Şimdi Ara

15 yıldır aynı dava sabah kalk derse git

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vallaha bıktım ya 22 yaşımdayım 7 yaşımdan beri sabah kalk derse git saate bak 40 dakka say yeter

• Daha dur daha dur böyle bir şarkı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrAngeLus

Daha dur daha dur böyle bir şarkı vardı

• 18 yaşındayım 7 yaşından beri sabah kalkıp okula giderdim. Üniversiteye başladım artık akşam kalkıp okula gidiyorum. :D
  • Okul bitincede pek bişey farketmicek, sabah kalk işe git.
  • İşin ne olum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Okul bitincede pek bişey farketmicek, sabah kalk işe git.

o da iş bulabilirsen eğer
  • İş bulmadan önce askerlik var birde sabah kalk koş

Onu geçtim sonra iş var sabah git akşam gel

Onuda geçtim emeklilik var yapacak iş bulamayan bünye sabah kalkmaya alıştığı için sabahın köründe hortlıcaksn
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 20:30:32 >

• ben 8.30 da kalkıyorum koşa koşa üni.ye gidiyorum hep 9 da varıyorum hocalarda geç kalıyor sürekli . bazen akşam üstü oluyor ders öğlene kadar uyuyorum . benimde 14. senem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 14 Ekim 2010; 2:17:13 >
  • Okulun tadını çıkarmaya çalışsana.
    Emin ol sabahtan akşama kadar yapacak birşeyi olmamak okula gitmekten çok daha sıkıcıdır.

(Not; Sabahtan akşama kadar yatan bir insan değilim. Sabah 7'de kalkan ve işe giden bir insanım yanlış anlaşılmasın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

18 yaşındayım 7 yaşından beri sabah kalkıp okula giderdim. Üniversiteye başladım artık akşam kalkıp okula gidiyorum. :D

+1

2. öğretimi seviyorum
  • en iyisi evde çalışmak. dövme sanatçısı olmaya karar verdim ben :D yarın ilk müşterim geliyo mesela saat 12de ama slında bugün de diyeiblirim zira uyumayacam daha :D dövme bitince uyuyacam :D

• 2. öğretim gibisi yok.

Ama formasyon alıyoruz. Bu sabah saat 8-10 arası ders koymuşlar.

zaten 4 te uyumaya alıştım. 12 de uyuyayım dedim yarım saat önce uyandım uyku tutmadı. şimdi 1 saat sonra çıkıyorum evden

• i love you ikinci ogretim.
  • orta okul terkim kafam rahat
  • 5'te dersim var.Çok da tın yani daha hiç derse gitmedim okul açıldığından beri.Hastayım da hem.Pehh
  • sonuçta işsiz kalıcan veya 600 tl cik sözde maaşla geçinicen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.