Selamlar herkese, bir mouse almak niyetindeyim ve size de danışmak istedim. Daha çok Dota 2 ve FPS oyunlar oynarım. Daha önce Rival 300 kullandım bir süre ve elime biraz büyük geldiğini söylemeliyim, o yüzden nispeten küçük yazdım başlığa. 150-200 liradan fazla vermek istemiyorum arkadaşlar, illa bu fiyatlara çıkmak zorunda da değiliz, güzel bir fiyat performans ürünü olduğu sürece sorun yok. Bir de, şu yeni çıkan Rival 110 gözüme takıldı, internette de pek bir incelemesini falan bulamadım, bu cihaz ile de bilgisi olan varsa, bildiklerini ve görüşlerini duymak isterim. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin, şimdiden herkese teşekkür ederim.
Yok mu yardımcı olabilecek kimse?
quote:
Orijinalden alıntı: yusufbaba3211
butcen fare ıcın ıdeal sana onercegım cooler master kendım kullanıyorum 7200 dpi olması cok ıyı fıyatına gore almanı tavsıye ederım geri donus yaparsan sevınırım
Öncelikle öneri için teşekkür ederim fakat Cooler Master markasına biraz tereddütle yaklaşıyorum. Ayrıca bildiğim kadarı ile fare üzerindeki tuşlara istediğimiz görevleri atayabileceğimiz bir programı da bulunmuyor sanırım firmanın. Başka öneriniz var ise onları da yazarsanız memnun olurum.
yabancı forumlarda logitech'in g serilerinin sensörleri iyi diyorlar ama mouselar biraz küçük g serisi gerçekten ben denedim. ama sadelik olsun v.s o seri güzel bence.
quote:
Orijinalden alıntı: parskan34
yabancı forumlarda logitech'in g serilerinin sensörleri iyi diyorlar ama mouselar biraz küçük g serisi gerçekten ben denedim. ama sadelik olsun v.s o seri güzel bence.
G serisi derken? Logitech farelerin neredeyse hepsinin modeli G... diye biliyorum, yanlış mı biliyorum acaba? Hepsi iyi demeye mi çalıştınız?
@leogregory
Ne yazık ki İstanbul'da yaşamıyorum yani gidip deneyecek imkanım yok. Fakat asıl düşüncem, inceleme videolarını, karşılaştırmalarını falan izleyerek bir fikir edinebilmek. Çünkü eğer Rival 100'den pek bir farkı yoksa aradaki fiyat farkını verip Rival 110 almaya gerek yok sanırım. Siz de düşünürsünüz konu hakkında?