Bildirim
150’lik Golf Alınır mı? (EDIT 2 GELDİ!!!) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selam yine rahatsız ediyorum ama alışmış olmanız lazım.
Ben ne yazsam millet tahrik oluyor diye uyarı alırken bu forumda bazı markaların fanboyları ve satış danışmanları neden uzaklaştırılmıyor ?
Her konuya alakalı alakasız Megane öneren şahıs mesela niye hiç uzaklaştırma almaz ???
Hayatında TSI veya çift kavrama içeren bir araç kullanmamış insan yağ yakıyor diye sallarken niye uyarı almaz ??
Engellilerle dalga geçen arkadaş hala ceza almadı mesela ama ben onun engellilerle dalga geçmek için açtığı konunun linkini daha sonra her açtığı konuya yapıştırdığımda 3 tane uyarım bekliyor.
Bunun açıklamasını bana yapın gerçekten bir daha ne sizi etiketlerim ne aldığım uyarılara forum destek açarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 20 Temmuz 2018; 22:16:51 > -
Arkadaş kadrolu trollerimizdendir. Aylık $10.000 maaş + dh premium üyeliği karşılığında çalışmaktadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150'lik TSI'lar ne zamandan beri yağ yakıyor?ACT'li 150'liklerde yağ yakma sorunu yok diye biliyorum.Eski 1.2 TSI'lar ve Polo GTI'daki 1.4 TSI 180PS olanı yağ yakıyordu fakat ben ne 125'liklerde,ne de 150'liklerde yağ yakma sorunu duymadım. -
Farkettim :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ooo reis sahalara geri dönmüşsün. Reno iyi para veriyorsa ben de böyle yorumlar yazabilirim. Direkt hesabı da satabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Meganen golften ne eksiği var beyfendi ! Renault artık kendini çok geliştirdi tüm modelleri sınıfının öncüsü. İnsanlarda yavaş yavaş bilinçleniyor artık Fransız araçlarına yoğun ilgi var
Alıntıları Göster
İletişim :pm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bmwye güç yetmiyorsa golf al geç her türlü memnun kalırsın.hıghline almanı tavsiye ederim donanım olarak çok fark var
Genç bir erkeğim ve i10 kullanıyorum. Şu bayanların çok sevdiği i10. Bu zamana kadar kimseden bir şey duymadım. Bindiğim arabaya göre bana laf söyleyecek adamla bırak dost/arkadaş olmayı, aynı ortamda bile bulunmam.quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Malesef ortamlarda dalga konusu olursunuz . Bence herkes kendi cins aracına binmeli. Eğer konu sahibi golf alırsa emin olun herkes arkasından konuşup dalga geçecektir çünkü bir bayan arabasını erkek süremez yani abes durur en azından benim yaşadığım yerde durum böyle. Ayrıca erkek adam hb araca binmez adam gibi adam sedana biner doğrusu böyledir
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dolu dolu megane hb alinir golf parasina
Elinin altinda herturlu oyuncak olmus olur paraniz yetiyorsa 1.6 dci 130 hp gtline alirsaniz hicbirsekilde pisman olmazsiniz
Golfede virajlarda plka okutursunuz.
2.el mavi gtlibe hb ornek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 20 Temmuz 2018; 23:31:22 >
150'lik deyince HP beygir mi yoksa bin TL mi diye tereddüt ettim :)
Golf 150 eder mi ? şeklinde sorumda daha terinde olurdu
Golf efsanevi bir araç olduğu ve asırlık VW tecrübesi ile üretildiği için bu sınıfta kelle keser
Renault'dan soğudum sayende
Konu sahibi arkadaşada Astra K 200 hp lik öneririm.
Golf güzel araç ama vw çok pahalı...
Civic Rs de bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 21 Temmuz 2018; 2:35:40 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yerli malı ve Fiat'dan sonra alınabilecek en düşük kaliteli markalardan biri olan Renault'un bu ürününü abartılı biçimde övmeniz pek gerçekleri yansıtmıyor
VAG fanı olur anladık da Renault fanı da mı olur dedirten ilginç bir yorum olmuş
Megane büyük çoğunluğu filo kiralama şirketleri tarafından kullanılan, iç malzeme kalitesi , sürüş zevki, yol tutuş ve ses yalıtımı açısından vasat bir araç olduğu herkesçe biliniyor
eger ikinci el dusunebilirseniz m plus 1 kasa bakabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Civic Hb+ modelini incelediniz mi? Yeni birçok özellik ile gelmiş. Tip olarak kişiye göre değişir ama ben Hb araç bakıyor olursam ilk sıralarda bmw 1 serisi ile bunu düşünürüm. Çocuk falan olunca sedan mecburi gibi düşündük maalesef.
Highline düşünüyorum. O ekran araca ayrı bir hava katıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Hsnyksr
Hocam bmwye güç yetmiyorsa golf al geç her türlü memnun kalırsın.hıghline almanı tavsiye ederim donanım olarak çok fark var
Fiyat 150’yi bir tık geçiyor hocam maalesefquote:
Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri
150'lik deyince HP beygir mi yoksa bin TL mi diye tereddüt ettim :)
Golf 150 eder mi ? şeklinde sorumda daha terinde olurdu
Golf efsanevi bir araç olduğu ve asırlık VW tecrübesi ile üretildiği için bu sınıfta kelle keser
Honda’ya bazı sebeplerden dolayı yaklaşmıyorum. Buradan da showroomlarında aracın kapılarını kitli tutup aracın içine bizi sokmayan bostancı bayisindeki amcaya selam olsunquote:
Orijinalden alıntı: BekirARSLAN
Renault'dan soğudum sayende
Konu sahibi arkadaşada Astra K 200 hp lik öneririm.
Golf güzel araç ama vw çok pahalı...
Civic Rs de bakabilirsiniz.
Civic'e kıyasla her türlü koşa koşa alınır
TDI DSG 2018 Comfort Golf sıfır 2018 model 140.000 TL idi en son sarılmamış ise
Erkek arabası dedi, şirket arabası koydu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X