Şimdi Ara

15 Günlük Kampa( agir calismaya) Giriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde bu gaziyi dun yazcaktim ama unuttum :-)
    Ben hazir okul acilmasina az kaldi diyip vaktimi değerlendirmek içine kampa giriyorum. Kamp 26 agustos- 9 eylül arazi olacaktır.
    15 günlük kampi 3 bölüme boldum ilk 5 günlük programimi hazirladim iste programim

26 Agustos = 1 etut campbel biyoloji(http://palmeyayinevi.com/kitabevi/139-Biyoloji-Campbell-kiklz.k
    tabi.aspx), 1 etüt Teog Fen, 1 Etüt Teog Turkce , 1 etüt 7. Sinif matematik, 1 etüt lise biyoloji(http://palmeyayinevi.com/kitabevi/398-Biyoloji-9-Sinif-Konu-Kitabi-kitabi.aspx)
    27 Ağustos=1 etut campbel biyoloji,1 etüt Teog Matematik, 1 Etüt Teog ingilizce , 1 etüt 7. Sinif sosyal, 1 etüt lise biyoloji

28 Ağustos=1 etut campbel biyoloji, 1 etüt Teog Sosyal, 1 Etüt Teog Din Kulturu, 1 etüt 7. Sinif Fen, 1 etüt lise biyoloji

29 Agustos=1 etut campbel biyoloji, 1 etüt Teog Turkce, 1 Etüt Teog Fen , 1 etüt 7. Sinif İngilizce, 1 etüt lise biyoloji

30 Ağustos=1 etut campbel biyoloji, 1 etüt Teog Matematik, 1 Etüt Teog Sosyal , 1 etüt 7. Sinif Türkçe, 1 etüt lise biyoloji

Toplam 10 etut campbell, 11 etüt teog, 5 etüt 7. Sinif, 4 etüt lise biyoloji.
    Toplam verim 30 etüt.

Not : 1 etüt bir calisma zamanidir. 30dk ile 90 dk arasında olacaktır.

İnşallah olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara gazi anadolu demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu gazi ankara söğütözü gazi anadolu dimi 484,4 olan bence sen normal tekrarını yap 8. Sınıfla ilgili

• Kasmayın bu kadar.

• Hocam lise biyoloji gereksiz olmuş. 7.sınıfta gereksiz bence lisedeki gibi temel olayı yok. Gerçekten bir kampa girmek istiyorsan sadece 1.dönem teog kas. Not ortalamaların pek parlak değildi galiba. Şöyle birşey yapabilirsin mesela;

1.gün Teog mat ve inkılap
    2.gün Teog fen ve türkçe
    3.gün Teog fen türkçe mat ınkılap tekrar din ve ingilizce
    4.gün Teog mat inkılap din
    5.gün Teog fen türkçe ingilizce

Özellikle palme falan gereksiz yere kasarsın. 7.sınıfda lisede mesela 10.sınıf temeldir fakat ortaokulda öyle birşey yok. Üslü sayılar gibi birkaç konu var devam eden onlarda yeniden işleniyor zaten...
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    BN biyoloji Tübitak olimpiyat ogrencisiyim Biyo ondan

• Zagor Tenay06 Z kullanıcısına yanıt
    Hedef İzmir fen puan düşerse gireblecegim çünkü ortalamam brz dusuk

• Yinede teşekkürler ikinizede

• Bu yıl özel okula başlıyorsun sanırım birkaç tavisye vereyim;

-Hocalara espiri yapmaktan çekinme hatta laf bile sokabilirsin
    -Görsel sanatlarda resim yapacağım falan diye uğraşma teknoloji tasarımdada hiç bir projeyi yapmadık sınıfça babamızı aradı hep ders cuma namazı saatine geldiği için babam hiç görmedi. Görsede babam zaten biliyordu yapmadığımı. Yani müzik tek tas resim beden kafadan 100
    -Kızlara bulaşma. Genelde güzel olmasalarda bakımlı oldukları için güzel görünürler. Birde kendilerini liseli sanıp 1 karış etekle gelir. Sakın bulaşma tek tavsiyem bu kızlarla ilgili.
    -Okula arabayla gelen olmaz herkes servisle gelir dizilerdeki gibi değil yani :D
    -Hocalara espiri yapmaktan çekinme yakınlaşırsınız. Matematik hocamla arkadaş gibiydik not konusunda yardımı çok dokunur.
    -Kantin çok pahalıdır Önceden fiyatları öğren öyle git.
    -Okul yemeklerini yeme şap atıyorlarmış özel okullarda(ciddiyim)
    -Hocalar etüt yaparsa kesinlikle katıl
    -Müdür sana başta başarıdan başka birşey düşünmeyen bir robot gibi gelir ama sonradan okulun en tatlı insanı olur gözünde.

*Ben burslu olmama rağmen bunları yaptım paralıysan daha neler yaparsın neler...

• Kendini çok kasıyorsn inan bana değmez.
  • Teoga yeni gireceksen yazın çalışma okul başlayınca rahat rahat çalış sıkmaya değmez

• Saolun
    Ben özel okula gitmiyom burs aldim ama yemek ucretve servis boyumuzu asti

• Çok zorlanmayacaksanız git bence. Yıl sonu ortalaman en kötü 98 falan olur 8.sınıfta . Birde istanbuldaki devlet okulları çok kalabalık oluyor
  • Biliyorum ama ortalamam 100 bile olsa fazlise yaramiyacak okul avrupa koleji bu okulun gezi parasi aktivite parasi filan fazla oluyor hem maddesinde var babam haksizlik yapmak istemiyor

• Güzel bir program bende sıkı çalışmaya başlıycam. Peki 7. sınıf konuları niye çalışıyorsun bence gerek yok tabii unutmadıysan. İnşallah istediğimiz liseleri kazanabiliriz

Hmm. Ya bir şey soracağım siz teknoloji tasarımı yapmasanız bile hoca bir şey demiyor mu ben nefret ediyorum o dersten bu sene de engel olacak gibi çalışmama yapmasak hoca 4 3 veriyor yıl sonu puanını düşürüyor. Off ne yapacağım herhalde babama yaptırcam muhaha :))

• Aslında bizim sınıfın hepsi 6.sınıfta geldi. Biz 6'nın ilk döneminde yaptık 1-2 kişi yapmadı. Herkesin 100 oldu ama. Bizde yapmadık bir daha. Zaten 3 kere yapmayanın babasını arıyor oda benim babam cuma namazına gidiyor o saate kapalı oluyor telefonu. Zaten babamda biliyor 6da ona yaptırmıştım hep oda zaten yaparsam ona yaptıracağımı biliyor birşey demiyor. Ben bu yıl 2.dönem web sitesi programlama yarışmasına girdim mesela 2.dönem boyunca müzik beden tasarıma girmedim. Ama tabi hiç yapmadım o siteyi. Son haftada gitmeyince birşey demediler. Teknoloji tasarımdan 1 kişinin ortalaması 99.75 di sadece onuda hoca kendisine küfür ederken yakalamıştı. Özel okulların hedefi başarı olduğu için böyle derslerden ortalama düşsün istemiyorlar. Devlet okulundayken 5.sınıfta resim 70den 4 düşmüştü
    Şanslısın o zaman resim dersinde önceden hocamız çok katıydı şimdi değişti ben şikayet etmiştim muahaha gelen hoca 3 resime 100 veriyor ama resmim iyi oradan kurtarıyorum. Özel okulların bu tur derslere önem vermemesi iyi

• İlerde zorluk cikariyo biraz unuttum simdi tamamlamassam lisede full ilköğretim calisip zaman kaybederim saol cevap yazdigin için bnm tekrara hoca sayesinde 5 düştü:-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.