Şimdi Ara

150.000 tl için Sıfır Araba Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 serisi en iyi tercih olur sanırım.
  • Aşırı spor sevmem diyip scirocco 2.0 tsi 255hp nasıl demek ? O fiyata c180 amg alınabilir. Yada dizel isteniyorsa cla 180 cdi ki aşırı pahalı ve gereksiz bir motor- araç kombinasyonu. 320d bomboş alınırsa o fiyata gelirmi bilmiyorum ama sanırım daha pahalıya gelicektir. a4 2.0 tdi lar 140 bandına alınabiliyor ancak kasa değişimi çok yakın.
  • 328i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c180 amg ye bayıldım birader :)
  • Honda CR-V 2.0 Executive
  • CLA serisi beni çekiyor nedendir bilmiyorum. Ancak o paraya BMW almayın. Para lazım BMW için. 150 bin ile olacak iş değil. Ben CLA alırdım senin tarzını, istediğini bilmem. Onun dışında Audi serisi A4'ten öncesi yalan zaten. Ama sen daha ne istediğini bilmiyorsun. Çok sportif sevmem diyorsun Scirocco nasıl diye soruyorsun. Bilemeyeceğim. Seçenek çok. Kafan sportife biraz ısındıysa Peugeot RCZ'ler 110.000 TL civarında. Düşünülebilir. Onun dışında daha business olan 508 ve Latitude'e bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 3 Temmuz 2014; 0:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Pardon 150 bine sıfır 5 serisi nerdeyse soyleyin de biz de alak

Borusanda 5.20i nin fiyatlarına bakın bir isterseniz.Donanım ekleyince 160'a felan güzel bir seçim

• Al bir 5.20i keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

CLA serisi beni çekiyor nedendir bilmiyorum. Ancak o paraya BMW almayın. Para lazım BMW için. 150 bin ile olacak iş değil. Ben CLA alırdım senin tarzını, istediğini bilmem. Onun dışında Audi serisi A4'ten öncesi yalan zaten. Ama sen daha ne istediğini bilmiyorsun. Çok sportif sevmem diyorsun Scirocco nasıl diye soruyorsun. Bilemeyeceğim. Seçenek çok. Kafan sportife biraz ısındıysa Peugeot RCZ'ler 110.000 TL civarında. Düşünülebilir.

nasıl yani hocam?

Bence full+full 3.20d veya 5.20i en iyi seçenekler. Yani ben düşünmezdim direkt bunları alırdım o paraya.

Şahsen ben 508 ve Latitude dururken 3.20 ye bakmam bile. 5.20 düşünülebilir ancak içi boş olacak.

• Volvo s60 a bakabilirsiniz o fiyata en donanimlisini bulunur bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

CLA serisi beni çekiyor nedendir bilmiyorum. Ancak o paraya BMW almayın. Para lazım BMW için. 150 bin ile olacak iş değil. Ben CLA alırdım senin tarzını, istediğini bilmem. Onun dışında Audi serisi A4'ten öncesi yalan zaten. Ama sen daha ne istediğini bilmiyorsun. Çok sportif sevmem diyorsun Scirocco nasıl diye soruyorsun. Bilemeyeceğim. Seçenek çok. Kafan sportife biraz ısındıysa Peugeot RCZ'ler 110.000 TL civarında. Düşünülebilir.

nasıl yani hocam?

Bence full+full 3.20d veya 5.20i en iyi seçenekler. Yani ben düşünmezdim direkt bunları alırdım o paraya.

Şahsen ben 508 ve Latitude dururken 3.20 ye bakmam bile. 5.20 düşünülebilir ancak içi boş olacak.

hocam renoyla pejoyla nasıl bmw yi karşılaştırıyorsunuz bide aynı sene. deseniz ki 2007 3.20 yerine sıfır 508 tamam da yine bir nebze , ikisinin sıfırı varken bunları seçmek de nedir

Ben business tipi arabalar hakkında çok bilgiliyim. 3.20 ile benim pejo ve reno bir değiller gerçekten. Bana göre pejo ve reno o 3.20 den daha üstünler. Benim tarzım bu. Ben BMW alacaksam bu 5.20 nin altına inmez. İnerse başka business tipi araç bakarım. Benim için bu tip araç bir adım öndedir ve sen Peugeot ile Renault'u çok hafife almışsın. Tamam Renault'un Broadway'i var Symbol'ü var ancak Latitude'ü de var. O Latitude'ün motor aksanı ve iç donanımı 5.20 ile hemen hemen aynıdır. ( M paket dahil değil tabii ki. ) Aynı olay Peugeot için de geçerlidir. Latitude'ün motor aksanı nasıl aynı oluyor dersen motoru Elf'e aittir. M paket olmayan 5.20 ile aynı verimi alırsınız. Mobil olduğum için uzun sürüyor kusuruma bakmayın.

• Bugün ataşehirde BMW bayisinden aldığım fiyat gayet uygundu.320 ied için estoril mavisi harman kardon,m paket,2ufak paket eklemesiyle fiyat 153.000tl.idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meşhurkeladam -- 3 Temmuz 2014; 0:41:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbobenzina kullanıcısına yanıt
    Dizel için soyledim yaziya eklemeliydim pardon. Yukarda 520d ornek veren arkadas vardi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl yani hocam?

hocam renoyla pejoyla nasıl bmw yi karşılaştırıyorsunuz bide aynı sene. deseniz ki 2007 3.20 yerine sıfır 508 tamam da yine bir nebze , ikisinin sıfırı varken bunları seçmek de nedir

Ben business tipi arabalar hakkında çok bilgiliyim. 3.20 ile benim pejo ve reno bir değiller gerçekten. Bana göre pejo ve reno o 3.20 den daha üstünler. Benim tarzım bu. Ben BMW alacaksam bu 5.20 nin altına inmez. İnerse başka business tipi araç bakarım. Benim için bu tip araç bir adım öndedir ve sen Peugeot ile Renault'u çok hafife almışsın. Tamam Renault'un Broadway'i var Symbol'ü var ancak Latitude'ü de var. O Latitude'ün motor aksanı ve iç donanımı 5.20 ile hemen hemen aynıdır. ( M paket dahil değil tabii ki. ) Aynı olay Peugeot için de geçerlidir. Latitude'ün motor aksanı nasıl aynı oluyor dersen motoru Elf'e aittir. M paket olmayan 5.20 ile aynı verimi alırsınız. Mobil olduğum için uzun sürüyor kusuruma bakmayın.

O yuzden mi 3 serisi teknoloji harikasi ilan edildi. Yav birak Allah askina bana renault ile bmw yi kiyaslama.fransiz hayranligi sezdim sende. O Peugeot rcz ye de gelince onlari oyle 2. El kolay kolay elden cikaramazsin alirken butun kriterler dusunulmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Aşırı spor sevmem diyip scirocco 2.0 tsi 255hp nasıl demek ? O fiyata c180 amg alınabilir. Yada dizel isteniyorsa cla 180 cdi ki aşırı pahalı ve gereksiz bir motor- araç kombinasyonu. 320d bomboş alınırsa o fiyata gelirmi bilmiyorum ama sanırım daha pahalıya gelicektir. a4 2.0 tdi lar 140 bandına alınabiliyor ancak kasa değişimi çok yakın.

Scirocco öyle hafife alinacak bi araba degil yalniz. O 255 bg 2.0 tfsi scirocco, dedigin arabalari havada karada uçurur.

• f30 3.20 dizel alınacak enler arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl yani hocam?

O yuzden mi 3 serisi teknoloji harikasi ilan edildi. Yav birak Allah askina bana renault ile bmw yi kiyaslama.fransiz hayranligi sezdim sende. O Peugeot rcz ye de gelince onlari oyle 2. El kolay kolay elden cikaramazsin alirken butun kriterler dusunulmeli.

1. İmzamda 1 tane Fransız arabası var mı? Yok. 2. olarak 3.20 yi sevmiyorum ben. Bu kadar açık yazmam mı lazım dı illa ki. 5 serisi ve sonrası iyidir benim gözümde. Aynı şekilde Audi'de de 5 serisi ve sonrası. 3.20 yi alana kadar alacağım araçlar yukarıdakiler. Ya sizde anlama kıtlığı var ya da BMW sevdalısısınız bilemiyorum. Tercih meselesi. 3.20 yi sevmiyorum. İsterse dünyanın en iyi otomobili seçilsin. O parayı ona vermem.

• C180 amg alırdım hiç düşünmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Aşırı spor sevmem diyip scirocco 2.0 tsi 255hp nasıl demek ? O fiyata c180 amg alınabilir. Yada dizel isteniyorsa cla 180 cdi ki aşırı pahalı ve gereksiz bir motor- araç kombinasyonu. 320d bomboş alınırsa o fiyata gelirmi bilmiyorum ama sanırım daha pahalıya gelicektir. a4 2.0 tdi lar 140 bandına alınabiliyor ancak kasa değişimi çok yakın.

geçen hafta bi abim a4 125 bin'e aldı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.