Bildirim
15 lira paket teklif etti 19 kesti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Twiter destek ten yazsaydınız hemen dönerlerdi ekran görüntüsü ile beraber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Twitter kullanmıyorum facebooktan da dönüyorlar. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce operatör aradı. Geçen ayın 19unda 10gb pakete abonelik kaydı yapmışsınız daha sonra iptal etmişsiniz bu sebepten tekliften 19lira olarak yararlanıyorsunuz deyip bana paramı vermiyor.
Ben zaten iptal etmişim ve 50 lira yüklemişim 2 haftadır hattımda 35 lira var ve siz bana paket sunuyorsunuz ben kabul edince veriyorsunuz ve fazla ücretlendirme oluyor suçlu ben miyim deyince evet diyorlar.
Online işlemlerden bu sorunu bildirdim yazılı bir cevap alınca THH ye başvuracağım. Haksız kazanç sağlanıyor diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Twitterdan ceolarina yazsan net cevap alablrsn kardesm
Tamamen saçmalık.quote:
Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut
Az önce operatör aradı. Geçen ayın 19unda 10gb pakete abonelik kaydı yapmışsınız daha sonra iptal etmişsiniz bu sebepten tekliften 19lira olarak yararlanıyorsunuz deyip bana paramı vermiyor.
Ben zaten iptal etmişim ve 50 lira yüklemişim 2 haftadır hattımda 35 lira var ve siz bana paket sunuyorsunuz ben kabul edince veriyorsunuz ve fazla ücretlendirme oluyor suçlu ben miyim deyince evet diyorlar.
Online işlemlerden bu sorunu bildirdim yazılı bir cevap alınca THH ye başvuracağım. Haksız kazanç sağlanıyor diye.
4 tl diyip geçme, en azından şikayet edip başlarını ağrıt.
O dört lira için kafa bulandıran sözler söylüyor. Ayın 19unda paketi istemişim de bir dakika sonra iptal etmişim de şimdi bu yeklifi 15 liraya alamazmışım da. Ben dedim ki paketi istemiş iptal etmiştim kendiniz söylüyorsunuz dedim. 4 gün sonra 50 lira yükledim 2 haftadır hattımda 35 lira var şimdi bu teklifi bana sundunuz kabul ettim neden fazla alıyorsunuz diyorum yok sistem eskiden attığınız mesaj falan fişmakan sıkıyor biryerlerinde. Onlar üç kağıtçılık yapacak adamı yanlış seçtiler.quote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
Tamamen saçmalık.
4 tl diyip geçme, en azından şikayet edip başlarını ağrıt.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çağrı yönlendirme koşulsuz ne demek
- sim kart seri numarasından telefon numarası öğrenme
- kullanılmayan numaralar
- numara taşımada eski hat ne zaman kapanır
- hat neden kapanır
- turkcell abone sayısı
- gizli numaradan arama
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- türk telekom internet çekmiyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X