Şimdi Ara

150’lik Golf Alınır mı? (EDIT 2 GELDİ!!!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
9.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Onlar sorunlu powershift şanzımanlı volvolar, ford ile başarısız bi ortak ürün kullanımı. Zaten volvo da bunu anlayınca kendi sıkıntısız şanzımanını kullanmaya başladı.

Golf de v40'dan daha kaliteli değil, ha kaliteyi halı kaplı kapı gözü olarak algılayan biriyseniz sizin için öyle olabilir. Neticede biri premium biri sıradan c segment araçlar, elbet fark var.

Yıl olmuş 2018, volvo premium mu diyen birinin nokta mokta demesi ironik
    V40 Kalite olarak hangi konuda golften üstün söyleyinde bilelim. He sizde yoksa “ isveç çeliği abi betona vursan geri gelir araba “ diyenlerden değilsinizdir. Sonuçta seviyeniz çok yüksekmiş...

Daha önce de premium ile ilgili bir cok arastirma yaptim fakat volvo ile ilgili yazı falan okumadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kalite dediğin iç mekandaki plastik, halı kaplama değil sadece. Aşağıda neler dönüyor, yürüyen aksam, süspansiyonlar, kullanılan parçaların kalitesi, ömrü bunlar asıl kalite. Ki zaten iç mekanda aynı ayardalar, volvo üstte dediğim noktalarda ayrılıyor.

Ve tabi dalga geçerek söylediğiniz sağlamlık, güvenlik konusu var... Otomotiv sektöründe güvenlik diyince ilk akla gelen markadır volvo, siz burda İsveç çeliği goygoyu yapın durun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kalite dediğin iç mekandaki plastik, halı kaplama değil sadece. Aşağıda neler dönüyor, yürüyen aksam, süspansiyonlar, kullanılan parçaların kalitesi, ömrü bunlar asıl kalite. Ki zaten iç mekanda aynı ayardalar, volvo üstte dediğim noktalarda ayrılıyor.

Ve tabi dalga geçerek söylediğiniz sağlamlık, güvenlik konusu var... Otomotiv sektöründe güvenlik diyince ilk akla gelen markadır volvo, siz burda İsveç çeliği goygoyu yapın durun.
    Size kalite olarak ne üstünlüğü var diye bir soru sordum fakat üstün körü bir cümle kurdunuz. Golf o bahsettiğiniz parça ve sistemlerin hangisinde tam olarak volvo v40 tan geri ? Süspansiyon ve yürüyen aksam olarak sınıfının konfor referansı bir araç golf. DSG olayını çok okudum forumlarda fakat bu parçalarla ilgili bir sorun okumadım. Kendi polo aracımdan biliyorum. Yeri geliyor arazi aracı gibi kullanıyorum şile köylerinde fakat en ufak bir ses yok alt takımda. 33.000 KM ye geldi aracım.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ben Astra daha iyi demedim zaten. Genel olarak daha iyi yol tutuşu, sürüş keyfi ve aynı paraya daha bol donanım isteyen varsa onun aracı Astradır. Benim donanım ile işim olmaz, aracım az ses alsın, içi kaliteli olsun, trim sesi duymaktan nefret ederim diyenin aracı Golf tür. İlle biri ötekinden iyi olmak zorunda mı?

O testler yalan dolan. Astra K ilk çıktığında Golf ile megane ile falan karşılaştırıyorlardı. Astra ve Golf ün puanı denk. 1 kriter kaldı sona. Son kriter araç ile pek alakasız bişey. Prestij miydi neydi.. Onuda hesaba katıp golf ü birinci yaptılar.

Dergi hatırladığım kadarı ile autobild idi.

Ben aracımı objektif değerlendirebiliyorum diye neden fan olayım? Siz patlak DSG yi bile savunuyorsunuz. Ben aracımın olumsuz bir özelliğini savunmam VW fanları gibi.

• Üstün körü cümle kurmadım, farkı söyledim işte, tekrar okuyun. Yada çok hevesiniz varsa siz de araştırın, ben daha ne yazayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Üstün körü cümle kurmadım, farkı söyledim işte, tekrar okuyun. Yada çok hevesiniz varsa siz de araştırın, ben daha ne yazayım.
    Hocam sanırım şu an sıvama bölümündesiniz
  • Bence öyle değil, volvo premium mu diyen birine hayrına bişeyler öğretmeye çalışıyorum, bünyesi kabul etmiyor

Benim yapacak bişeyim yok...
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam öğretmek için önce bilmek gerekiyor. Tek bildiğiniz galiba volvonun premium olduğu. Yürüyen aksam, aşağıda olan biten dediniz ama gerisi yok. Tamam volvo premium diyelim ve V40 ın golften kaliteli olan bir tarafını söyleyin bana. Yoksa el freni mi Ayrıca her şey premium olmakla bitseydi o zaman A serisi de golften kaliteli. Fakat bana göre A serisi golften 2 gömlek aşağıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 23 Temmuz 2018; 14:1:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

Aradım bulamadım

Her neyse konuya gelelim. Ne vw fanıyım ne de volvo düşmanı. Japon araçlarına hasta olan bir hondacıyım. 2012 yılında bir mükellefim sıfır v40 station wagon satın aldı. 25.000 KM de şanzıman S modunda arıza verdi ve yetkili serviste tamiri yapıldı. Fakat tamiri yapıldıktan sonra tekrar aynı arızayı verdi. Sonra aracı tekrar yetkili serviste yaptırdıktan sonra satılığa koydu ve 2 aydan fazla sürede zor sattı. Hatta fiyatı bayağı aşağıya çekmişti. (araç sahibinin mali durumu iyi üçe beşe bakmadı ) Adamın söylediği bir daha volvonun kapısından geçmem. Şimdi diyeceksiniz ki vw araçlarının da şanzumanında sıkıntı yaşayan var. Evet var fakat vw ayda 30.000 adet araç satıyor volvo 3.000 satıyor veya satamıyor. 10/1 diyebiliriz aşağı yukarı. Yazıyı uzatmama gerek yok anladınız siz. He konumuza gelecek olursak golf bence v40 tan daha kaliteli bir araç nokta

Alıntıları Göster
    v40 dedikleri araç volvo alamayıp volvo almak isteyenler için uydurdukları bir model aynen a serisi ve 1 serisi gibi. bunu anlayamıyor ileri düzey DH otomobil uzmanları. param varsa 3 serisi alırım c serisi alırım. yoksa da a serisi, 1 serisi ya da v40 almam. bu üçünün içinde v40 en zayıf halka.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

Size kalite olarak ne üstünlüğü var diye bir soru sordum fakat üstün körü bir cümle kurdunuz. Golf o bahsettiğiniz parça ve sistemlerin hangisinde tam olarak volvo v40 tan geri ? Süspansiyon ve yürüyen aksam olarak sınıfının konfor referansı bir araç golf. DSG olayını çok okudum forumlarda fakat bu parçalarla ilgili bir sorun okumadım. Kendi polo aracımdan biliyorum. Yeri geliyor arazi aracı gibi kullanıyorum şile köylerinde fakat en ufak bir ses yok alt takımda. 33.000 KM ye geldi aracım.

Alıntıları Göster
    clarkson v40 incelemesinde v40 anlatacağına aynen şunu yazmış:

"What is it you want? Economy? Value? Speed? Comfort? Reliability? Handling? Space? A blend of all that? It doesn’t really matter because the Volkswagen Golf does more things more betterer than all of its rivals. It is the Italy of hatchbacks. The Heinz baked bean. The iPhone. The Waitrose. The best."

"Ne istiyorsunuz? Ekonomi? Değer? Hız? Konfor? Güvenilirlik? Yol tutuş? Genişlik? Hepsinin karışımı? Mesele değil çünkü Golf bunların hepsini tüm rakiplerinden daha iyi yapıyor. Golf HB'lerin italyası, Heinz fasülye konservesi, iPhone, Waitrose (ünlü bir marka sanırım). En iyisi"

"And as a result, despite the looks, it’s not as good as a Golf. The end."

"Ve sonuç olarak görünüşe rağmen Golf kadar iyi değil. Nokta."

V40'ı tek bir konuda daha iyi bulmuş, kaza geçirirseniz muhtemelen daha şanslı olacaksınız demiş. şimdi sırf bunun için v40 alınır mı? sonuç olarak golf de gayet güvenli.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam dünya satış rakamları zaten hangi modelin daha kaliteli olduğunu gösteriyor. Ama bizim forumdakilere bunu anlatamazsın. Sorsan isveç çeliği derler başka bildikleri yok. Sanki golf tofaş misali ortadan bölünüyor kaza yapınca
  • satış rakamlarına göre kalite belirsendi passat ve qashqai dünyanin en kaliteli araçları olması lazımdı ama değiller yada filo satışları ile egea sedan ve megane passatan kaliteli olmaliydi
    satış rakamları bir kalite kriteri değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresGTi

satış rakamlarına göre kalite belirsendi passat ve qashqai dünyanin en kaliteli araçları olması lazımdı ama değiller yada filo satışları ile egea sedan ve megane passatan kaliteli olmaliydi
    satış rakamları bir kalite kriteri değil
    Dünya dedim yalnız Türkiye değil.
  • golfün rezil yol tutuşu mu optimum?
  • V40 aldım diyorsun sonra vazgeçtim diyorsun. Aldıktan sonra geri nasıl verdin???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

v40 dedikleri araç volvo alamayıp volvo almak isteyenler için uydurdukları bir model aynen a serisi ve 1 serisi gibi. bunu anlayamıyor ileri düzey DH otomobil uzmanları. param varsa 3 serisi alırım c serisi alırım. yoksa da a serisi, 1 serisi ya da v40 almam. bu üçünün içinde v40 en zayıf halka.

Alıntıları Göster
    Bmw 3 den mercedes c den başlar doğrudur ama volvo v40 ı 1 serisi ve a serisi ile kıyaslarsan yazık derim. Ayrıca bu klarsonmudur nedir epey saçmalamış. V40 sadece güvenlik olarak golften iyi demekte akıl tutulmasıdır. Ama senin kafanda biri gibi bu klarson ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

V40 aldım diyorsun sonra vazgeçtim diyorsun. Aldıktan sonra geri nasıl verdin???
    Ayırmıştım,

İptal ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Bmw 3 den mercedes c den başlar doğrudur ama volvo v40 ı 1 serisi ve a serisi ile kıyaslarsan yazık derim. Ayrıca bu klarsonmudur nedir epey saçmalamış. V40 sadece güvenlik olarak golften iyi demekte akıl tutulmasıdır. Ama senin kafanda biri gibi bu klarson ...

Alıntıları Göster
    v40'ı 1 serisi ve a serisiyle karşılaştırmam tabi. 1 serisi varken yüzüne bakılmaz v40'ın. hali ortada zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

v40'ı 1 serisi ve a serisiyle karşılaştırmam tabi. 1 serisi varken yüzüne bakılmaz v40'ın. hali ortada zaten.

Alıntıları Göster
    Bu araçların fiyatları ve segmentleri ortada. Ne demek istediğimi anlamamışsın, 3 serisi ile 1 serisi arasındaki fark s60 ile v40 arasında yok. Aynısı c serisi ile a serisi içinde geçerli. Merak ettim v40 ın neyini beğenmiyorsun? Golfü göklere çıkaran beğeni ile V40 ın neleri eksik?

• C segmentinin en kaliteli aracı.Aracınız hayırlı olsun. Aracı ne kadara aldınız ve üzerinde olan donanım nedir ? Paket olarak da belirtir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.