Şimdi Ara

150 Kontör Yükledim Ve....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bugün 150 kontör yükledim patlıcana üyeyim 180 dkka avea içi konuşma süresi geliyor buraya kadar tamam da arkadaşlar mevcut kontörüm 2 idi 150 yükledim 152 oldu ama daha sonra msj geldi mevcut kontörünüz 452 dir diye arkadaşlar bu diğer kontörler nerden geldi acaba????

• arkadaşım daha ne istiyosun ben 5 aydır kontör yüklemiyorum adam akıllı kampanya yapsınlar diye bekliyorum ama her hafta kontör yüklemem halinde 50 hediye kontör kazanacagım msjı geliyor, teklif çok az bence :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardihan

arkadaşım daha ne istiyosun ben 5 aydır kontör yüklemiyorum adam akıllı kampanya yapsınlar diye bekliyorum ama her hafta kontör yüklemem halinde 50 hediye kontör kazanacagım msjı geliyor, teklif çok az bence :D

valla arkadaşım bu çok iyi oldu ama anlayamadım ya :S ayrıca nasıl bitircem acaba :S
  • dikkat et avea bazen yanlış söylüyor kontör sayısını sonradan düzeliyor başıma gelmişti çünkü
  • yüklediğinin iki katı hediye gelmiş. sanırım sen farketmeden sana özel kampanyaya tanımlamışlar seni.

hattını devamlı aktif mi kullanıyormusun.

bundan önce ne zaman kontör yüklemiştin.

kontör tükledikten sonra 300 hediye kazandınız diye sms geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 10 Kasım 2008; 20:01:48 >
  • Buna benzer bir durum arkadaşımın başına da gelmişti. Salaklık yapıp müşteri hizmetlerine sordu bilgi almak adına, ertesi gün kontorleri silindi. Aklınızda olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

yüklediğinin iki katı hediye gelmiş. sanırım sen farketmeden sana özel kampanyaya tanımlamışlar seni.

hocam 2 katı gelse iyi de tam 3 katı geldi ayrıca hediye 300 kontör kazandınız diye bir msj gelmedi ama ard arda 3 defa hattınıza kontör yükleme işlemii başarıyla gerçekleşti mevcut kontörünüz 452 diye msj geldi şaştım kaldım ya hediye kontör bilgisi falanda göstermiyor

bundan önce sanırım 4-5 ay oldu kontör yüklemeyeli ayrıca hattım 24 saat online D:

@.ZeuS. kardeşim bunu duydum asla böyle bir şey yapmam :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya belki yeri değil ama, yeni hat aldım avea, mobil öğrenci
    100 mü yüklesem 150 mi, çok fark var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbispf -- 10 Kasım 2008; 23:25:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbispf

ya belki lafı değil ama, yeni hat aldım avea, mobil öğrenci

valla hocam linki vereyim incele istersen
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/mobilogrenci.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.mobilogrenci
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

ya belki yeri değil ama, yeni hat aldım avea, mobil öğrenci

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/mobilogrenci.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.mobilogrenci

150 kontöre hediye yok muydu ?
    2 ya da 3 saat bedava konuşma süresi vardı sanki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbispf -- 10 Kasım 2008; 23:25:14 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

ya belki yeri değil ama, yeni hat aldım avea, mobil öğrenci

150 kontöre hediye yok muydu ?
    2 ya da 3 saat bedava konuşma süresi vardı sanki ?

patlıcana üyemisin?eğer üye isen 150 yükledinmi 180 dakika aveaya doğru ücretsiz görüşme kazanırsın eğer üye değilsen verdiğim linkten üye ol
    http://patlican.ekolay.net/

• evet önce üye olup sonra yüklemek daha mantıklı ama ben zaten başka hattımla üyeyim patlıcana
    şimdi başka bir hatla üye olabilir miyim?
  • quote:

evet önce üye olup sonra yüklemek daha mantıklı ama ben zaten başka hattımla üyeyim patlıcana
    şimdi başka bir hatla üye olabilir miyim?

tabii ki farklı numaralarla üye olabilirsin yoksa üye olmadığın hattına 150 kontör yüklersen 3 saat bedava gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: STuSS

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

yüklediğinin iki katı hediye gelmiş. sanırım sen farketmeden sana özel kampanyaya tanımlamışlar seni.

hocam 2 katı gelse iyi de tam 3 katı geldi ayrıca hediye 300 kontör kazandınız diye bir msj gelmedi ama ard arda 3 defa hattınıza kontör yükleme işlemii başarıyla gerçekleşti mevcut kontörünüz 452 diye msj geldi şaştım kaldım ya hediye kontör bilgisi falanda göstermiyor

bundan önce sanırım 4-5 ay oldu kontör yüklemeyeli ayrıca hattım 24 saat online D:

@.ZeuS. kardeşim bunu duydum asla böyle bir şey yapmam :D

hocam 150 yüklemişsin. 300 hediye gelmiş. toplam 452 olmuş.

yükldiğinin 2 katı hediye var hattında.

büyük bir ihtimal yükle kazan kişiye özel kampanyasıdır.

mahsuru yoksa 9333 e KONTOR yazıp sms yolla. mesaj içeriğini buraya yazarsan nerden geldiğini tam olarak çözebileceğim.

• Abimede 6 ay boyunca her ay 100 kontör her yöne hediye etti avea..

mesaj gelmiş telefonuna

Bi bize göndermez böyle sms
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Abimede 6 ay boyunca her ay 100 kontör her yöne hediye etti avea..

mesaj gelmiş telefonuna

Bi bize göndermez böyle sms

son 6 aydır yükledikçe bana da geldi her ay 100 kontör. hemde 2 hattımda gelmişti. vodafone müşteri hizmetlreini bile o kontörler ile aradım hep.
    çok iyi oluyordu ama artık bu ay gelmeyecek. 6 kere 100 kampanyası mayıs ayında kayıt olanlar için bitti.

yeni kayıtlar almaya başladılar ama yine sistem kendi belirliyor galiba.

• avea
  • @piri.reis aynen gelen msjı aktarıyorum size.... merak ettim durumu yaw....

quote:

TOPLAM 452 KONTORUNUZ BULUNMAKTADIR.AYRICA 1 S 51 DK 1 SN AVEA YA DOGRU HEDIYE KONUSMA SURENIZ VARDIR.HATTIINIZIN ARAMALARA KAPANMAMASI ICIN xx/xx/xxxx TARİHİNE KADAR KONTOR YUKLEYINIZ.

bekliyorum piri.reis D:
  • quote:

Orjinalden alıntı: STuSS

@piri.reis aynen gelen msjı aktarıyorum size.... merak ettim durumu yaw....

quote:

TOPLAM 452 KONTORUNUZ BULUNMAKTADIR.AYRICA 1 S 51 DK 1 SN AVEA YA DOGRU HEDIYE KONUSMA SURENIZ VARDIR.HATTIINIZIN ARAMALARA KAPANMAMASI ICIN xx/xx/xxxx TARİHİNE KADAR KONTOR YUKLEYINIZ.

bekliyorum piri.reis D:

diyecek söz bulamıyorum. talih kuşu konmuş başına. sistem hatası olabilir. böyle hataya can kurban.
  • hehe :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.