Şimdi Ara

15 tatilde trde ranked girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu oyun gram çekilmiyor yemin ediyorum 2 pre bebek karneyi alıp eve gelmiş direk lol'e oturmuş kalkmamak üzere adam 7 24 flame yapıyor ben taşıyorum oyunu diyor ego tatmini yapıyorum diyor 2 saat kıskanıyorsun noob felan diyor premade arkadaşıyla cidden çekilmez ben dota2/tf2 takılıyorum steamden eklemek isteyenler id'm :gammadrama

• Ben de dün hayatım boyunca görmediğim kadar flamer gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tatil süresince ranked girmem.
    +110 olan normal game w/l farkımda 50 lere düşer sanırım. (50 bile çok iyi kalır)
  • Aynen kardeş.Duo yapalım istersen ekle :)
  • 1 Günde Diamond 4ten Diamond 5 e düştüm hepsinin Allah belasını versin
  • +25 win lose +8 su an.Win almak imkansız.Dünden beri 5 maç dodgeladım.İşin garibi hiç karşıya troll gelmiyor adamlar mis gibi oynuyor.
  • Bide küfür eden veletler var.Daha senin yaşın kaç başın kaç ki o kadar küfür biliyorsun? Adamı sinir ediyorlar Ben West de yeni çar açtım kurtuldum bu veletlerden .15 tatilde eğer TR de isen çekilmez.
  • ben 2 günde 4 lig atladım garip bir şekilde

hearthstone oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

+25 win lose +8 su an.Win almak imkansız.Dünden beri 5 maç dodgeladım.İşin garibi hiç karşıya troll gelmiyor adamlar mis gibi oynuyor.

Aynen karşıya Hiçmi gelmez yav 10 oyundan 1inde karşıya geliyor o adamda afk oluyor ve 5dk ya oyuna geliyor.

• 2 oyun attım ranked. Flame inanılmaz boyutlarda, alınabilecek maç bile flame yapan adamın klavyeye tecavüz girişiminden dolayı kaybedilebiliyor. Cidden girmeyin şu tatil süresince ranked. Flamer olsalarda iyi oynadılarda 2'si de win.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryze Amca

quote:

+25 win lose +8 su an.Win almak imkansız.Dünden beri 5 maç dodgeladım.İşin garibi hiç karşıya troll gelmiyor adamlar mis gibi oynuyor.

Aynen karşıya Hiçmi gelmez yav 10 oyundan 1inde karşıya geliyor o adamda afk oluyor ve 5dk ya oyuna geliyor.

Takım varken çok rahat kazanmak ama 3-4 pre girince diğer 2 kişinin trollememesi mümkün değil.%10101249218481233471223780127389 trolluyorlar.

En fazla 3 win streak yaptım gördüğünüz gibi

• En iyisi gece atmak oyun o sıralar yok değil ama az yine de
  • Beyler duo girelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ryze Amca

quote:

Takım varken çok rahat kazanmak ama 3-4 pre girince diğer 2 kişinin trollememesi mümkün değil.%10101249218481233471223780127389 trolluyorlar.

En fazla 3 win streak yaptım gördüğünüz gibi

5 kişi bulmak kolay ama herkes aynı zamanda oyunda olmuyor
    neyse birazdaha karakter falan toplayıp weste falan gecicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.