Şimdi Ara

15 Yaşından Sonra Kaç CM Uzadınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
15.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 15 yaşındayım boyum 165 yaşıtlarıma göre biraz kısa ama kafaya takmıyorum.Sadece ne kadar uzayabileceğimi merak ediyorum.Benim yaşımda bu boylarda olup da sonradan boy atan var mı?Bizim okulda bi abi vardı 15 yaşımda 159'dum biraz basketbol oynadım şimdi 181'im diyordu bunun gibi boyunu hatırlayan yazarsa daha iyi olur.

• hiç uzamadım gelişimim 12 veya 13 de bitti maalesef.

kahretsin. boyuım 170
  • 0 cm belki 1
  • 15 yaşında 140 dım şuan 15 yaşındayım boyum 195, ibrahimoviçin oğluyum.
  • qadrack Q kullanıcısına yanıt
    15 yaşındayken 170-175cm falandım.

Şu anda yaşım 19 ,boy 184cm

Daha da uzamam heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas* -- 30 Nisan 2015; 20:56:06 >
  • 18 yaşından sonra bile uzayan var 20 cm atarsın bence
  • Ben lise 2 deyken 169 dum lise 3 de 1.82 olmuştm hala öyleyim
  • 5 metre
  • Herkesin farklıdır seninki genetiğine bağlı.Takmıyorum diyorsun ama bence takıyorsun bende oyleydim 174-175 boylarında olmama rağmen..
    Şuan 183 civarıyım belki 1-2 cm daha yüksek srn hesapla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damarsız

TehcR diye geldim
  • Satanistmiyiz olum bi yaş yaş onu ölçüp istatistikmi tutalım lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DE286E09F

Herkesin farklıdır seninki genetiğine bağlı.Takmıyorum diyorsun ama bence takıyorsun bende oyleydim 174-175 boylarında olmama rağmen..
    Şuan 183 civarıyım belki 1-2 cm daha yüksek srn hesapla..
    Ben 7 yaşımda 185 oldum daha da uzamadım.
  • o yaşlarda 177 falandım kilom boyum orantılıydı 10 yaşından beri spor yaptığımdan 17 yaşıma girdiğimde 2 yıl içinde kilom sabit kaldı boyum 1.88cm ye geldi. kiloyuda askerden sonra aldım ha kilo olarak 4-5 kilo eksiğim var oda sorun değil boyun uzar merak etme ama spor yap, dengeli beslen ve kesinlikle uyu. En doğrusuda sağlam uyumak geceleri çok takılma internete erken yat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

o yaşlarda 177 falandım kilom boyum orantılıydı 10 yaşından beri spor yaptığımdan 17 yaşıma girdiğimde 2 yıl içinde kilom sabit kaldı boyum 1.88cm ye geldi. kiloyuda askerden sonra aldım ha kilo olarak 4-5 kilo eksiğim var oda sorun değil boyun uzar merak etme ama spor yap, dengeli beslen ve kesinlikle uyu. En doğrusuda sağlam uyumak geceleri çok takılma internete erken yat
    uzamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevSakalSurat

uzamadım

Alıntıları Göster
    Herkesin genetiğine göre değişir burda sorman pek birşeyi değiştirmez soyuna bakman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Herkesin genetiğine göre değişir burda sorman pek birşeyi değiştirmez soyuna bakman lazım.

Alıntıları Göster
    6falan ama daha 18deyim, dayım askerde 10cm uzamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamdoctor

6falan ama daha 18deyim, dayım askerde 10cm uzamış

Alıntıları Göster
    başlık sakat
  • ben uzadım galiba ama çok değil. Belki 5-6 cm. Şuan da 175'im. Standardım ne yazık ki. Keşke en az 180 falan olsaydım ama zor bu yaştan sonra.

Yaşım 19
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C93BC3667

ben uzadım galiba ama çok değil. Belki 5-6 cm. Şuan da 175'im. Standardım ne yazık ki. Keşke en az 180 falan olsaydım ama zor bu yaştan sonra.

Yaşım 19
    forumda çogu kişi -15 oldugundan cevap ver(e)memeleri normal.

eksi rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...kolera... -- 30 Nisan 2015; 19:28:58 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.