< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
150 bine kadar araç tavsiyesi (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: suatcagdas
150bin lira B segment araçlar için fazla bir para, size en mantıklı iki seçenek sunayım o bütçe bandına;
1) 2015 makyajlı kasa Megane 3 1.5 dizel-manuel (C segment geniş araç, bakımı ucuz, az yakıyor, yaşından dolayı yıllık MTV'si de uygun şuan, yokuşlarda vs. performans sorunu yaşatmaz)
2) otomatik olsun derseniz 2 hava yastıklı i20 yerine kesinlikle Kia Rio bakın. aynı paralara kuzen Rio daha çok donanım sunuyor. otomatik olacaksa B segment Rio mantıklı secenek.
tekrar yazayım o bütçe B segment düz vites modeller için verilmez nokta.
@Konu SahibiYardımlarınız ve bilginiz için teşekkür ederim, Kia Rio yu benzinli olmasından ve yakıt tüketiminden dolayı uzak duruyordum.
Bütçeyi 170 lere çıkartabilirsek Polo 1.4 tdi dsg veya Clio 1.5 dci edc düşünüyorum. 50bin km civarında 2016-2017 modeller var gibi. sizce mantıklı mı olur veya madem bütçeyi buralara çıkarttık şunu düşün dediğiniz var mı. Olabildiğinde düşük km li alıp uzun süre kullanmak istiyorum.
-
2016 2017 arası megane 4 1.6 sadece benzin yarı otomatik edc sanzıman sıkıntı yapa bilir (lpgsiz olması tercih)
2015 2016 arası focus 3.5 1.6 Ti-VCT benzin tam otomatik powershift sanzıman dsg den halice ( Lpg olmasını tercih etmem)
2 sininde piyasa aracı paraya sıkıstıgında direk sata bilecegin araclar 2 side C sınıf bir arac
Not: 2 aractada dizel tercihim olurdu. (focusum var satıp megan 4 almaya düşünuyorum.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bargest1 -- 2 Ağustos 2021; 17:0:44 > -
Selamlar, ben yaklaşık 2 hafta kadar önce 2013 clio 0.9 tce turbo 90bg icon aldım. Belki 2 hafta üzerinde konuşmak ve tecrübe aktarmak için çok erken bir süre ancak genel olarak şimdilik çok memnunum ve o fiyat bandında en iyi kararı vermişim diye düşünüyorum. Eşimle ilk arabamız olarak aldık. Clio'ya karşı bir ön yargım vardı ancak icon paket gerçekten bam başkaymış. Her gün yeni bir özelliğini keşfediyorum. Performans konusunda 0.9 motor beni oldukça şaşırttı. Klima açık bir şekilde asla yokuşlarda tıkanma vs. olmadı. Otobanda yine klima açık olarak 140-150km hızlara çok rahat çıkıyor ve güven veriyor. Bassam fazlasını gideceğini hissediyorum ancak çok hız sevmediğim için açıkçası henüz denemedim. Tahminen 170'e kadar çıkabilir. Yakıt konusunda ben ortalama 6.6 lt yaktırıyorum ancak henüz araca alışmam lazım. Daha da altına ineceğini düşünüyorum.
Bu arada ben 125 bine aldım. 60.000km full orjinal tramersiz ve servis bakım kayıtlı olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkyrie -- 9 Ağustos 2021; 14:47:22 >
-
Egea
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlkyrieSelamlar, ben yaklaşık 2 hafta kadar önce 2013 clio 0.9 tce turbo 90bg icon aldım. Belki 2 hafta üzerinde konuşmak ve tecrübe aktarmak için çok erken bir süre ancak genel olarak şimdilik çok memnunum ve o fiyat bandında en iyi kararı vermişim diye düşünüyorum. Eşimle ilk arabamız olarak aldık. Clio'ya karşı bir ön yargım vardı ancak icon paket gerçekten bam başkaymış. Her gün yeni bir özelliğini keşfediyorum. Performans konusunda 0.9 motor beni oldukça şaşırttı. Klima açık bir şekilde asla yokuşlarda tıkanma vs. olmadı. Otobanda yine klima açık olarak 140-150km hızlara çok rahat çıkıyor ve güven veriyor. Bassam fazlasını gideceğini hissediyorum ancak çok hız sevmediğim için açıkçası henüz denemedim. Tahminen 170'e kadar çıkabilir. Yakıt konusunda ben ortalama 6.6 lt yaktırıyorum ancak henüz araca alışmam lazım. Daha da altına ineceğini düşünüyorum.
Bu arada ben 125 bine aldım. 60.000km full orjinal tramersiz ve servis bakım kayıtlı olarak.
Kazasız belasız sürüşler dilerim, en iyi araba alınan araba hocam güle güle kullanın. Altın düşünce ben biraz beklemek zorunda kaldım henüz bir atağa geçemedim, bir an önce alıp keyfime bakmak istiyorum.
-
Bence km düsük diye b segment araba bakmanız yanliş olur ki yazdıgıniz araçlar o parayı asla haketmiyor ben olsam astra j golf 6 focus mk3 bakardım biraz daha eski olabilir ama arabaya benziyor en azından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X