Şimdi Ara

150.000 tl için Sıfır Araba Tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nerden aldinjz 0 km bizede dediler 120 ye dustu diye baktik hala 140

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW Scirocco 2,0 TSI DSG tadından yenmez kral bir araçtır. kısmetse bende düşünüyorum.
  • al bi jeep kullan ya napcan sporu
  • C180AMG

• quote:

Orijinalden alıntı: ysyselimy

quote:

Orijinalden alıntı: meşhurkeladam

Bugün ataşehirde BMW bayisinden aldığım fiyat gayet uygundu.320 ied için estoril mavisi harman kardon,m paket,2ufak paket eklemesiyle fiyat 153.000tl.idi

3.20 i ed icin m paket gelmeye baslamismi acaba? Sport paket olmasin o cunku 3.20d ile 3.16 da var sadece m paket

Hocam sag çamurlugun orada M Logosu vardı zaten oraya çok takıldım.Hatta sadece M pakete özgü olan estoril maviside alınabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

CLA serisi beni çekiyor nedendir bilmiyorum. Ancak o paraya BMW almayın. Para lazım BMW için. 150 bin ile olacak iş değil. Ben CLA alırdım senin tarzını, istediğini bilmem. Onun dışında Audi serisi A4'ten öncesi yalan zaten. Ama sen daha ne istediğini bilmiyorsun. Çok sportif sevmem diyorsun Scirocco nasıl diye soruyorsun. Bilemeyeceğim. Seçenek çok. Kafan sportife biraz ısındıysa Peugeot RCZ'ler 110.000 TL civarında. Düşünülebilir.

nasıl yani hocam?

Bence full+full 3.20d veya 5.20i en iyi seçenekler. Yani ben düşünmezdim direkt bunları alırdım o paraya.

Şahsen ben 508 ve Latitude dururken 3.20 ye bakmam bile. 5.20 düşünülebilir ancak içi boş olacak.

hocam renoyla pejoyla nasıl bmw yi karşılaştırıyorsunuz bide aynı sene. deseniz ki 2007 3.20 yerine sıfır 508 tamam da yine bir nebze , ikisinin sıfırı varken bunları seçmek de nedir

Ben business tipi arabalar hakkında çok bilgiliyim. 3.20 ile benim pejo ve reno bir değiller gerçekten. Bana göre pejo ve reno o 3.20 den daha üstünler. Benim tarzım bu. Ben BMW alacaksam bu 5.20 nin altına inmez. İnerse başka business tipi araç bakarım. Benim için bu tip araç bir adım öndedir ve sen Peugeot ile Renault'u çok hafife almışsın. Tamam Renault'un Broadway'i var Symbol'ü var ancak Latitude'ü de var. O Latitude'ün motor aksanı ve iç donanımı 5.20 ile hemen hemen aynıdır. ( M paket dahil değil tabii ki. ) Aynı olay Peugeot için de geçerlidir. Latitude'ün motor aksanı nasıl aynı oluyor dersen motoru Elf'e aittir. M paket olmayan 5.20 ile aynı verimi alırsınız. Mobil olduğum için uzun sürüyor kusuruma bakmayın.

Senin arabalardan bi halt anlamadığın "motor elf e aittir... "burdan belli zaten boş konuşma da birşey zannetmesinler.Elf motor yağı üreticisidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladyator] -- 3 Temmuz 2014; 12:28:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Forester-14

Subaru Outback 2.0 diesel olabilir, fiyatı 145 bin TL.
     150.000 tl için Sıfır Araba Tavsiyesi

nokta

• Volvo s60 2.0 d 400 tork 181 beygir 0-100 7.2 sn ve alacagin fazla dolu bir arac olur

• C180,320D,Passat alınabilir.
  • hayret passat öneren pek olmamış

ben o paraya dolu donanımlı bir F30 alırdım, hiç düşünmeden hemde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Yukardaki mesajlari okuduysan dizel icin belirttigimi soyledim.

Dizel için 68.000TL fark vermeye değecek ne iş yapar insanlar anlam veremem.

68 bin TL ye benim arabadan 4 tane alınıyor :)))))
  • Latitude Full 80.000 civarı değil mi fiyat olarak? 2013 model bahsediyorum. 2014 modeller daha pek gelmedi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

Orijinalden alıntı: sedatyamaci

Volkswagen Scirocco 2,0 TSI 255 PS DSG
    için ne dersiniz ?

Valla hatchback dusunuyosaniz sciroccodan daha iyi bir hatchback gormedim. Hatchbacklerin atasi olarak gecer scirocco. Guzel secim tabiiki alinabilir. Illa bmw,mercedes alincak diye bi kural yok.

Hatchbacklerin allahi tillahi olarak gecer yanlis bilgilendirmeyelim lutfen.

Bkz:Mercedes-Benz A 45 AMG

• mhim12345 kullanıcısına yanıt
    Bayide öyle derler kesin alıcı ol 125 alırsın. Ama boş arabaya o kadar para çok alıcak olsam mazdalara Volvo'ya bakarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqq1assi

quote:

Orijinalden alıntı: sulleyman

Fiyatlarını tam bilmiyom ama audi6 veya a8 iyidir

A8 demiş gerçekten fiyatını bilmediğin belli 5 tane araba alırsın ona

+1

• EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    2013 7 bin km baya dolu bir 316i 110 bin onu alicam heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: mhim12345

2013 7 bin km baya dolu bir 316i 110 bin onu alicam heralde

aynen daha mantıklı olur hiç değilse dolu bir arabaya binmiş olucaksın ne diyelim hayırlı olsun
  • mng1 M kullanıcısına yanıt
    Forester 2.0 Turbo'nun 0-100 hızlanmasının 6.5 saniye olduğu bilgisini nerden aldınız acaba kaynak göstermeniz mümkün mü ?
  • Volvo s80

• hocam arkadaş 6.5 demiş ama motortrendin yaptığı testlerde 6.2 çıkmış buyrun linki :

http://www.motortrend.com/oftheyear/suv/1312_2014_suv_of_the_year_subaru_forester/
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.