Şimdi Ara

15 metre Cat 6 kablo ile tek internet hattını 2 evde kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen yan binamda ailem oturuyor bende bu eve yeni taşındım aramızda sadece bir duvar var ailem ile orada hazır 100 mbit internet var 15 20 metre Cat 6 kablo ile o interneti kendi evimede taşımak ve aynı hattı iki evdede kullanmak istiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız memnun kalırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• modemden kablo çek tamamdır

• Modemden kendi bilgisayarina cekeceksin o cat6yi. Ucu yoksa kabloyu aldigin yere RJ45 uc taktir. (Ya da ben bunu modemden bilgisayara baglayacagim de, apartmandaki kutuya giden ve modeme internet getiren kablonun ucu farkli.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 8 Şubat 2022; 17:20:27 >
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Peki bu RJ45 ucu renkleri nasıl olacak bende aleti var fakat düz baglantımı çapraz baglantımı olacak acaba modemden bilgisayara çekmeyecegim ana modemden diger evde kullanacağım modeme çekecegim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_3579

Peki bu RJ45 ucu renkleri nasıl olacak bende aleti var fakat düz baglantımı çapraz baglantımı olacak acaba modemden bilgisayara çekmeyecegim ana modemden diger evde kullanacağım modeme çekecegim

Bilmiyorum hocam. Kabloyu aldigin yer yapabiliyor olmali.

Modemden modeme mi cekeceksin? O dedigin cok sacma, modem eve interneti getirmek icin kullanilir. Ekstra router veya wifi yukseltici diyorsan onu bilmiyorum ama yine RJ45'li cekersin herhalde bilgisayara ceker gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.