< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
15 Yaşında Bir Erkeğe Tavsiyeler (2. sayfa)
-
-
Birini sevecek kadar eşşeklik etme sakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garson ol ben 12 saat kamuda calisiyom 120 ₺ aliyom garson 400 500 aliyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günde 4 litre su + yazılım.
Hayatını yaşa, istediklerini yap. Hiç bir şeyi erteleme. En önemlisi geleceğini asla düşünme anı yaşa. O yıllar asla geri gelmeyecek. Kafanı derslerle, sınavlarla bulandirma. Su akar yolunu bulur. 27 yaşında bir abin olarak verebileceğim tavsiyeler bunlar.
Meslek tavsiyesi veremiyeceğim çü kü bugün tercih edilen meslek 5 yıl sonra yüzüne bakılmaya bilir. Sana tavsiyelerim
1-) Bol bol kitap oku.
2-) Ne olmak istediğine şimdiden karar ver.
3-) Aşık ol. Kızlarla takıl ama fazla bağlanma. Arası var onun anladın demek istediğimi.
4-) Bağımlılığın varsa onları bırak. Sosyal medya,bilgisayar oyunu vb.
5-) Spor yap.
6-) Fırsatları kovala.
Bu yaşlarda al-sat mantığı ile para kazanmak hakkında ne düşünüyorsun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelmered -- 4 Temmuz 2021; 11:13:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: yelmered
Bu yaşlarda al-sat mantığı ile para kazanmak hakkında ne düşünüyorsun ?Al satçılık insana çok fazla ders öğretir o bakımdan iyi olabilir.Eğer işte iyi olursan zengin bile olabilirsin. Ama başarısız olursan verdiği ders çok ağırda olabilir.
15 yaşında olmak için nelerimi vermezdim şimdi okudum öğretmen oldum ama sevmediğim bir köyde çalışıyorum hergün aklıma geliyor
Sana tek tavsiyem gençliğini yaşa sokaklarda gez bu yaşlar bir daha ele geçmez
Meslek ogren hatta ustalık kalfalık cıraklık okullarına gıt asla ve asla duz lıse anadolu lısesı pesınde kosma elınde meslegın olsun hatta meslegın yan kollarını bıle ogrenmeye bak hayatın kurtulur
-
Arkadaşa katılıyorum kesinlikle dil öğren.
*Flemenkçe
Derslerin çok iyi değilse yurtdışı hayalin yoksa veya varsa bile çok çabalamak için gayretin yoksa:
Sadece matematik çalış, lise bittiği an işe gir, aöf oku. Önlisans düz memur ol.
-
haftada bir kez yap. her gün yapma.
-
İngilizce öğren
powerlift’e başla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X