Şimdi Ara

15 lira paket teklif etti 19 kesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teklif 15 görünce hemen atladım ama 19₺ aldı. Facebooktan bildirdim bakalım iade yapılacak mı? 🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Twiter destek ten yazsaydınız hemen dönerlerdi ekran görüntüsü ile beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Twitter kullanmıyorum facebooktan da dönüyorlar. Teşekkürler.

• Az önce operatör aradı. Geçen ayın 19unda 10gb pakete abonelik kaydı yapmışsınız daha sonra iptal etmişsiniz bu sebepten tekliften 19lira olarak yararlanıyorsunuz deyip bana paramı vermiyor.

Ben zaten iptal etmişim ve 50 lira yüklemişim 2 haftadır hattımda 35 lira var ve siz bana paket sunuyorsunuz ben kabul edince veriyorsunuz ve fazla ücretlendirme oluyor suçlu ben miyim deyince evet diyorlar.

Online işlemlerden bu sorunu bildirdim yazılı bir cevap alınca THH ye başvuracağım. Haksız kazanç sağlanıyor diye.

• Twitterdan ceolarina yazsan net cevap alablrsn kardesm

• quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Az önce operatör aradı. Geçen ayın 19unda 10gb pakete abonelik kaydı yapmışsınız daha sonra iptal etmişsiniz bu sebepten tekliften 19lira olarak yararlanıyorsunuz deyip bana paramı vermiyor.

Ben zaten iptal etmişim ve 50 lira yüklemişim 2 haftadır hattımda 35 lira var ve siz bana paket sunuyorsunuz ben kabul edince veriyorsunuz ve fazla ücretlendirme oluyor suçlu ben miyim deyince evet diyorlar.

Online işlemlerden bu sorunu bildirdim yazılı bir cevap alınca THH ye başvuracağım. Haksız kazanç sağlanıyor diye.
    Tamamen saçmalık.

4 tl diyip geçme, en azından şikayet edip başlarını ağrıt.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Tamamen saçmalık.

4 tl diyip geçme, en azından şikayet edip başlarını ağrıt.

Alıntıları Göster
    O dört lira için kafa bulandıran sözler söylüyor. Ayın 19unda paketi istemişim de bir dakika sonra iptal etmişim de şimdi bu yeklifi 15 liraya alamazmışım da. Ben dedim ki paketi istemiş iptal etmiştim kendiniz söylüyorsunuz dedim. 4 gün sonra 50 lira yükledim 2 haftadır hattımda 35 lira var şimdi bu teklifi bana sundunuz kabul ettim neden fazla alıyorsunuz diyorum yok sistem eskiden attığınız mesaj falan fişmakan sıkıyor biryerlerinde. Onlar üç kağıtçılık yapacak adamı yanlış seçtiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.