Şimdi Ara

150.000 tl için Sıfır Araba Tavsiyesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedatyamaci

Arkadaşlar yeni bir araba almak istiyorum. Aşırı klasik yada aşırı spor arabaları sevmem. Bana tavsiyeleriniz varsa dikkate alabilirim. Ben Audi, Mercedes, Bmw üzerinde duruyorum. Ama bu esnada gözümden neler kaçıyor merak ediyorum. :) Teşekkürler, saygılar...

Volvo S60 1.6D otomatik vites R-Design + paketler paketler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Ufak atmanız dileği ile HB atası Scirocco.

Üyenin tercih ettiği araç Scirocco R önden çekiş 2.0 vergisi ödeyeceğim ve o kadar da yakacağım.

Önden çekiş bir araba için değecek bir fiyat değildir bence şu şartlarda.

Önden çekiş 255 bg düşündürür şahsen ben almam.

Onun yerine tercih edecebileceğiniz araçlar varken ben önden çekiş bir araca o parayı vermezdim.

Bu arada sakın Fransız almayın diyebiliyorsanız kaç tane Fransız aracı aldınız ve bindiniz?

Senin dedigin gibi millet yapsaydi piyasada 2.0 motor ve üzeri arac satilmazdi.zaten 2.0 motor turkiye sartlarinda gayet ideal bi motordur bana gore.hadi 3.0 desen anlarim da 2.0 gayet ideal.zaten araci size onermiyoruz onerdigimiz kisi 2.0 motorun vergisini odemeye razi size soz dusmez. Evet hatchbacklerin atasidir scirocca bu acik net.

Edit=cok fransiz arabasina binmedim ama yolda kendine guvenen cok fransiz arabasi ezdim.(ezdiklerim oyle clio, megan da degildi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obmann -- 3 Temmuz 2014; 15:36:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 150.000 tl için Sıfır Araba Tavsiyesi

Arabayı verip para mı alacaksınız?

• Ülkemizde araba fiyatları ciddi saçmalamaya başladı. Euro arttı diye arttırmak vergi arttı diye arttırmak bir yere kadar anlamlı olabilir ama artık yaptıkları hiç mantıklı değil. Zaten satış rakamları da bunu gösteriyor.
    Ayrıca Mercedes varken 120 bin tl civarına neden gidip mondeo,passat vs D sınıfı bir araç alalım? Bence hiç manası kalmadı artık.
  • Volvo s60 r desing full iyi bir seçim olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebestornothing

quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

Orijinalden alıntı: sedatyamaci

Volkswagen Scirocco 2,0 TSI 255 PS DSG
    için ne dersiniz ?

Valla hatchback dusunuyosaniz sciroccodan daha iyi bir hatchback gormedim. Hatchbacklerin atasi olarak gecer scirocco. Guzel secim tabiiki alinabilir. Illa bmw,mercedes alincak diye bi kural yok.

Hatchbacklerin allahi tillahi olarak gecer yanlis bilgilendirmeyelim lutfen.

Bkz:Mercedes-Benz A 45 AMG

ironi yapmıştım

• Hocam aşırı spor,klasik sevmem demişsiniz scirocco 2.0 falan diyorsunuz Mercedes çok klasik gibi bir ibare gördüm yanlış olmasın da haklısınız ama bence Mercedes CLA 180-200 bu algıyı yıkar Benim şahsi görüşüm bu.Tam size göre bence.Bende çok farklı hisler yaratıyor bu araç.150 binlik bütçem olsa değerlendireceklerim arasında ilk 3'e girer bence.

CLA 200 Benzinli :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-kok-grup-amg-paket-sifir-km-cla-200-cam-tavan-geri-gorus-169987057/detay

CLA 180 Dizel :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-cabir-den-2014-0-km-mercedes-cla-180-cdi-amg-full-plusfull-169611769/detay

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykk -- 3 Temmuz 2014; 18:11:24 >
  • MERCEDES C180 AMG
    kararını kıldım.
    Umarım pişman olmam hacılar.
  • Gönlünüzden ne geliyorsa onu alın siz.C180 AMG 'de güzel ama CLA 200 AMG'yi de sürme imkanınız varsa yakından bakın derim.
  • obmann O kullanıcısına yanıt
    Ezdiğiniz fransız arabları Clio,Megane değilse o zaman 1.5Dci Latitude ile,C5 ve 508 1.6HDİ ezdiniz o zaman.

Ben 2.0 olduğu için alınmaz demiyorum o güçte önden çekiş bir araç alınmaz demiyorum hem o kadar vergi ödüyorsanız ve sportiflik önemliyse bence önden çekiş bir araca o kadar para verilmez dedim.

Yani 2.0 olması değil önden çekiş olması problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Konuda toplasan 1-2 tane düzgün yorum var.Gerisini kaldır AT YAV NE BOŞ ADAMLARSINIZ YAV.
    Biri gitmiş efenim 320ied'e m paket donanım almış.Biri gitmiş pejo ve reno ile bmwyi bir tutmuş.Birde artist m paketler hariç demiş...Tövbe tövbe m paket devri eskide kaldı.Sonra konu sahibi scirocco 255hp dsgli vw demiş.
    Yok yok siz toptan çıkın gidin burdan.Bune la, ayıptır günahtır yav.Konuya bak full sallamasyon.Konu sahibi ayrı bir boşlukta neyin kafasını yaşıyor bilemedim zaten.Yav çıkın gidin burası konu dışı değil.Allah Allah gece gece işssiz veletler.Tatil başladı tabi.Gidin okulunuzu okuyun dersinizi çalışın.

Sakin ol sampiyon

Ulan sen kimsin kime sampiyon diyorsun? Nereden geliyor bu samimiyet?

• quote:

Orijinalden alıntı: y_a_s

hocam arkadaş 6.5 demiş ama motortrendin yaptığı testlerde 6.2 çıkmış buyrun linki :

http://www.motortrend.com/oftheyear/suv/1312_2014_suv_of_the_year_subaru_forester/

6.5 i ortalama soyledim.birde bize araç bildigim kadarıyla 10 hp düşük geliyor

• mng1 M kullanıcısına yanıt
    evet bize gelenler 10 hp düşük ancak o 10 hp en fazla 0.1-0.2 saniyeoynatır aynı araç sadece 10 hp düşük :) Zaten subaru trdeki 7.5 saniye yanlış 2.5 litre turbosuz benzinli model 7.5 saniyede çıkıyor 100 kmye :)
  • Kendine cok guvenen latitude ve ds5 sürücülerine ufak bi ayar verdim.
    Önden cekisli arabaya binmemek sizin tercihinizdir. Tamam bugun bmw,audi gibi markalar genelde arkadan itişli araba yapiolar. Ben arkadan itise de suc bulmuyorum bana gore de sportiflik acisindan daha avantajlidir ancak agir hava koşullarında bu avantaj değişir.
    Ancak bi arabanin gidisi iyiyse sırf önden çekisli diye o arabaya garezli bakmam. Benim anlatmak istedigim olay Scirocconun onden cekisli olmasina ragmen gayet sportif ve performansli bi aractir. Kisisel tercihinizdir ama bu başka birini de arkadan itiş almaya zorlamaz. Bana gore arkadan itiş bitek pistte avantantaj saglar. Tamam virajlari daha güzel aliyo ancak 250-300 ile viraja girmediginiz muddetce savrulmazsiniz sciroccoyla merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Konuda toplasan 1-2 tane düzgün yorum var.Gerisini kaldır AT YAV NE BOŞ ADAMLARSINIZ YAV.
    Biri gitmiş efenim 320ied'e m paket donanım almış.Biri gitmiş pejo ve reno ile bmwyi bir tutmuş.Birde artist m paketler hariç demiş...Tövbe tövbe m paket devri eskide kaldı.Sonra konu sahibi scirocco 255hp dsgli vw demiş.
    Yok yok siz toptan çıkın gidin burdan.Bune la, ayıptır günahtır yav.Konuya bak full sallamasyon.Konu sahibi ayrı bir boşlukta neyin kafasını yaşıyor bilemedim zaten.Yav çıkın gidin burası konu dışı değil.Allah Allah gece gece işssiz veletler.Tatil başladı tabi.Gidin okulunuzu okuyun dersinizi çalışın.

Valla hocam o bmw ile renaultu bir tutan adam latitudeye E sinifi demistir. Zaten orda tartismayi sonlandirmaya karar verdim. 5.20i ile renault latitudeyi bir tutan adamdan bi halt olmaz.

O değilde ayar verdiğiniz Latitudelerin 0-100 hakkında ve ağırlığı hakkında bilginiz vardır umarım.1.5Dci motoru var.O ağırlığa o motor iyi bile gidiyor.

Latitude 0-100 12.5 saniye o kadar ağırlıkta en az bence 14 saniye olur.

DS5 tahminim siz hep HDİ olanlara denk geldiniz onların zaten aynen latitude gibi tassaruf için.

1.6THP ile rakipler.

Aracınız ne acaba?
  • quote:

O değilde ayar verdiğiniz Latitudelerin 0-100 hakkında ve ağırlığı hakkında bilginiz vardır umarım.1.5Dci motoru var.O ağırlığa o motor iyi bile gidiyor.

DS5 tahminim siz hep HDİ olanlara denk geldiniz onların zaten aynen latitude gibi tassaruf için.

1.6THP ile rakipler.

Aracınız ne acaba?

Imzamdaki 3.16i comfort.

• quote:

1.6THP ile rakipler.

Aracınız ne acaba?

Yalniz sunu soyleyeyim otobanda hareket halindeyken yaristim. O yuzden ağırlık pek etkili degil.

Niye otobanda yer çekimi yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.