Şimdi Ara

150-160 Bin Arası Araç Tavsiyesi - Seat Ateca vs 3008 Seçimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
7.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şuan 3008 kullanıyorum, marka yönlendirmesi yapmamak adına iki markayı karşılaştırmayacağım objektif gelmeyebilir. Fakat bu devirde manuel bir SUV'u ikinci elde kime satacaksınız? Ki SUV ler içerisinde en tutulmayan model birde. 6 aylık satış adedi 411. 3008 6 aylık satış adedi 4416. Maalesef ülkemiz şartlarında arabanın ikinci el piyasasını düşünmek zorundayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri

Bu sınıfta daha köklü olan Tiguan öneririm, Ateca 2. eli henüz oluşmadı ve rakamlardan şu ana kadar tutulmadığını söylemek mümkün.

Peugeot kesinlikle önermem (istenilen kalite seviyesine ulaşması için 5-10 senelik AR-GE çalışmasına ihtiyaçları var)

Opel'den kurtulmak güzel olmuş, diğer seçimlerden hepsi mantıklı, CLA'ya geçerek segment yükseltmek mantıklı olabilir.
    CLA ve segment yükseltmek?
    CLA E segment, Astra B segment falan mı?
  • 125 Bin'e 1.0 Motor benzinli manuel cam tavanlı araç var 125.000 TL.
  • s700 kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar her ikisi de C segmentte yer aldığı söylense de Düşük gelir düzeyine hitap eden bir otomobilden Premium sınıf mensubu bir otomobile geçiş yapmak ciddi kalite farkı oluşturacaktır.

Egea da Astra da Golf de C segment ama kalite farkı yadsınamaz, Egea'dan CLA'ya geçen bir kişinin aynı sınıfta bir araç almış olduğunu söylemek doğru olmaz.
  • quote:

Her ne kadar her ikisi de C segmentte yer aldığı söylense de Düşük gelir düzeyine hitap eden bir otomobilden Premium sınıf mensubu bir otomobile geçiş yapmak ciddi kalite farkı oluşturacaktır.

Egea da Astra da Golf de C segment ama kalite farkı yadsınamaz, Egea'dan CLA'ya geçen bir kişinin aynı sınıfta bir araç almış olduğunu söylemek doğru olmaz.
    Aynı segment'e sokulması sizin öznel kararlarınızla olmaz. Egea'dan CLA'ya geçen kişi aynı segmentte bir araç almış olur fakat marka ve kalite algısı daha yüksek bir markanın aynı segmentindeki aracını almış olur. Sonuçta aynı segment değil diyemezsiniz.
  • s700 kullanıcısına yanıt
    Aynı segment içinde kalite çok değişken olabilir, kalite ile segment kavramları ayrı

Bugün CLA fiyatına 3 tane Egea alınabiliyor, aynı segment içinde Astra'dan CLA'ya geçince sınıf yükseltmiş oluyor

Segment ayrımı teorik bir vasıflandırma, segment kaliteyi gösteren bir tasnif sistemi değil

Düşük kaliteli alt gelir grubuna hitap eden araçlar ile premium markalar arasında büyük fark var, aynı segment bile olsa sınıf farkı var.
  • quote:

Aynı segment içinde kalite çok değişken olabilir, kalite ile segment kavramları ayrı

Bugün CLA fiyatına 3 tane Egea alınabiliyor, aynı segment içinde Astra'dan CLA'ya geçince sınıf yükseltmiş oluyor

Segment ayrımı teorik bir vasıflandırma, segment kaliteyi gösteren bir tasnif sistemi değil

Düşük kaliteli alt gelir grubuna hitap eden araçlar ile premium markalar arasında büyük fark var, aynı segment bile olsa sınıf farkı var.
    Hocam benimle aynı şeyleri yazıyorsun. Aynı segmentte ama farklı kalitede araçlar diyorum zaten. İlk başta segment değiştirir dedin, sonra şimdi aynı segment sınıf farklı diyorsun. İki araçta C segment işte neyini uzatıyorsun ki..
    Kalite işine girersek çıkamayız içinden. Kalite kime göre kalite. Sana kaliteli gelen bana gelmeyebilir. Ki Egea ile CLA'nın aynı kalitede olduğunu da kimse öne sürmedi zaten.

• 2018 Model - 2.600 KM'de Active - Sportpack EAT6 araç için kapora gönderdim. Fiyat 158.000 TL.
    Araç trafiğe çıkış tarihi 11.05.2018. 2 aylık araç.
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Renk ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

2018 Model - 2.600 KM'de Active - Sportpack EAT6 araç için kapora gönderdim. Fiyat 158.000 TL.
    Araç trafiğe çıkış tarihi 11.05.2018. 2 aylık araç.
    Dizel mi

• bende345 kullanıcısına yanıt
    defiant82 kullanıcısına yanıt
    Gri Renk araç.

@defiant82: Evet dizel otomatik araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Gri Renk araç.

@defiant82: Evet dizel otomatik araç.
    Çok kelepir fiat 9 yıl sorunsuz rahat güvenle binersiniz .Uzun ömürlü araç

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, yerinizde olsam bende 3008 alırdım. Kazasız belasız sürüşleriniz olsun.

• Teşekkür ederim arkadaşlar. Yarın bakmaya gideceğiz. Araç 11 mayıs 2018 tescil tarh ve kia bayisi adına tescilli. Bir sorun çıkmazsa alacağız kaporasını gönderdim.

• senin gönlün 3008 de al gitsin, 15 20 bin kredi nedir ki öder gecersin, fazla düşünme, arac garanti kapsamadı sonuçta bir şey olmaz korkma, ateca tavsiye etmem manuel bir kere en önemlisi, bmw 116 d ikame arac olarak sürdüm bir kere sürüş keyfi olan bir araçtı, golfe o kadar para hele astradan sonra verilmez, cla yakışıklı ama konforsuz bir araç, a3 sedan da bence güzel bir araç o da düşünülebilir, ama bunların arasında 3008 en mantıklısı gibi gözüküyor, hayırlısı olsun.

• Aktive için fiyat fazla bence. 2016 allure ep 160 civarıydı.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Şuanda 175-180 bandında maalesef. 2018 active+ sport pack araç 2639 Km’de. Bugün gittim inceledim cuma teslimat.

Bu araç.

• HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    Size yarın uzun uzadıya net hesapla cevap yazacağım ama bu saatte değil.

Ayrıca c segment değil suv segment bir araç alıyorum. Yahu bagajı yetmiyor arabanın, valizi sığdıramayıp kenarda 150-160 bin liram olsa ne işe yarayacak? Eşim annem veya kardeşim sıkıştıktan sonra içine edeyim öyle kenardaki doların euro’nun. Ki size o gün de söylemiştim yatırım yapmadığımı nereden biliyorsunuz diye?

Dün 4.74 dolar alıp bugün 4.85 verdiğimi size ifade etmek zorunda mıyım? 3.200 lira sırf buradan geldiğini söylemem mi gerek?

Ayrıca ödediğiniz faiz bilmem ne diyorsunuz, 0.49 faizden 2 yıl vadeli kullanmıştım. Ödediğim net faiz 2030 TL. Bugünkü hesabına göre de aldığım kredi düşük bir miktar ve ödeyeceğim net faiz 1.5 yılın sonunda 4.050 TL. Bu faizi bugün çıkardım zaten dolar al sattan.

Ama size net dolar hesabı döküm yapıp yazacağım tek tek kurlara bakarak merak etmeyin.

Ekleme: Ayrıca İstanbul’da ortalama bir evim var, 2.yi alıp kiracı ile mi uğraşayım ? Kaç sene yaşıyoruz, ölmeyecek miyiz? Yemeyenin parasını çok güzel yiyen çocuklar gördüm merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 25 Temmuz 2018; 0:48:18 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.