Şimdi Ara

15 gun sonra Yine Ağlamaya devam Bu Kotaya Alış Turkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hızı bır ara 3 mbps yapınca herkezın sesı soluğu kesılmıstı 3-5 gunde 35 bın ımza toplandı , daha sonra ay bası oldu sonra 3mbps oyalamacısı geldı ve kacgundur 35 bın,

Ağlayın arkadaşlar ağlayın agzınıza az bal suruldu dıye hemen sustunuz bu sıze revadır,

cumaya doğru ben ttnetten uydunete geçecegım ıns,

Babamla aksam kavga ettık adam 45 lıraya 1 mbps alıyoruz kapatalım sureklı hat gıdıyor dıyorum yok dıyor ( hat db değerlerı eksi değerde)
    Ben gerekırse aç kalacam ama uydunete geçecegım onur meselesı oldu benım ıcın artık

• zaten dün geceden beri 3mbit olanlarda 1mbite düştü. yani "şuan için" 3mbit olayı bitmiş görünüyor.
  • HEHE Bunlardan bağımsız ADSL şirketi var mı acaba.Kendi altyapısını kullanan...
  • hızımın düştüğünü görem bacın ..
  • Megabitlinin yeni maceraları devam edecek..

reklamında o kadar söylüyorlar zaten her şey mümkün, maceraya devam diye.
    oradan anlamanız gerek..
  • benim hızım 3mb 'te felan düşmedi direk buğün 1mb'te düştü...sanırım bugün düymeye basmışlar...
  • Terbiyesizlik yapıyorlar 2012 türkiyesinde millet 100 mbiti beleşe alıyor bizimkiler hala 1 mbite çuvalla para istiyorlar imkanı olan derhal iptal etsin düşünecek bir şey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu araplar müşteriyle inatlaşıyorlar. devlet bile böyle değildi. millet hız düşük falan diye kazan kaldırınca bakan çıkıp en azından bi yorum yapardı. belayı tam bulduk.
  • Bu soyguna alış türkiye askeri ücret 800 lira sınırsız internet 115 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodomizer43

bu araplar müşteriyle inatlaşıyorlar. devlet bile böyle değildi. millet hız düşük falan diye kazan kaldırınca bakan çıkıp en azından bi yorum yapardı. belayı tam bulduk.

Müstehaktır benim insanıma. Ben ve benim gibi düşünen insanlar yok pahasına resmen peşkeş çekilerek satılmasını eleştirdiğimizde ''satılmadı özelleştirildi'' şeklinde cümlelerle karşılaşıyorduk, hala karşılaşıyoruz çok sivri zekalı vatan evlatlarımız var tabi.

Girişim dehası bakan, başbakan çocukları var bu ülkede, biliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtezacan

quote:

bu araplar müşteriyle inatlaşıyorlar. devlet bile böyle değildi. millet hız düşük falan diye kazan kaldırınca bakan çıkıp en azından bi yorum yapardı. belayı tam bulduk.

Müstehaktır benim insanıma. Ben ve benim gibi düşünen insanlar yok pahasına resmen peşkeş çekilerek satılmasını eleştirdiğimizde ''satılmadı özelleştirildi'' şeklinde cümlelerle karşılaşıyorduk, hala karşılaşıyoruz çok sivri zekalı vatan evlatlarımız var tabi.

Bakan diyorsunda, Diğer partiler sanki çokmu farklı ?

Hepsi aynı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 17 Mayıs 2012; 1:29:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

quote:

Hepsi aynı !

Herkes hazır olsun, 1 batık firmayı daha Millet olarak el ele verip kurtaracağız !

TTNET 1 milyon kacak adsl var deyip, bunu resmi Ceosu açıklıyorsa, o şirket çoktan batmış demektir.

Bekledikleri tek şey, Devlet Müdahale etsin kurtarsın, bunu bekliyorlar.

Havaya uçan 1 milyon kaçak kullanıcının Vergilerin üzerine Ülke olarak bir bardak soğuk su içeriz,Rahatlarız.

Arkadaşım sidik yarıştırma lütfen ya ayyy yapmayın şunu. Bu böyleymiş ama şu da şunu yapmış. O da öyle bu da böyle herkes aynı b.k olabilir birini mi savundum ben?

Herkes aynıymış herkes aynı diye eleştirmiyelim mi onu mu diyosun ne diyosun? Her eleştirinin arkasına karşı taraftan da bişey mi eleştirmemiz gerek kendinize gelin.

Bu kurumu satan sen olsan aynı küfürleri sana ederdim hiç fark etmez.

Alışığız biz vergiye hiç koymaz valla. Hala mevcut vergileri kuzu gibi ödüyosak?

Her ilin trafik cezalarına yayılır açıklar, olur biter.

Aklıma geldi de, trafik polislerine prim de verseler ya kota koyarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 17 Mayıs 2012; 5:10:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

quote:

Hepsi aynı !

Herkes hazır olsun, 1 batık firmayı daha Millet olarak el ele verip kurtaracağız !

TTNET 1 milyon kacak adsl var deyip, bunu resmi Ceosu açıklıyorsa, o şirket çoktan batmış demektir.

Bekledikleri tek şey, Devlet Müdahale etsin kurtarsın, bunu bekliyorlar.

Havaya uçan 1 milyon kaçak kullanıcının Vergilerin üzerine Ülke olarak bir bardak soğuk su içeriz,Rahatlarız.

söylemek istedigim şey bak dikkat edin hiç iplemiyorlar. millet 1 mbit diye kelimenin en kaba sekliyle aniriyor yirtiniyor. ama bir tane arap telekomcu cikip aciklama yapmiyor. iyi yada kotu olabilir. olumlu yada olumsuz olabilir. cikip soyle boyle demiyor. o zamanlar binali cikiyordu olumsuzda olsa bir aciklama yapiyordu... bunlarin hicbiseyden korkusu yok ve hicbisey umurlarinda degil. oylesine 3mbite yukselttiler sonra yine indirdiler 1e. ben 3 versinler mesele cozuldu demek istemiyorum bu arada. 3de verseler umrumda degil. cocuk mu kandiriyorlar? demek istedigm yani kumanda bizde tekelde biziz istedigimizi yapariz diyorlar. resmen inatlasiyorlar. devlet resmi tekeli varken bile boyle saygisizlik, vurdum duymazlik, artistlik yoktu demek istemiyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.