Şimdi Ara

150-200 tlye CS:GO da 50 fps verecek ekran kartı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150-200 tlye CS:GO da 50 fps verecek ekran kartı arıyorum öneri verirmisiniz sistemim şu
    150-200 tlye CS:GO da 50 fps verecek ekran kartı arıyorum
    belki biraz zorlarsam 250 olabilir ama 200 olursa iyi olur bu arada steamımda payday 2 ondada 20 fps alsam yeter yada payday olmasada olur 2.el olmasın yardım edene allah razı olsun yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raddax -- 25 Şubat 2019; 15:37:40 >

• 2. el olmazsa çöpün çöpü bir kart alırsın.
  • şuanki ekran kartım NVDİA 6200 LE 64 MB zulada bile 25 -30 fps alıyorum o yüden bana daha iyi bir ekran kartı lazım öğrenci olduğum için bütçem bukadar
  • R7 240 128bit 2Gb 2.el bakabilirsin sanki.
    www.sahibinden.com
    Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ekran-karti-masaustu/ikinci-el?sorting=price_asc&a3347=145167&query_text_mf=r7+240&price_max=250&query_text=r7+240

https://www.youtube.com/watch?v=4-Qa9Y-4C5I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 25 Şubat 2019; 17:14:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

R7 240 128bit 2Gb 2.el bakabilirsin sanki.
    www.sahibinden.com
    Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ekran-karti-masaustu/ikinci-el?sorting=price_asc&a3347=145167&query_text_mf=r7+240&price_max=250&query_text=r7+240

https://www.youtube.com/watch?v=4-Qa9Y-4C5I
    fiyatı nedir?

• Raddax kullanıcısına yanıt
    Link bıraktım. 250TL'ye kadar süzdüm. 200 den fazla verilmez. Sıfırı 350-400TL civarında zaten bu modelin.
  • 347 tlye buldum o ekran kartının 1.elini bulamazsam onun 2. elini alırım belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raddax -- 25 Şubat 2019; 17:23:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu alsam iyi fps alırmıyım fazla bekletcek beni ama alırsam aldığıma değermi

• Oldukça iyi karttır, parasına değer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tahminen kaç fps alırım sonuncu verdiğim kartta payday 2 oynanırmı bide

• bbunun için
    bunu kullansam olur dimi lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raddax -- 25 Şubat 2019; 18:57:46 >

• Raddax kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını alın, sonrası zaten gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raddax

bbunun için
    bunu kullansam olur dimi lütfen yardım edin
    O çevirici işini görür yakınlarda kablo satan,bilgisayarcı vs bulursan 5-10 tl alırsın kargo ile uğraşma

Normalde ekran kartı içinden çıkar ama RX 460 oem satılıyor sıfır evet ama sadece ekran kartı ile gönderiyorlar bildiğim kadarıyla.

RX 460 şuan alabileceğin en iyi sıfır kart 350 tl satılıyordu ama uyanık satıcılar tutunca zam yapmış.

q8200 ile bir çok oyunda darboğaz olur(işlemci yük biner normalde 100 fps alacağın yerde 50 alırsın gibi,gibi) ama işlemci ilerde değişirsin ekran kartı almışken iyi bir şey al rx 460 yeterli

biraz ileriyi düşünmek mantıklı 2.el alacağın kartlar eski olacak çok fazla elektrik tüketecek ve verimsiz olacak büyük ihtimal güç kaynağında epeyi kötü rx 460 çok az güç tüketiyor avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 26 Şubat 2019; 2:19:46 >

• Cs:GO GPU intensive değil CPU intensive'dir. Düşük ayarlarda oynandığında şuan alacağın çoğu 2010 ve öncesi ekran kartı hatta 9600gt bile 50 fps'den fazla verecektir. Başka oyunları da düşünüyorsan orasını bilemem.
  • 2.el gts 250 önerebilirim cs go için yeterli bir kart.
    psu özelliklerini de yazarsan daha iyi yardım alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kylo r3n -- 26 Şubat 2019; 11:59:9 >
  • son dediğimi alsam iyi performans alırmıyım darboğaz falan yaparmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raddax

son dediğimi alsam iyi performans alırmıyım darboğaz falan yaparmı
    heh tamam birisi bir video atmış iyi performans veriyor
  • burdan
    ilgilendikleri için

sadtneverdie
    Holisticmax
    TheArchaeologist
    Gunpower-storm
    KciD
    hyrttnn
    ve sawgiray a teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.