15 yaşına gelen arac artık yavaş yavas orjinal parça bulmak zor hale gelebiliyor sanırım belli yaştan sonra üretmiyorlar bazı parçaları. Kaporta vs artık çıkma ve yan sanayi bulmak hem ucuz hemde kolay olabiliyor. Yani kaskolu olsa mı yoksa sadece pert kaskolu olsa mı daha çok işe yarayacak? Tabiki kaza durumunda alacağı hasara göre belli limitide aklıma geldi. Sizce hangisi mantıklı pert kasko mu full kasko mu? Neden? |
15 yaşında araca kasko mu yoksa sadece pert kasko mu yapmak daha mantıklı?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
mercedes mi arabanız clio mu kaskoların fiyatlarını da yazmamışsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 24 Nisan 2024; 11:59:43 > -
yetkili servsili kasko 18 bin özel servisli kasko 14 bin pert kasko 5 bin tl çıkıyor clio tarzı araç. Ama pert kaskoda perte çıkartmamak için parça fiyatlarını en düşük anlaştıkları servisten alabiliyorlarmış dediler yani perte çıkartmaları çok zor oluyormuş dediler. Birde hasarsızlık indirimi pert kaskoda olmuyormuş yani 3 sene sonra zaten anlaşmalı servisli kasko 6-7 bin tllere düşer o durumda fiyatlar çok yaklaşır
-
2022 modele kasko yapmıyorum ben :D
-
hocam bir far 50 bin tl olmuş
-
Tramer olayını sevmiyorum hocam o kadar aydan aya para ödemeyede gerek görmüyorum.
-
tramer hiç önemli değil zaten tramer olsada olmasada aracın farı değişmiş oluyor artık trameri olan araba en azından kayıt dışı olmadığı için daha alınabilir durumda . Dİğer arabalar nerde nasıl tamir gördü belli değil
-
15 yıllık arabaya ne kaskosu omg sigorta yeterli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanarsa falan napcan 15 yıllık arabalar bile 600 bin tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Omg arabalar cok masraf ya cok hevesliyim ama memur olmadan araba almazdim ciddi masraf yani kira öder gibi her ay masrafi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim 2012 i20 ye 3700tl kasko çıkıyor 10M Imm ile. trafik 5000 küsür
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X