Şimdi Ara

150 Kontör Yükledim Ve.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrıca şunu da ekleyeyim kontör yüklemeyi avea ana bayisinden yollattırdım unutmuşum jeton yeni düştü :D
  • Üzümünü ye bağını sorma
  • quote:

Orjinalden alıntı: STuSS

@piri.reis aynen gelen msjı aktarıyorum size.... merak ettim durumu yaw....

quote:

TOPLAM 452 KONTORUNUZ BULUNMAKTADIR.AYRICA 1 S 51 DK 1 SN AVEA YA DOGRU HEDIYE KONUSMA SURENIZ VARDIR.HATTIINIZIN ARAMALARA KAPANMAMASI ICIN xx/xx/xxxx TARİHİNE KADAR KONTOR YUKLEYINIZ.

bekliyorum piri.reis D:

ne güzel iş ya 2-3 gündür yokum çok şey kaçırıyorum banada öle olsa hediye kontörde deil ne güzel valla
    9333 arayıncada mı aynı şey diyor
  • bayiden yukletmişsen eleman yanlışlıkla 3 kez göndermiş olabilir kontörleri..buda bir ihtimal gidip sormakta fayda var
  • @HePsİ1LeŞmE evet aynı şey diyor
    @cumhurfatih gidip sorup söyleyip kontörllerimi geri aldıramam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STuSS -- 14 Kasım 2008; 20:40:06 >
  • Avea 150 kontor yükleyince 180 dk görüşme hediye geliyordu, artık gelmiyormu?

Kardeşimin hattına yükledik, daha önceleri geliyordu ama 3 gündür bişey gelmedi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Avea 150 kontor yükleyince 180 dk görüşme hediye geliyordu, artık gelmiyormu?

Kardeşimin hattına yükledik, daha önceleri geliyordu ama 3 gündür bişey gelmedi?

aralık ayında ilk defa yüklüyorsunuz dimi.

gelmesi gerekiyor.

kalıcı demişti avea.
  • Evet ilk yükleme ama gelmedi. Daha önce gelmişti, bu sefer ne oldu anlayamadık...

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

gelmesi gerekiyor.

kalıcı demişti avea.
  • Gelmesi lazım.Eğer öyle bir şey varsa en yakın bayiye gidip bir durumu anlatın.
  • çok ballısın arkadaşım ya. arada bir bize de denk gelse hiç fena olmaz hani ne diyeyim güle güle harca
  • quote:

Evet ilk yükleme ama gelmedi. Daha önce gelmişti, bu sefer ne oldu anlayamadık...

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

gelmesi gerekiyor.

kalıcı demişti avea.

Ben dün yükledim bana geldi... fakat 180 dakka hediye kazandınız diye mesaj gelmedi kontor sorgulama yapınca anladım yüklendiğini...

• bende gecen sene 100kontor yukledigimde hattımda 100yerine 750 kontor olmustu.aksama kadarda bi bolumunu harcamıstım.sonra ertesi gunu baktım 175 olmus(100+75) arkasından mesaj gelmişti tebrikler 100 kontor yuklediniz 2ay boyunca 75+75kontor kazandınız diye o zamanlar hic oyle bi kampanyada yoktu diger arkadaslarda aynı gun kontor yuklemişti bi benim hattıma gelmişti hediyeler.kişiye ozelde bir kampanya olamaz arkadaslarla aynı gun hatları almıstık yeni hattı yani
  • Bana da 150 kontör yükleyince 100 kontör geliyordu. Dün kontör yükledim hiçbişi gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArGentum#47

çok ballısın arkadaşım ya. arada bir bize de denk gelse hiç fena olmaz hani ne diyeyim güle güle harca

Teşekkür ederim. Kontörler fos bitti.

@trbugrapc hocam o bahar kampanyası dolayısıyla geliyordu 100 kontör. Sanırım bitti o kampanya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.