Şimdi Ara

150.000 tl için Sıfır Araba Tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben olsam bu 3 içinden karar verirdim ilk tercihim 3.20 sonra ds5 sonra 508 olurdu.

Fransız diye direkt atmayın ds5'in tasarımı tek kelime ile şahane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S line a4 çek mis yakıta süper arabanın kardeşim:)

• sedatyamaci S kullanıcısına yanıt
    BMW 3.20 yada 5.20 hocam
  • Bu araba işi korkunç bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulleyman

Fiyatlarını tam bilmiyom ama audi6 veya a8 iyidir

iyiki bilmiyorsun fiyatlarını

a6 = 210 bin

a8 = 600 bin başlar
  • sedatyamaci S kullanıcısına yanıt
    S60 D4 araştır derim 0-100 7sn üstelik dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: Turbobenzina

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

CLA serisi beni çekiyor nedendir bilmiyorum. Ancak o paraya BMW almayın. Para lazım BMW için. 150 bin ile olacak iş değil. Ben CLA alırdım senin tarzını, istediğini bilmem. Onun dışında Audi serisi A4'ten öncesi yalan zaten. Ama sen daha ne istediğini bilmiyorsun. Çok sportif sevmem diyorsun Scirocco nasıl diye soruyorsun. Bilemeyeceğim. Seçenek çok. Kafan sportife biraz ısındıysa Peugeot RCZ'ler 110.000 TL civarında. Düşünülebilir.

nasıl yani hocam?

Bence full+full 3.20d veya 5.20i en iyi seçenekler. Yani ben düşünmezdim direkt bunları alırdım o paraya.

Şahsen ben 508 ve Latitude dururken 3.20 ye bakmam bile. 5.20 düşünülebilir ancak içi boş olacak.

hocam renoyla pejoyla nasıl bmw yi karşılaştırıyorsunuz bide aynı sene. deseniz ki 2007 3.20 yerine sıfır 508 tamam da yine bir nebze , ikisinin sıfırı varken bunları seçmek de nedir

Ben business tipi arabalar hakkında çok bilgiliyim. 3.20 ile benim pejo ve reno bir değiller gerçekten. Bana göre pejo ve reno o 3.20 den daha üstünler. Benim tarzım bu. Ben BMW alacaksam bu 5.20 nin altına inmez. İnerse başka business tipi araç bakarım. Benim için bu tip araç bir adım öndedir ve sen Peugeot ile Renault'u çok hafife almışsın. Tamam Renault'un Broadway'i var Symbol'ü var ancak Latitude'ü de var. O Latitude'ün motor aksanı ve iç donanımı 5.20 ile hemen hemen aynıdır. ( M paket dahil değil tabii ki. ) Aynı olay Peugeot için de geçerlidir. Latitude'ün motor aksanı nasıl aynı oluyor dersen motoru Elf'e aittir. M paket olmayan 5.20 ile aynı verimi alırsınız. Mobil olduğum için uzun sürüyor kusuruma bakmayın.

Afedersin ama business'i bırak (ne demekse artık) normal araçlar hakkında dahi bilginizinin bi çay bardağını dolduracağını sanmıyorum.Renault'un D segmenti bir aracıyla BMW'nin e segmenti bir aracını aynı kefeye koymanız bunun en temel örneği

Sizde az bilgili olsaydınız ne demeye çalıştığımı anlardınız. Sabahtan beri tartışıyorum şu konuda. 5.20 ile aynı kefeye koyan yok. Bana göre Latitude çok iyi bir araçtır ve 5.20'ye benzer. Bu benim düşüncem, tecrübem. Benim imkanım olsa tabii ki 5.20 alırım. İmzamda da görüldüğü gibi 5 serisini çok severim. Ama siz başka yerlere çekiyorsunuz olayı.

Sizi tüm kendinizi net anlatamama sıkıntınıza rağmen sanırım anladım,demek istediğiniz ben bir Bmw alacaksam bu 5 serisi olur,3 serisi alacağıma Renault tercih ederim çünkü aynı kaliteyi sunuyor(her ne kadar yanlış olsada).Yani özetle 5 serisi almıyorsam Renoyu ve Pejoyu Bmw ye tercih ediyorum mantığındasınız.Yanlış mıyım? Bu sizin görüşünüz yalnız şunu belirteyim.Süspansiyonundan tutun,direksiyonundaki düğmeye,kaynak işçiliğine kadar BMW farkını ortaya koyar Renault,Ford,Volkswagen dinlemez.Her araç 0 iken güzeldir,aynı şartlarda 4 yıl geçince iki modeli her anlamda incelerseniz yıpranma paylarını görürsünüz,sadece iç mekan olarak değil,süspansiyonundan tutunda koltuk döşemesine kadar.Premium'un farkı da budur zaten millet boşuna ARMA'ya para vermiyor o armanın getirdiklerine para veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Yukardaki mesajlari okuduysan dizel icin belirttigimi soyledim.

Dizel için 68.000TL fark vermeye değecek ne iş yapar insanlar anlam veremem.

Tek fark dizel olmasi degil ayni zamnda motor ve beygir farki da var.

14 beygir için, 0-100'ü 0,8 saniye hızlı olduğu için 68.000TL vermek gerçekten çok mantıklıymış haklısınız.

Uzun vadede dizel'in ekonomisi başlar ama 64.000 tl verip ekonomik olan 5.20 dizeli almak cidden bu ekonomi olayına uzak bir rakam,dizelin benzinliye göre kendini telafi etmesi biraz zorlaşıyor bu durumda,ama bunun yanı sıra 1.6 motoru her ne kadar 170 beygir olsada ben bu motoru bu kasada mantıklı bulmuyorum.Sonuç olarak yanılmıyorsam 1.700 kilo civarı bir ağırlığı olan araç,yüklendiği zaman hem pek ekonomik olmaz hem de motoru 2.0 dizel bir araca göre daha çok yorulur,Daha fazla devir çevirir motor ve de turbo daha çok yorulur ve en sonunda motor ömründen feragat edilir.Ha atıyorum adam der ki ben bu araca en fazla 2,3 kişi binerim yükleme de yapmam o zaman çok güzel bir tercih olabilir 1.6 Prince motorlu bir 5.20i

• Abicim sen onu bunu bırak git volvo s80 paranı ver, allah sattırmasın Zırh gibi araba

• Konuda toplasan 1-2 tane düzgün yorum var.Gerisini kaldır AT YAV NE BOŞ ADAMLARSINIZ YAV.
    Biri gitmiş efenim 320ied'e m paket donanım almış.Biri gitmiş pejo ve reno ile bmwyi bir tutmuş.Birde artist m paketler hariç demiş...Tövbe tövbe m paket devri eskide kaldı.Sonra konu sahibi scirocco 255hp dsgli vw demiş.
    Yok yok siz toptan çıkın gidin burdan.Bune la, ayıptır günahtır yav.Konuya bak full sallamasyon.Konu sahibi ayrı bir boşlukta neyin kafasını yaşıyor bilemedim zaten.Yav çıkın gidin burası konu dışı değil.Allah Allah gece gece işssiz veletler.Tatil başladı tabi.Gidin okulunuzu okuyun dersinizi çalışın.
  • 320i ED alın hocam, sıfır gibi araçlar var gerçekten temiz sahibinden.com'da. Ki bütçenizden 30 35bin lira da yakıt parası kalmış olur.
  • İkinci el 520d

• obmann O kullanıcısına yanıt
    Ufak atmanız dileği ile HB atası Scirocco.

Üyenin tercih ettiği araç Scirocco R önden çekiş 2.0 vergisi ödeyeceğim ve o kadar da yakacağım.

Önden çekiş bir araba için değecek bir fiyat değildir bence şu şartlarda.

Önden çekiş 255 bg düşündürür şahsen ben almam.

Onun yerine tercih edecebileceğiniz araçlar varken ben önden çekiş bir araca o parayı vermezdim.

Bu arada sakın Fransız almayın diyebiliyorsanız kaç tane Fransız aracı aldınız ve bindiniz?
  • Subaru Outback 2.0 diesel olabilir, fiyatı 145 bin TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Konuda toplasan 1-2 tane düzgün yorum var.Gerisini kaldır AT YAV NE BOŞ ADAMLARSINIZ YAV.
    Biri gitmiş efenim 320ied'e m paket donanım almış.Biri gitmiş pejo ve reno ile bmwyi bir tutmuş.Birde artist m paketler hariç demiş...Tövbe tövbe m paket devri eskide kaldı.Sonra konu sahibi scirocco 255hp dsgli vw demiş.
    Yok yok siz toptan çıkın gidin burdan.Bune la, ayıptır günahtır yav.Konuya bak full sallamasyon.Konu sahibi ayrı bir boşlukta neyin kafasını yaşıyor bilemedim zaten.Yav çıkın gidin burası konu dışı değil.Allah Allah gece gece işssiz veletler.Tatil başladı tabi.Gidin okulunuzu okuyun dersinizi çalışın.

Sakin ol sampiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: meşhurkeladam

Bugün ataşehirde BMW bayisinden aldığım fiyat gayet uygundu.320 ied için estoril mavisi harman kardon,m paket,2ufak paket eklemesiyle fiyat 153.000tl.idi

3.20 i ed icin m paket gelmeye baslamismi acaba? Sport paket olmasin o cunku 3.20d ile 3.16 da var sadece m paket

• BMW 3.20D der çıkar giderim ;)
  • Volvo S60 Mercedes CLA serisi bakılabilir arkadaşın dediği gibi Subaru forester bakılabilir ama ikinci eli sıkıntıdır

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.