Şimdi Ara

15 Mayıs 2011 Sansüre karşı yürüyüş [VİDEO]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Mayıs günü çektiğim görüntülerden oluşturduğum kısa bir video tüm sahnelerde monopod kullandım.
    Yukarıdan çektiğim bütün açılarda monopodu sonuna kadar uzatıp jimmy jib gibi kullanmaya çalıştım baya titremiş sarsıntılar rahatsız edici olmuş ama önemli olan günün anlam ve önemi değil mi

http://vimeo.com/23767233

İyi seyirler

• İyi olmuş emeğine sağlık
  • Önlerdeydim. İnşallah gözükmüşümdür.

Edit: İzmirmiş la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 16 Mayıs 2011; 20:42:20 >

• Arka fon çok güzeldi Bide inci pankartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: babuşbırakya

Arka fon çok güzeldi Bide inci pankartı

+ olarak arka fondaki şarkının adı nedir?
  • Ben de İstanbul'daki mitingdeydim ama hava çok sıcaktı ve üzerimde kalın bir giysi vardı bu nedenle eve gitmek zorunda kaldım. Metroya girince karşıdan gelen öğrenci akınını görünce bir an utandım ve orada olmak istedim ama olmadı.
  • Kamera mükemmelmiş yaa
    Tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış. -- 16 Mayıs 2011; 21:02:40 >
  • Teşekkürler :)
  • Çekimlerinizi beğendim . Portfolyonuzda da gerçekten profesyonel çalışmalar çıkarmışsınız .

Tebrikler .
  • Eline sağlık güzel olmuş.
  • Valla eline sağlık böyle birşey arıyordum bu arada facebook'ta paylaşmaya izin varmı ? Daha çok arkadaşımın görmesini isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byabsnn -- 16 Mayıs 2011; 23:04:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.