Şimdi Ara

150’lik Golf Alınır mı? (EDIT 2 GELDİ!!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
9.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golfü highline donanım alın da motoru hiç fark etmez.Çok memnun edecek bi araba.
  • 2. el dizel passat bakın imperession donanımda düşük km temiz bulunabilir. Golfün donanımlısı daha albenili dursada iki araca oturup kullandığında golf aşırı dar hissettiriyor. Genelde tek kişi kullanılcaksa golf tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless Hardness

Erkek arabası dedi, şirket arabası koydu.
    oltaya gelmeyin sazan avı peşinde
  • Hayirli olsun. Inceleme vidyosu cekebilirseniz memnun oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss atın da bi içimizin yağları erisin bi bakak araca

• Teşekkür ederim. Aracın içine ilk bindiğimde büyülendim resmen. Deri koltuklar falan aklımı çeldi. Güzel de bir kampanya var görmüşünüzdür sitelerinde. Şimdi içime biraz kurt düştü. Acaba BMW mi tercih etmeliydim sürüş ve sportiflik için. 1 serisi ile teste çıktım ama dizeldi. Benzinli daha iyi olur dediler. V40 ile de çıktım o da çok tatmin ediciydi. Konsol ve joystik olmaması bir de bmw’de olan hayalet ekran ve zf hata mı yaptım dedirtmiyor değil.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

1- Forumda ceza onaylayan admin sayısı çok az. O yüzden talep edilen cezanın onaylanma süresi uzun sürebiliyor. Hele ki o adminin forum dışında acil işleri çıktıysa bazen cezanın onaylanması 10 günü bile bulabiliyor.

2- REnault'cu arkadaşın da onay bekleyen cezaları var, onaylanınca ceza alacaktır. Ayrıca daha önce süresiz uzaklaştırılmış ancak affedilmişti. Bu şekilde giderse aynı akıbeti yaşayacak gibi duruyor.

3- Siz de forum kurallarına uymayan mesajları şikayet ederseniz incelenip değerlendirilecektir.

4- Destek açmakta veya etiketlemekte özgürsünüz, bizler sadece size hizmet eden kişileriz.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Selamlar,

1- Forumda ceza onaylayan admin sayısı çok az. O yüzden talep edilen cezanın onaylanma süresi uzun sürebiliyor. Hele ki o adminin forum dışında acil işleri çıktıysa bazen cezanın onaylanması 10 günü bile bulabiliyor.

2- REnault'cu arkadaşın da onay bekleyen cezaları var, onaylanınca ceza alacaktır. Ayrıca daha önce süresiz uzaklaştırılmış ancak affedilmişti. Bu şekilde giderse aynı akıbeti yaşayacak gibi duruyor.

3- Siz de forum kurallarına uymayan mesajları şikayet ederseniz incelenip değerlendirilecektir.

4- Destek açmakta veya etiketlemekte özgürsünüz, bizler sadece size hizmet eden kişileriz.

iyi forumlar.
    Engellilerle dalga geçen bir arkadaşın 3 farklı konusuna o dalga geçtiği konunun linkini attık diye 3 tane uyarım bekliyor.

Şimdi onların forum desteği ile uğraşıcam bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurchik

Teşekkür ederim. Aracın içine ilk bindiğimde büyülendim resmen. Deri koltuklar falan aklımı çeldi. Güzel de bir kampanya var görmüşünüzdür sitelerinde. Şimdi içime biraz kurt düştü. Acaba BMW mi tercih etmeliydim sürüş ve sportiflik için. 1 serisi ile teste çıktım ama dizeldi. Benzinli daha iyi olur dediler. V40 ile de çıktım o da çok tatmin ediciydi. Konsol ve joystik olmaması bir de bmw’de olan hayalet ekran ve zf hata mı yaptım dedirtmiyor değil.
    Hocam aradaki fiyat farkını bilmiyorum ama performans olarak 118i kadar sizi tatmin eder neticede o 136 beygir bu araç 152 beygir iç mekan kalitesi olarak da ekran dışında yakın sayılırlar bence güzel tercih yapmışsınız içiniz rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Golf konforlu bi arac olsada surus dinamikleri pek tatminkar degil gui ve 1 serisinin yaninda highline hayalet gosterge falan insani mutlu etsede muhendislik anlaminda tatmin edemeyecek bir arac karari sizin kullanim tarziniz belirleyecektir yerinizde olsam v40 i da incelerdim 1.5 motor tam otomatik sanziman gercekten basarili olmus son olarak burda birazdan arkadan cekisli araclara methiyeler dizecek arkadaslar olacak cok onemsemenizi tavsiye etmem eger yanlamiyorsaniz
    Daha bu ay yine karşılaştırmalı testte golf yeni çıkan a serisinin önünde birinciydi. 1 serisi ise testte en sonlarda.

• 1 serisi alın tabi ki de,yıllar geçse de bir bmw sürdüğünüz için araç değiştirme düşünceniz olmaz.ayrılmak istemezsiniz ondan,ama Golf golftür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Malesef ortamlarda dalga konusu olursunuz . Bence herkes kendi cins aracına binmeli. Eğer konu sahibi golf alırsa emin olun herkes arkasından konuşup dalga geçecektir çünkü bir bayan arabasını erkek süremez yani abes durur en azından benim yaşadığım yerde durum böyle. Ayrıca erkek adam hb araca binmez adam gibi adam sedana biner doğrusu böyledir

Alıntıları Göster
    Moueson bu postunla gözümden düştün

Forumda saydığım ender adamlardandın.

Hb genç kız/erkek arabasıdır

Sedan abi arabasıdır

Sw ağır abi arabasıdır

Buda böyle biline

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Sana kafadan megane mı girdi araba lafı duyunca megane diye sayıklıyorsun? Zihinsel problemin var mı arkadaşım? (Varsa özür dilerim şimdiden)
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Şaka yapiyorsan komik degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Şaka yapiyorsan komik degil
    Aç oku dergiyi. Bu ayki sayı. Zaten golf her testte birinci genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Daha bu ay yine karşılaştırmalı testte golf yeni çıkan a serisinin önünde birinciydi. 1 serisi ise testte en sonlarda.

Alıntıları Göster
    Bu testi atabilir misiniz hocam?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Vw nin arka bahçesi dergide yıllardır vw araçları hep birinci zaten. Auto haber, auto show bir de bunların alamanya versiyonunda tüm vwler lider. Autobild mi ne.

Yol tutuş mazda 3 9puan, golf 8puan olurken

Yol tutuş hissi mazda 3 6puan, golf 9puan gibi saçma sapan kriterleri vardı, hala aynı mı?

• sw ağır abi arabası mı
    olsa olsa 60 yaş emekli amca arabası olur
  • Golf varken v40 ı nasıl beğendiniz, sadece el freni bile itici arabanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Aç oku dergiyi. Bu ayki sayı. Zaten golf her testte birinci genelde.

Alıntıları Göster
    Cogu otomobil dergisi vw tarafindan finanse ediliyor ayriyetten golf 7 yide uzun uzun kullandim surus dinamikleri olarak focusun v40 in mercedes a nin ve bmw 1 in yanina bile yaklasamaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.