Şimdi Ara

150-160 Bin Arası Araç Tavsiyesi - Seat Ateca vs 3008 Seçimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Ben de 3008 niyetindeyim ama uzun vadede dağılır mı malzeme kalitesi o konuda emin olamıyorum. Wag grubu araçlara ne kadar pahalı desek de o konuda gayet iyiler. Geçmiş 308 tecrübelerinden yola çıkarak bu yorumu yapıyorum, güncel araçlarda kalite yükseldiyse tabi iş değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Ben de 3008 niyetindeyim ama uzun vadede dağılır mı malzeme kalitesi o konuda emin olamıyorum. Wag grubu araçlara ne kadar pahalı desek de o konuda gayet iyiler. Geçmiş 308 tecrübelerinden yola çıkarak bu yorumu yapıyorum, güncel araçlarda kalite yükseldiyse tabi iş değişir.
    Kardeş 3008 al geç.i-cockpit falan harika.motor ve şanzuman desen zaten en iyilerinden.sen dağılır diyenlere bakma.zaten forumda herkes araç konusunda uzman.ben 6 senedir 2012 5008 kullanıyorum.bakımdan bakıma servise giderim.6 senelik araç ama bilmeyen biri sıfır sanar.

• Bana 3008 daha cazip geliyor.En azından tam otomatik vites.Büyükşehir trafiğinde düz vites insanı canından bezdirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda2007 -- 22 Temmuz 2018; 23:45:33 >
  • Ateca kullanıcısı olarak yazıyorum.

Benzin otomatik olsaydı kesinlikle alın derdim ama dizel manuel hem donanım olarakta düşük geliyor hem manuel. Eğer ki donanım eklettiririm diyorsanız olabilir. Çünkü gerçekten işe yarar donanımlar var. Pedallı bagaj, led far, apple car play vs. Ama 3008 in donanımı daha doludur zannımca. Eğerki otomatikse 3008 alın derim. Yoksa aradaki farkla donanım eklenerek Ateca alın derim.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Ateca üst ötv dilimine girmeden önceki ellerinde son kalan araçmış. Dizel manuel style ek olarak sadece cam tavan + ambiyans aydınlatması var. 149.900 TL dediler. Zaten bu araç satıldıktan sonra 165.000 bandında olacağını söylediler.

Benzinli otomatik style - cam tavansız araç için 139.000 TL dediler, ondan da 1 adet var. 3008'de aslında active giriş paketi oluyor ama üzerine sportpack eklendiğinde arka karartılmış camlar, kablosuz şarj gibi bazı özellikler geliyor.

Ateca'ya opsiyon ekletme şansı yok zaten araç showroom'da hazır.
  • Ateca mı ?

70 ile geyik testinden gecemeyen araba miydi o ?

• 3008 iç dış çok iyi tasarım...

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    72 ile geçememiş, az önce izledim.
    3008 80 ile geçiyor.
    Tiguan sanırım 82 ile geçiyordu. :)
  • Yıl 2018, yavaştan elektrikli araçlara geçiş dönemine girerken; yakıt sistemi her ne olursa olsun manuel vites araç AL-IN-MAZ...!
    Zaten otomatiğe alışıksanız tekrardan manuele dönmezsiniz (attan inip eşşeğe binmek), manuel vites; sürücü için araç kullanım konforunu düşüren önemli bir unsurdur.
    Not: Yazdıklarım; drag yanlama vb tür aktivitelerle işi olmayan, konfor odaklı ortalama sürücüler içindir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 23 Temmuz 2018; 10:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

Yıl 2018, yavaştan elektrikli araçlara geçiş dönemine girerken; yakıt sistemi her ne olursa olsun manuel vites araç AL-IN-MAZ...!
    Zaten otomatiğe alışıksanız tekrardan manuele dönmezsiniz (attan inip eşşeğe binmek), manuel vites; sürücü için araç kullanım konforunu düşüren önemli bir unsurdur.
    Not: Yazdıklarım; drag yanlama vb tür aktivitelerle işi olmayan, konfor odaklı ortalama sürücüler içindir...

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Başka showroomlara bakma fırsatınız varsa bakın derim. Ateca için forumlarda hatırlıyorum opsiyon ekletip alan vardı dizel manuele. Yerine göre de farklılık gösterebiliyordur belki.

139bin iyi fiyat aslında. Çok km yapmıyorsanız alınabilir ama donanım eksiği var. Hiç yoktan elektrikli bagaj eklense on numara olur.

3008i hiç incelemedeğim için kıyas yapamıyorum. Mazur görün. Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun.

• Güncel 3008 hem araç hemde piyasa olarak ateca dan üstün durumda. Bende ateca dan çok umutluydum hatta almaya niyetlendim bir ara ancak ülkemizde tutmadi. Ben olsam 3008 i seçerdim. Her açıdan güzel bir araç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

Kardeş 3008 al geç.i-cockpit falan harika.motor ve şanzuman desen zaten en iyilerinden.sen dağılır diyenlere bakma.zaten forumda herkes araç konusunda uzman.ben 6 senedir 2012 5008 kullanıyorum.bakımdan bakıma servise giderim.6 senelik araç ama bilmeyen biri sıfır sanar.

Alıntıları Göster
    ilk gelen yeni 3008 lerden birini almıştım.

geçen hafta 4.000 km yol yaptım, karadeniz yaylalarını gezdik. Araç 40.000 km yi geçti.
    Hala dağılma vs. durumları yok. trim sesi sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas1000

ilk gelen yeni 3008 lerden birini almıştım.

geçen hafta 4.000 km yol yaptım, karadeniz yaylalarını gezdik. Araç 40.000 km yi geçti.
    Hala dağılma vs. durumları yok. trim sesi sıfır.

Alıntıları Göster
    İyiymiş gerçekten maşallah

• Bu sınıfta daha köklü olan Tiguan öneririm, Ateca 2. eli henüz oluşmadı ve rakamlardan şu ana kadar tutulmadığını söylemek mümkün.

Peugeot kesinlikle önermem (istenilen kalite seviyesine ulaşması için 5-10 senelik AR-GE çalışmasına ihtiyaçları var)

Opel'den kurtulmak güzel olmuş, diğer seçimlerden hepsi mantıklı, CLA'ya geçerek segment yükseltmek mantıklı olabilir.
  • hocam bi de kodiaq ve karoq a da bakın derim.Ateca'dan daha güzel araçlar zannımca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamanda 150-160 binTL parayı arabaya gömmek ölü yatırım başka bir şey değil. Elindekinin kıymetini bilmek lazım. 135bin TL paran varsa 125binTL lık araba al. üstüne alacağın 20000TLyi krediyi 2 yılda ödesen 25000TL olarak ödeyeceksin. Kenarda hiç paran kalmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.