satışı yapabilirdin

quote:

Orjinalden alıntı: PAŞHA

Sana bişe diyimmi benim 100gb param gitti 2dk içinde yılmadım lan dedim çalsınlar +7 shell setimi nelerim gitti lan dedim size inat gene kasacam ardından 2 gün geçti adamı maradonda gördüm para dileniyodu banada bi arkadaş var internet cafesi var gb satıyodu gece saat 1de gitmiştim cumartesini günü baya önce bana dedi gel yapak çarını gb düpledik çarı eskisinden 1000 kat iyi yaptık +7 ımpacht varken +8 oldu +7 shell varken +5 rebirht oldu set öle öle avenıon koydu çara +1 2tane 30gbde bankaya koydu oh devam ettim adam beni gördü şaşırdı sordum ne oldu dedim çarım soyuldu dedi:) Haiç bişeden yılma harşlığınıda oyuna verme oyun seni doyurmaz geleceğinide kurtazmaz herkes çok abartıyo bu oyunu kendiniz için oynamayın eğlence için oynayın

Masal güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkMourning -- 25 Ocak 2007; 14:02:20 >

• ben 30 gb yı 30 a alıom sızz hep kazık yemıssınızz ..Sanada Geçmiş olsun kardeiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z4pDoS

Hata birazda sende.
    İnanmıycaktın.
    LetterLen kendine atıp üstündeki parayı çıkarabilirdin.
    Yazık olmuş
    Herşeyde bir hayır vardır üzüLme
    Sonuç olarak Knight OnLineden kurtuLdun.

Ya ben niye kendime letter atamıyom
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.